خانه » اخبار دوره دکتری » ابلاغ شیوه‌نامه شناسایی، رشد و تعالی دانشجویان صاحب استعداد برتر در مسیر نخبگی

ابلاغ شیوه‌نامه شناسایی، رشد و تعالی دانشجویان صاحب استعداد برتر در مسیر نخبگی

بنیاد ملی نخبگان از توسعۀ فعالیت‌های نخبگانی دانشجویان صاحب استعداد برتر در مسیر نخبگی پشتیبانی می‌کند.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

حمایت بنیاد ملی نخبگان از دانشجویان نخبه با برنامه‌های توانمندساز

به گزارش وب سایت هیات علمی،‌ بنا بر اعلام پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان، محمدقلی معاون مستعدان و آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان از تصویب و ابلاغ «شیوه‌نامۀ شناسایی، رشد و تعالی دانشجویان صاحب استعداد برتر در مسیر نخبگی» خبر داد.

رسول محمدقلی معاون مستعدان و آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان گفت: بنیاد ملی نخبگان با هدف توانمندسازی، مهارت‌افزایی و ایجاد زمینه‌های رشد و شکوفایی حداکثری استعدادهای فردی و گروهی دانشجویان صاحب استعداد برتر، با اجرایی‌سازی «شیوه‌نامۀ شناسایی، رشد و تعالی دانشجویان صاحب استعداد برتر در مسیر نخبگی»، از توسعۀ فعالیت‌های نخبگانی دانشجویان صاحب استعداد برتر در مسیر نخبگی پشتیبانی می‌کند.

وی ادامه داد: بر این اساس، مبتنی بر رویکرد شناسایی فعال، اطلاعات حائزان شرایط از مراکز مرتبط استعلام و بدون نیاز به ثبت درخواست ذی‌نفعان، برای هر یک در سامانۀ اطلاعاتی بنیاد ملی پرونده تشکیل می‌شود؛ سپس از حائزان شرایط برای ورود به مسیر نخبگی در بنیاد ملی دعوت به عمل می‌آید.

معاون مستعدان و آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان در ادامه افزود: برگزیدگان المپیادهای دانش‌آموزی و دانشجویی، رتبه‌های برتر آزمون سراسری ورود به دانشگاه‌ها، دانشجویان نمونۀ کشوری، برگزیدگان رویدادهای معتبر و همچنین توصیه‌شدگان از سوی اساتید/ نهادهای معتبر، از جمله حائزان شرایط ورود به مسیر نخبگی بنیاد ملی هستند.

وی با بیان اینکه در این طرح، هر یک از برگزیدگان پس از انتخاب استاد راهبر، «برنامۀ توانمندساز» خود در مسیر نخبگی را با همکاری وی تدوین و اجرایی می‌سازند، گفت: «برنامۀ توانمندساز» شامل مجموعه فعالیت‌هایی است که در چهار بخش «تحصیلی»، «تخصصی و پژوهشی»، «مهارت‌های فردی و حرفه‌ای» و «فرهنگی و اجتماعی» متناسب با مقطع تحصیلی برگزیده و در چارچوب شیوه‌نامه، با همکاری استاد راهبر و برگزیده برای یک‌سال تحصیلی تدوین و اجرا می‌شود.

مزایا و تسهیلات جدید برای دانشجویان نخبه

محمدقلی با اشاره به اینکه بنیاد ملی نخبگان، به منظور انجام فعالیت‌های برنامۀ توانمندساز در مسیر نخبگی از سوی برگزیده، امکان بهره‌مندی از اعتبار و تسهیلاتی را فراهم می‌کند، نیز گفت:  اعتبار مالی انجام فعالیت‌های برنامۀ توانمندساز در اختیار استاد راهبر قرار می‌گیرد و صرفاً برای انجام فعالیت‌های برنامۀ توانمندساز برگزیده قابل هزینه است.

شایان ذکر است، متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر، می‌توانند مفاد «شیوه‌نامۀ شناسایی، رشد و تعالی دانشجویان صاحب استعداد برتر در مسیر نخبگی» را در وبگاه بنیاد ملی نخبگان به نشانی http://bmn.ir (در بخش «میز خدمت»/ «تسهیلات و حمایت‌ها»/ «اجتماع دانشجویان و طلاب آینده‌ساز») مطالعه کنند.

همچنین ببینید

اعطای تسهیلات ۱۰ میلیارد ریالی به دانشجویان دکتری در طرح پژوهش یار

حمایت ۱۰ میلیارد ریالی از دانشجویان دکتری برتر در طرح پژوهش یار

بنیاد ملی نخبگان با ارائه‌ی تسهیلات ۱۰ میلیارد ریالی، در قالب طرح پژوهش‌یار از دانشجویان …

یک دیدگاه

  1. $سال نو مبارک

    در رابطه با هنرهایی مانند نقاشی یا تصویرگری یا ادبیات نمایش که بسیاری از هنرمندان بدون تحصیلات دانشگاهی به آن نائل شده اند و در عین حال در دانشکده های هنر با کمبود استادان و مربیان با مهارت‌ مواجه هستیم، چه باید کرد؟
    آیا می توان هنرمندان مسلط به تکنیک‌ها را به عنوان نخبگان به استخدام دعوت کرد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *