خانه » جذب هیئت علمی وزارت علوم » ابلاغ ۲ مجوز جدید جذب هیات علمی به دانشگاه‌ها
شرط سنی جذب هیات علمی وزارت علوم

ابلاغ ۲ مجوز جدید جذب هیات علمی به دانشگاه‌ها

رییس مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم از ابلاغ دو مجوز جدید جذب به دانشگاه‌ها خبرداد و گفت: با مجوز جدید مشکل دانشگاه‌های غیرانتفاعی در جذب برطرف می‌شود.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

محمد خلج امیر حسینی در گفت‌وگو با خبرگزاری مهر با اشاره به ابلاغ دو مجوز جدید جذب به دانشگاه‌ها گفت: قبلاً دو مجوز از هیأت عالی جذب دریافت کرده بودیم که به دانشگاه‌ها ابلاغ کردیم.

وی ادامه داد: در فرایند جذب اعضای هیأت علمی معمولاً سه نفر در هر کد رشته محل به عنوان رقیب برای پذیرش به دانشگاه‌ها معرفی می‌شوند و از میان این سه نفر یک نفر به عنوان عضو هیأت علمی پذیرش می‌شود، براساس مجوز مرکز جذب دو نفر رقیب دیگر که در اولویت جذب قرار نمی‌گیرند اگر حد نصاب‌های حداقلی علمی و عمومی را داشته و تحقیقات و استعلامات آنها مثبت باشد، دانشگاه‌های دولتی می‌توانند از این افراد به عنوان حق التدریس استفاده کنند، اکنون این شرایط آماده شده و اسامی این افراد در سامانه جذب موجود و دانشگاه‌ها می‌توانند این افراد را انتخاب کنند.

وی ادامه داد: مجوز دیگری که از هیأت عالی جذب دریافت کرده ایم این است که دانشگاه‌های غیر انتفاعی غیردولتی می‌توانند از بین افراد مذکور کسانی را که تمایل دارند به عنوان هیأت علمی پیمانی جذب کنند.

رئیس مرکز جذب هیأت علمی وزارت علوم افزود: دانشگاه‌های غیردولتی غیرانتفاعی در حال حاضر با معضلات کمبود استاد مواجه هستند و تا عضو هیأت علمی جذب نکنند نمی‌توانند دانشجو پذیرش کنند، بنابراین با این روش جدید می‌توانند هیأت علمی جذب کنند و مشکل آنها حل شود.

به گزارش مهر، پیش از این علی آهون منش رئیس سابق اتحادیه دانشگاه‌های غیرانتفاعی اعلام و گلایه کرده بود: یکی از مشکلات مؤسسات غیرانتفاعی فرایند طولانی جذب هیأت علمی است. صلاحیت علمی و اخلاقی اجتماعی متقاضیان هیأت علمی، در هیأت‌های اجرایی جذب دانشگاه‌های مادر تعیین می‌شود.

وی عنوان کرده بود: جلسات هیأت‌های مذکور در دانشگاه‌های مادر بسیار با تأخیر برگزار می‌شود، روند آن این است که نهایت بین ۳ تا ۶ ماه پرونده متقاضی جذب در این هیأت‌ها تعیین تکلیف شود ولی معمولاً پروسه بررسی پرونده متقاضیان در این کمیته‌ها یک تا ۲ سال طول می‌کشد.

وی یادآورشده بود: بنابراین پرونده‌ای از هیأت‌های اجرایی مرکز جذب دانشگاه‌ها به مرکز جذب وزارت علوم ارسال نمی‌شود که وزارت علوم به آن رسیدگی کند و این مشکل اساسی در هیأت‌های اجرایی جذب دانشگاه‌ها است.

همچنین ببینید

اعزام اساتید دانشگاه‌ها به دستگاه‌های اجرایی برای حل مشکلات کشور

اعزام اساتید دانشگاه‌ها به دستگاه‌های اجرایی برای حل مشکلات کشور

وزارت علوم برای حل مشکلات کشور، اقدام به راه‌اندازی مراکز هدایت تحصیلی و اعزام اعضای …

یک دیدگاه

  1. متاسفانه فرآیند بیمار فعلی توجه ندارد که در ده سال گذشته چه پرونده هایی اعلام وصول شده که موسسات غیر انتفاعی علیرعم موافقت با شخص داوطلب هیات علمی در مرحله جذب به بهانه هایی چون عدم جذب فعلی یا ثبت در سامانه هس
    بروکراسی زاید وزارت علوم بویژه دایره گسترش سبب شکست و حتی ناراحتی روسای این مراکز و سرخوردگی این جوانان و انصراف و تمایل به امورات غیر پژوهشی باوجود استعداد در این عرصه گشته است .امیدواریم درصورت حاکمیت برنامه ریزی معقول این پرونده ها در اولویت قرار گیرند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *