تعداد پژوهشگران پسا دکتری در کشور کمتر از ۲ هزار نفر است.
آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…
به گزارش وب سایت هیات علمی، بر اساس اعلام روابط عمومی وزارت علوم، معاون پژوهشی وزرات علوم، با اشاره به توسعه دورههای مهارتآموزی گفت: سالانه ۳۰۰ هزار دانشجو در دورههای مهارت آموزی شرکت میکنند.
پیمان صالحی در سی و ششمین نشست مدیران ارتباط با صنعت دانشگاه، پژوهشگاهها و موسسات آموزش عالی به اهمیت مهارتافزایی اشاره کرد و گفت: امروزه سالانه حدود ۳۰۰ هزار نفر در مراکز هدایت شغلی آموزش میبینند، بنابراین باید روی محتوای این آموزشها دقت کرد. از این مراکز به خوبی حمایت میکنیم و همه دانشجویان میتوانند در آن شرکت کنند.
وی در این نشست در مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی گفت: فرصت مطالعاتی اعضای هیئت علمی با صنعت و جامعه هم ظرفیت خوبی است، سال گذشته ۶۹۰ نفر و امسال تاکنون هزار و ۲۰ نفر در آن شرکت کردهاند، و ممکن است جزو موارد احباری ایین نامه ارتقای اعضای هیئت علمی شود.
وی با تاکید بر جذب دانشجویان پسادکتری گفت: امروز ۱۶۰ هزار دانشجوی دکتری داریم که سالی ۱۵۰۰۰ نفر دانشآموخته میشوند، ولی محقق پسادکتری هنوز به ۲ هزار نفر هم نرسیده است، در حالیکه موتور محرکه پژوهش و فناوری را محققان پسادکتری تشکیل میدهند. برای پیشبرد و توسعه محققان پسادکتری، حمایت از پسادکتری را در ۴ سطح در شورای عالی عتف برنامهریزی و تصویب کردیم. همچنین گذراندن پسادکتری جزو امریه سربازی شده است و تا سالی ۵۰۰ نفر امریه سربازی را اجازه گرفتیم.
دبیر کل شورای عالی عتف تاکید کرد: نظام حلقه مالی پژوهش و فناوری ۲ حلقه مفقود داشت؛ یکی صندوقی گرنت محور که از طرحهای کلان ملی حمایت کند. در این زمینه صندوق عالی عتف بعد از ۲ سال پیگیری، تاسیس و اساسنامه آن ابلاغ شد حلقه دیگر صندوق دیگری برای حمایت از طرحهای فناوری بزرگ است که چنین صندوقی نداریم و بانکها هم چنین تسهیلاتی ندارند.
صالحی تصریح کرد: اصلاح آییننامه پایههای تشویقی، تلاش برای حل مشکل اخذ مفاصا حساب بیمه طرحهای پژوهشی در برنامه هفتم و پیگیری عدم شمول مالیات پلکانی بر طرح های پژوهشی از دیگر اقدامات شورای عالی عتف است.