خانه » جذب هیئت علمی وزارت علوم » اعلام نتایج جذب مدرس دانشگاه علمی کاربردی ۱۴۰۳
نتایج جذب مدرس دانشگاه علمی کاربردی ۱۴۰۳

اعلام نتایج جذب مدرس دانشگاه علمی کاربردی ۱۴۰۳

نتایج جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی سال ۱۴۰۳ اعلام شد.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

اعلام نتایج نهایی فراخوان جذب مدرس دانشگاه علمی کاربردی ۱۴۰۳

به گزارش وب سایت هیات علمی،‌ به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر اصغر کشت کار قائم مقام رییس و معاون آموزشی دانشگاه با اعلام این خبر افزود: با اتمام بررسی پرونده متقاضیان تدریس در هیات‌های اجرایی معین استان‌ها و بررسی نهایی در هیات اجرایی جذب دانشگاه، نتایج فراخوان جذب مدرس دانشگاه علمی کاربردی ۱۴۰۳ اعلام شد.

دکتر کشتکار در ادامه اظهار داشت: در سال گذشته به منظور تامین نیازهای موجود در بکارگیری مدرسان، ابتدا نیازسنجی اولیه در مراکز آموزشی و واحدهای استانی باتوجه به دوره‌های در حال اجرا و رشته‌های جدید انجام شد.

قائم مقام رییس و معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: در این فراخوان حداقل سن متقاضیان برای شرکت در فراخوان ۲۸ سال و حداکثر سن ۶۵ سال بود و جذب مدرس بصورت بومی در واحدهای استانی صورت گرفت.

برای کسب اطلاعات بیشتر درخصوص شرایط جذب مدرس دانشگاه علمی کاربردی ۱۴۰۳ این صفحه را بخوانید.

بیش از ۲ هزار نفر به عنوان مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی انتخاب شدند

وی تصریح کرد: پس از ثبت نام، تکمیل فرم‌ها و بارگذاری مستندات توسط متقاضی در سامانه جامع جذب مدرسان، اعتبارسنجی اطلاعات و مستندات متقاضیان در واحدهای استانی انجام شد و پرونده متقاضیان واجد شرایط در کارگروه‌های بررسی صلاحیت علمی مطابق باشاخص‌های ارزیابی بومی شده، امتیاز دهی شد و سپس نتایج بررسی صلاحیت متقاضیان در هیات اجرایی معین استان و هیات اجرایی جذب دانشگاه جمع‌بندی شد.

قائم مقام رییس و معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در تشریح آمار ثبت نام فراخوان جذب حق التدریس دانشگاه علمی کاربردی ۱۴۰۳ گفت: در این فراخوان بیش از ۳۴ هزار نفر وارد سامانه ثبت نام شدند که از این تعداد، حدود ۱۱ هزار نفر ثبت‌نام قطعی کرده و در مجموع بالغ بر ۵ هزار نفر برای مصاحبه و ارزیابی علمی به کارگروه‌های بررسی توانایی علمی دعوت شدند.

دکتر کشتکار افزود: از این تعداد حدود ۲ هزار نفر واجد شرایط شناخته شده و کد مدرسی برایشان صادر شد.

فعال‌سازی کد مدرسی پس از گذراندن دوره تربیت مدرس

وی تصریح کرد: کد مدرسی افراد واجد شرایط پس از شرکت در دوره تربیت مدرس با عنوان آشنایی با نظام علمی کاربردی که از طریق مرکز امور مدرسان دانشگاه با همکاری واحدهای استانی برگزار می‌گردد، فعال می‌شود و مدرسان پس از فعال‌سازی کد مدرسی می‌توانند با مراکز آموزش علمی کاربردی برای تدریس همکاری نمایند.

اعلام فراخوان جدید جذب مدرس دانشگاه علمی کاربردی در تابستان ۱۴۰۴

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در خاتمه اظهار داشت: فراخوان بعدی، پس از نیازسنجی در تابستان ۱۴۰۴ اعلام می‌شود و علاقه‌مندان به تدریس در مراکز آموزش علمی کاربردی می‌توانند در فراخوان آتی مجددا شرکت نمایند.

همچنین ببینید

زمان ثبت نام جذب مدرس دانشگاه علمی کاربردی ۱۴۰۴

اعلام فراخوان جدید جذب مدرس دانشگاه علمی کاربردی در تابستان ۱۴۰۴

فراخوان جدید جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی، پس از نیازسنجی در تابستان ۱۴۰۴ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *