اخبار وب سایت علمی در پیام رسان بله

خانه » جذب هیئت علمی وزارت علوم » لزوم توجه بیشتر به مقالات داخلی و ترویجی در ارتقا هیات علمی

لزوم توجه بیشتر به مقالات داخلی و ترویجی در ارتقا هیات علمی

دبیر میز آئین‌نامه ارتقاء گفت: در آئین‌نامه ارتقا اعضای هیات علمی به مقالات داخلی امتیاز مناسب نمی‌دهیم، در صورتی که مقالات ترویجی مهم هستند. باید بسترسازی لازم صورت گیرد و نمایه‌سازی مجلات داخلی در دستورکار باشد.

در این روزها در پیام رسان در کنار شماییم. لینک ورود به پیام رسان اخبار هیأت علمی

به گزارش وب‌سایت هیات علمی، دکتر علی خیرالدین بیان کرد:‌ نمایندگان وزارت بهداشت، وزارت علوم و دانشگاه آزاد در میز حضور دارند و باید بحث ارتقاء را به صورت واحد جمع بندی کنیم.

دبیر میز آئین‌نامه ارتقاء اعضای هیئت علمی ادامه داد: اصول و الزامات حاکم بر آئین‌نامه باید نگاشته شود، دستورالعمل تغییراتی که در مقالات مدنظر داریم در آئین‌نامه جدید گنجانده می‌شود.

خیرالدین تأکید کرد:‌ به مقالات داخلی امتیاز مناسب نمی‌دهیم، در صورتی که مقالات ترویجی مهم هستند باید بسترسازی لازم صورت گیرد و نمایه‌سازی مجلات داخلی در دستورکار باشد.

وی افزود: همچنین باید سناریوی جدید نوشته شود تا به مقالات با رویکرد مسئله‌محوری توجه شود. باید نگاه هیئت ممیزه دانشگاه‌ها نیز در این مسیر تغییر کند.

دکتر خیرالدین ادامه داد: باید مأموریت دانشگاه‌ها و سطح فعالیت دانشگاه‌ها و اعضای هئیت علمی در سطوح مختلف ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی مشخص شود.

همچنین ببینید

بازگشت شرط سنی ۴۵ سال در جذب هیات علمی ۱۴۰۵

قول مساعد وزیر علوم برای بازگشت سقف سنی جذب هیات علمی به ۴۵ سال

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از قول مساعد وزیر علوم برای بازگشت سقف سنی جذب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *