خانه » اخبار اساتید هیأت علمی دانشگاه ها » اعلام جزئیات جذب هیات علمی دانشگاه آزاد ۱۴۰۳
شرایط و نحوه جذب هیات علمی دانشگاه آزاد ۱۴۰۳

اعلام جزئیات جذب هیات علمی دانشگاه آزاد ۱۴۰۳

رئیس مرکز جذب دانشگاه آزاد اسلامی با تشریح جزئیات فراخوان جذب هیات علمی این دانشگاه از جذب حداکثری در این فراخوان خبر داد.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

به گزارش وب سایت هیات علمی،‌ بنا بر اعلام روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، فراخوان جذب هیات علمی دانشگاه آزاد سال ۱۴۰۳ از روز دوشنبه ۲۹ مردادماه ۱۴۰۳ آغاز شد و تا روز جمعه ۲۳ شهریورماه تمدید شده است. 

در همین رابطه و برای اطلاع از جزئیات روند جذب هیئت علمی در دانشگاه آزاد اسلامی خبرگزاری مهر با محمدصادق ضیائی رئیس مرکز جذب و امور هیئت علمی و رئیس مرکز امور هیئت‌های ممیزی این دانشگاه، گفت و گو کرده است.

شرایط و نحوه جذب هیات علمی دانشگاه آزاد ۱۴۰۳

محمدصادق ضیائی در گفتگو با خبرگزاری مهر درباره شرایط جذب هیئت علمی در دانشگاه آزاد اظهار کرد: در خصوص جذب هیئت علمی، مقررات مربوط به ابلاغیه هیئت مرکزی جذب را در مرکز جذب پیگیری می‌کنیم، ضمن اینکه تابع مقررات ابلاغی هیئت عالی جذب از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز هستیم و تمام موارد در هیئت مرکزی جذب بررسی و سپس به مرکز جذب، جهت اقدام، ابلاغ می‌شود.

وی عنوان کرد: درباره موارد قابل اجرا که شامل همخوانی ۲ مقطع تحصیلی، شرایط سنی، همخوانی رشته دکتری با اعلام نیاز رشته و شرط معدل و میانگین سه مقطع تحصیلی در جذب و موارد دیگری از این دست را نیز هماهنگ می‌کنیم.

رئیس مرکز جذب و امور هیئت علمی افزود: مرکز آمایش دانشگاه بر اساس نگاه کشوری و جامعی که دارد طرح جامع آمایش دانشگاه را که زیر نظر ریاست دانشگاه به سامان رسیده و نقطه قوتی در تصمیم‌گیری‌ها است اجرا می‌کند، اخیراً نیز اعضای هیئت مرکزی جذب از طرح آمایش استقبال و آن را مورد تایید قرارداده‌اند و در اولین جلسه هیئت مرکزی جذب آن را ارائه خواهند داد.

ضیائی اظهار کرد: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرده است که برای جذب هیئت علمی پیوسته، نظر آمایش به عنوان ارائه‌دهنده داده‌های تصمیم‌گیری به معاونت‌های موضوعی، لحاظ و پس از تایید ایشان مراتب توسط مرکز جذب و امور هیئت علمی به استان‌ها ارسال می‌شود، از همین رو مشخص می‌شود در کل کشور در چند رشته و به چند نفر برای جذب هیئت علمی نیاز است.

وی افزود: در بازه زمانی مشخصی استان‌ها موارد را بررسی و نقطه نظرات خود را در این زمینه به مرکز جذب و امور هیئت علمی ارسال می‌کنند.

رئیس مرکز جذب و امور هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: بعد از اینکه بررسی‌های استان‌ها انجام شد و آن‌ها نقطه نظرات را ارائه دادند، یک جدول تطبیقی به رئیس دانشگاه ارائه می‌شود و پس از تایید ایشان در بازه زمانی پیش‌بینی شده که در فراخوان ذکر می‌شود متقاضیان ثبت‌نام می‌کنند، ثبت‌نام اولیه استان‌ها بررسی و اگر شروط اولیه را دارا باشند در فرایند جذب قرار می‌گیرند.

ضیائی ادامه داد: در مرحله بعد، صلاحیت‌های عمومی و علمی افراد توسط کارگروه‌های مربوطه بررسی و پس از تایید توسط رئیس هیئت اجرایی جذب استان‌ها پرونده‌ها به مرکز جذب و امور هیئت علمی ارسال و بعد از بررسی‌های لازم توسط دبیر هیئت مرکزی جذب در جلسه هیئت مرکزی جذب مطرح و پس از تصویب، احکام توسط مرکز جذب و امور هیئت علمی صادر می‌شوند.

۱۱ هزار نفر در فراخوان جذب هیات علمی پیوسته ثبت نام کردند

وی گفت: این در رابطه با جذب هیئت علمی پیوسته است که فراخوان نوبت اول جذب هیات علمی دانشگاه آزاد سال ۱۴۰۳ را در سامانه منتشر کردیم و تا مورخ ۱۰ شهریورماه ۱۴۰۳ نزدیک به ۱۱ هزار نفر فراخوان را ملاحظه کرده‌اند.

رئیس مرکز جذب و امور هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه درباره جذب هیئت علمی وابسته توضیح داد و گفت: نوع دیگر جذب هیئت علمی ما، هیئت علمی وابسته است که فراخوان آن نیز بر روی سامانه بارگزاری شده است و حدود ۲۹ هزار نفر در آن ثبت‌نام کردند.

این عضو هیئت علمی دانشگاه افزود: فراخوان هیئت علمی وابسته نیز در هیئت اجرایی جذب استان‌ها بررسی می‌شود و متقاضیان اگر شرایط جذب اولیه را داشته باشند از سوی استان‌ها برای مدیر گروه‌های کشوری ارسال می‌شود. سپس افراد تایید شده به مصاحبه علمی دعوت و در صورت تایید، نتیجه به دبیر صلاحیت عمومی استان‌ها ارسال می‌شود. بعد از آن دو فرم تاییدیه علمی و صلاحیت عمومی برای رئیس استان‌ها ارسال می‌شود و رئیس هر استان در سامانه ساجد، جایگاه سازمانی فرد را در استان تعیین و پس از این اقدام مستقیماً آن فرد در کارتابل مرکز جذب و امور هیئت علمی وارد می‌شود.

وی تاکید کرد: در جذب هیئت علمی وابسته نیز زمانی که فرایند در استان‌ها طی شد، نتیجه از طریق مرکز و امور هیئت علمی به کارتابل معاونت توسعه و منابع انسانی دانشگاه آزاد اسلامی ارسال می‌شود، و از آن طریق است که دیدگاه معاونت‌های موضوعی جهت تایید با نگاه آمایشی اخذ می‌شود.

تاکید بر صدور حکم بالغ بر ۲ هزار عضو هیات علمی

رئیس مرکز جذب و امور هیئت علمی دانشگاه عنوان کرد: احتمالاً به زودی حکم بالغ بر ۲ هزار عضو هیئت علمی را صادر کنیم. تعهد ما این است که تا نیمه شهریورماه بتوانیم به حدود ۳ هزار حکم صادره هیئت علمی وابسته برسیم.

وی گفت: در خصوص هیئت علمی پیوسته، طبق مصوبه اخیر، پرونده فراخوان‌ جذب هیات علمی آزاد ۱۴۰۲ نوبت اول و فراخوان جذب هیات علمی دانشگاه آزاد نوبت دوم ۱۴۰۲ و فراخوان های نوبت اول و دوم ۱۴۰۱ باید تا ۳۰ دی ماه ۱۴۰۳ به اتمام برسد یعنی استان‌ها باید به جد پای کار باشند و نتیجه بررسی فراخوان‌ها به سرعت ساماندهی شود.

ضیائی به تاکید رئیس دانشگاه آزاد اشاره کرد و گفت: تاکید موکد ریاست دانشگاه در همین خصوص، حرکت در مسیر سامانه طراحی شده، داشتن نگاه کیفی و سعی در جذب حداکثری است.

استاد منابع انسانی در خصوص جذب از مقطع کارشناسی ارشد و دکتری اظهار کرد: جذب از مقطع ارشد نداریم ولی دستیاران آموزشی را قرار دادیم که دانشجویان مقطع دکتری از این طریق جذب می‌شوند، مسئولیت این کار با باشگاه پژوهشگران جوان است.

برای دریافت آیین نامه دستیاری آموزشی دانشجویان دکتری دانشگاه آزاد اسلامی (دوره ویژه مدرسی – آموزش و کارورزی) و فرایند ثبت نام دستیار آموزشی دانشگاه آزاد کلیک کنید.

تاکید رئیس دانشگاه آزاد بر جذب حداکثری هیات علمی

ضیائی در رابطه با ظرفیت جذب هیئت علمی در دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: جذب حداکثری در دستور کار است و کلیه واحدها در این موضوع همکاری دارند.

وی در پاسخ به اینکه آیا پذیرش در استان‌ها به صورت بومی گزینی است یا خیر، اظهار کرد: حتماً پذیرش در استان‌ها به صورت بومی گزینی خواهد بود.

ضیائی در ادامه درباره روند تبدیل وضعیت اعضای هیئت علمی نیز توضیح داد و گفت: سامانه ما مکانیزه شده و از ۲ طریق شناسنامه علمی و ارتقا، متقاضیان تبدیل وضعیت می‌توانند در این زمینه اقدام کنند.

رئیس مرکز جذب و امور هیئت علمی دانشگاه آزاد افزود: وقتی پرونده ارتقای فرد به همراه صورت جلسه کمیته منتخب استانی به مرکز امور هیئت‌های ممیزه ارسال می‌شود، پرونده افراد پس از بررسی‌های لازم در کمیسیون‌های تخصصی و تایید صورت گرفته به صحن ممیزه جهت طرح و اخذ تصمیم فرستاده می‌شود.

رئیس مرکز امور هیئت‌های ممیزه دانشگاه آزاد ادامه داد: جهت انجام تبدیل وضعیت بعد از صدور حکم، افراد، حکم خود را در سامانه بارگذاری و بعد از تایید مراحل، در مرکز امور هیئت‌های ممیزه رسیدگی و در صورت تایید احکام تبدیل وضعیت را صادر می‌کنیم که در مورد ایثارگران بر اساس تایید سند بالادستی مستقیماً صدور حکم رسمی قطعی انجام می‌شود.

ضیایی درباره دستیاران آموزشی نیز اظهار کرد: متولی دستیاران آموزشی باشگاه پژوهشگران جوان است و به شکل کلان دانشجویان دوره دکتری را گزینش می‌کند، صلاحیت علمی و عمومی آن‌ها را بررسی و پس از تایید توسط مراجع ذی‌صلاح، به عنوان دستیار آموزشی در دانشگاه آزاد شروع به تدریس می‌کنند.

همچنین ببینید

توزیع جغرافیایی اعضای هیات علمی زن در ایران

براساس آمار آموزش عالی به‌ترتیب استان‌های کرمان، خراسان شمالی و هرمزگان بیشترین سهم اعضای هیئت …

۱۰ دیدگاه

  1. سلام.اگر برای ریاست دانشگاه اهمیت کیفیت آموزش مطرح بوداز همان اساتید حق التدریس که سالها در خدمت دانشگاه آزاد با حق الزحمه ناچیز تدریس میکردند در وابسته نیز استفاده میکرد.
    این طرح وابسته فقط نمایشی است که دانشجویان دکتری تدریس کنند و شهریه اشان تخفیف بگیرند. با توجه به اینکه تمام دارندگان دکتری هم مسیر دانشجویی را طی کرده اندو بعد از اخذ مدرک سالها حق التدریس بوده اند و کسب تجربه کرده اند توسط ریاست دانشگاه با این طرح های نمایشی دیده نشده است خود بیانگر فاجعه ای بزرگ از دیدگاه تصمیم گیرندگان حذف اساتید حق التدریس و نگاه کم اهمیت به کیفیت آموزشی توسط دانشگاه دارد.

    • سلام دقیقا همین طور است. الان قرار بوده تا نیمه شهریور حکم بزنند ولی هنوز هیچ خبری از حکم نیست. یک سال و نیم هست ما برای هیات علمی وابسته ثبت نام کردیم ولی هنوز هیچ خبری نیست.

  2. دانشگاه آزاد بهتره از همون هیئت علمی وابسته ها بعنوان هیئت علمی اون واحد برداره وطرف هم زندگیش تامین بشه وهم اطمینان داشته باشه که بعد از پایان دکتری باز هئیت علمی خواهد بود .اینجوری با شورو شوق وامید به آینده تحصیل می کنه و خیلی از این ها هم دارای خانواده و متاهل هستند وبا مشکلات زندگی و تحصیلی توامان درگیرن .

    • دقیقا بهترین کار همین هست که هیات علمی وابسته رو به عنوان هیات علمی رسمی انتخاب کنند.

      لطفا سوابق چندین ساله قبل اساتید حق التدریس را در نظر بگیرید و بر طبق ان پایه بدهید.

  3. سلام و عرض ادب
    خواهشا پسادکتری بودن رو هم امتیاز بدونید .وفقط به همخوانی رشته و گرایش توجه نکنید .رشته فقط اگر یکسان بود رو فقط قبول بفرمایید و ضمننا بررسی رو به دفتر مرکزی و تهران بسپارید .چون در شهرستانها منشا انتخاب حب و بغضهای شخصی .سلایق و اشنا بودن حرف اول رو میزنه نه قابلیتها خواهشا توجه بفرمایید .سپاس از توجهتون

  4. سلام و عرض ادب
    لطفا و خواهشا برای جذب فقط همسانی رشته ها رو مدنظر قراربدید نه همسانی گرایشها .تو روخدا زحمات و رنجهای ماها که رشتمون همسانه و گرایشها نه رو نقش براب نکنید .

  5. میگه تا نیمه شهریور تلاش میکنیم ۳۰۰۰ تا حکم وابسته می‌زنیم آخه چرا دروغ میگی یک سال هستش که متقاضیان وابسته دارن تو دانشگاه آزاد خدمت میکنن دریغ از یک حکم. حتی حق التدریس هم نمی‌دن. همین مسیولین دروغگو باعث فرار نیروی تحصیل کرده و خسارت کشور شدن

  6. حقوق استادیار پایه دانشگاه آزاد چقدر است؟

  7. چرا همون حق التدریس ها و هیأت علمی وابسته را رسمی نمیکنید اگر اینها نیاز علمی دانشگاه را تامین نمی‌کنند چرا استفاده میکنید. شما فقط دنبال حل مشکل مقطعی دانشگاه هستید لطفاً این بازی‌ها را تمام کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *