خانه » اخبار اساتید هیأت علمی دانشگاه ها » فعالیت ۵ هزار استاد دانشگاه در حوزه ارتباط دانشگاه با صنعت
فعالیت ۵ هزار استاد دانشگاه در حوزه ارتباط دانشگاه با صنعت

فعالیت ۵ هزار استاد دانشگاه در حوزه ارتباط دانشگاه با صنعت

مدیرکل ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم جزئیات آماری ارتباط دانشگاه‌ها با صنعت و جامعه را اعلام کرد.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

افزایش همکاری دانشگاه‌ها با صنعت و جامعه در سال‌های اخیر

به گزارش خبرگزاری فارس، محمدسعید سیف مدیرکل ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه موضوع همکاری و تعامل بین مراکز علمی و دانشگاهی با صنایع و دستگاه‌های اجرایی یک موضوع اساسی و ضروری در سال‌های اخیر بوده است، گفت: دانشگاه‌ها و صنایع در سال‌های اخیر سعی کردند که الگوها و روش‌هایی را برای تقویت ارتباط با صنعت و جامعه طراحی کنند تا هم افزایی بهتری را برای بهبود وضعیت کشور در این زمینه اجرا کنند.

وی افزود: ما در حال حاضر روش‌هایی مانند فرصت مطالعاتی، مأموریت گرایی، مهارت افزایی و هدایت شغلی دانشجویان را داریم تا مشکلاتی که درعدم ارتباط صنعت و دانشگاه داشتیم برطرف کنیم.

۶ هزار میلیارد تومان قرارداد همکاری بین دانشگاه و صنعت و فعالیت ۵ هزار استاد در پروژه‌های مشترک با صنعت

به گفته سیف، در حال حاضر ۱۱ هزار قرارداد فعال بین دانشگاه‌ها و مراکز صنعتی داریم، ۶ هزار میلیارد تومان مبلغ این قراردادها است و حدود ۵ هزار نفر از اساتید هم مجری این قراردادها شدند که نشان می‌دهد اساتید ما در این زمینه فعال هستند.

مدیرکل ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم ابراز امیدواری کرد که دانشگاه‌های ما به این موضوع اهمیت دهند و پژوهش‌هایشان را در راستای بهبود نیازهای کشور برنامه ریزی کنند.

همچنین ببینید

بازنگری آیین‌نامه رسیدگی به تخلفات اعضای هیات علمی

بازنگری آیین‌نامه رسیدگی به تخلفات اعضای هیات علمی

به منظور تسریع در رسیدگی به پرونده‌های تخلف اعضای هیات علمی، آیین‌نامه هیات‌های رسیدگی بازنگری …

۲ دیدگاه

  1. تابستان ۱۴۰۲ فراخوانی برای طرح های پسادکتری کاربردی (ارتباط دانشگاه با صنعت) داده شد که هنوز با گذشت بیش از یکسال هیچ تامین اعتباری برای طرح های تایید شده صورت نگرفته و براحتی با زمان و آینده بسیاری از این محققین بازی شده. هیچ شخص یا مقامی نیز پاسخگوی این بلاتکلیفی ها نیست…

  2. در آیین نامه ارتقاء ارزش یک پروژه ۵۰۰ میلیونی از یک مقاله علمی پژوهشی کمتره!! معلومه این آین نامه توسط افرادی تدوین شده که توان ارتباط با صنعت رو ندارند! چرا وزن طرح های پژوهشی در آیین نامه ارتقا را بالا نمی برید؟! متاسفانه اونهایی که طرح پژوهشی می گیرن از این بابت متضرر میشن و برعکس کسانی که توان اینکار رو ندارن با نوشتن مقالات بی فایده راحت ارتقا میگیرن!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *