خانه » اخبار اساتید هیأت علمی دانشگاه ها » پیگیری طرح اختصاص پایه های تشویقی برای اساتید فعال در مرکز رشد دانشگاه امام خمینی

پیگیری طرح اختصاص پایه های تشویقی برای اساتید فعال در مرکز رشد دانشگاه امام خمینی

مدیر مرکز رشد دانشگاه بین‌المللی امام خمینی از پیگیری طرحی برای تخصیص پایه های تشویقی به اعضای هیأت علمی فعال در این مرکز و پررنگ‌ تر شدن امتیازات آنها در شیوه‌نامه ارتقای اعضای هیأت علمی خبر داد.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

مجید قدیری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، مرکز رشد را محیط مناسبی برای افراد صاحب ایده توصیف کرد و ادامه داد: این افراد می‌توانند با استفاده از امکانات، مشاوره‌ها و خدمات این مراکز، ایده را در یک بستر علمی و بر پایه دانش به محصول تبدیل کنند که این موضوع به خلق ثروت، ایجاد کار و کارآفرینی منجر می‌شود.

وی زمان آغاز به کار مرکز رشد دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) را سال ۹۲ پس از استقلال پارک علم و فناوری از دانشگاه اعلام کرد و توضیح داد: در حال حاضر ۵ هسته فناور و ۱۲ شرکت در مرکز ما مستقر هستند که یکی از این شرکت­ها دارای گواهی دانش‌بنیان است.

مدیر مرکز رشد دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) با بیان اینکه در بیش از نیمی از این شرکت‌ها، اعضای هیئت علمی دانشگاه در رأس هستند، از فعالیت دانشجویان و فارغ‌التحصیلان این دانشگاه در شرکت‌های مستقر در مرکز رشد خبر داد و تأکید کرد: اگر چنین الگویی مورد حمایت قرار گیرد، گامی مثبت در جهت حل معضل “حلقه مفقوده ارتباط صنعت و دانشگاه” خواهد بود.

قدیری ضمن اشاره به “در مرز علم” بودن مدیران اکثر این شرکت­ها و فعالیت ایشان در زمینه تخصصی‌شان، از مشغول به کار بودن ۷۰ دانشجو و فارغ‌التحصیل علاقه‌مند در یکی از این شرکت‌ها خبر داد و اظهار کرد: در این شرکت‌ها، تحقیق و توسعه نیز در مرز علم انجام شده و می‌­تواند به ایجاد اشتغال، خلق ثروت و توسعه پایدار ‌بینجامد.

وی حضور اساتید در رأس شرکت‌های مرکز رشد را نوعی “سرمایه‌گذاری ریسک‌پذیر” نامید و تصریح کرد: این اساتید، هزینه پژوهش‌­های منتهی به محصول را تقبل کرده و فعالیت­های عملی این فرآیند را به دانشجو می‌سپارند. برای تکمیل این فرآیند، پیشنهاد شده اقدامات مربوط به بازاریابی نیز به صورت متمرکز انجام شده و در صورت موفقیت‌آمیز بودن، درصدی از درآمد فروش محصول نیز به دانشجو اختصاص یابد.

مدیر مرکز رشد دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) ضمن تأکید مجدد بر لزوم ترویج این الگو، از برگزاری جلساتی مشترک میان معاونت پژوهشی دانشگاه و برخی شرکت‌های زایشی خبر داد و گفت: در یکی از این جلسات مقرر شد تا امکان گذراندن دوره کارآموزی دانشجویان علاقه‌مند در این شرکت­ها فراهم شود. بدین ترتیب آن‌ها زیر نظر استاد و در زمینه تخصصی خودشان فعالیت عملی را تجربه خواهند کرد.

قدیری ادامه داد: برخی اساتید که مدیرعامل شرکت نیز هستند، درخواست فراهم شدن امکان هزینه کردن گرنت در شرکت­شان را مطرح کرده‌­اند؛ چرا که این موضوع به نفع دانشجویان بوده و به توسعه کارآفرینی می‌انجامد.

وی همچنین از پیگیری طرحی برای تخصیص “پایه‌های تشویقی” به اعضای هیئت علمی فعال در مرکز و پررنگ‌تر شدن امتیازات آن‌ها در “شیوه‌نامه ارتقای اعضای هیئت علمی” خبر داد و با اعلام اینکه اخذ مجوز گذراندن بخشی از زمان حضور اساتید در دانشگاه در مرکز رشد نیز در دست بررسی است، خاطرنشان کرد: برخی ضوابط باید به صورت کلان تصحیح شود.

مدیر مرکز رشد دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) نقطه ضعف جدی اعضای هیئت علمی فعال در شرکت‌های دانش‌بنیان را عدم شناخت بازار دانست و ادامه داد: به منظور رفع این مشکل و بازتر شدن دید اساتید نسبت به حوزه کسب و کار، از اساتید متخصص بازاریابی کمک گرفته‌ایم.

همچنین ببینید

محمدعلی زلفی‌ گل وزیر علوم تحقیقات و فناوری

تصویب برنامه جامع پژوهانه پس از ابلاغ برنامه توسعه هفتم

وزیر علوم درباره طرح پژوهانه و رتبه‌بندی اساتید دانشگاه‌ها توضیحاتی ارائه داد.آخرین اخبار جذب هیات …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *