خانه » جذب هیئت علمی وزارت علوم » شرط صدور حکم استخدام اعضای هیات علمی جدید

شرط صدور حکم استخدام اعضای هیات علمی جدید

وزیر علوم تحقیقات و فناوری گفت: از این پس اساتید قبل از استخدام و در بدو ورود به دانشگاه، قبل از صدور حکم استخدام باید دوره شبانه روزی ۳ ماهه را طی کنند، این اساتید برای گذراندن این دوره یک پایه تشویقی معادل یک سال هم می‌گیرند، اما شرط صدور حکم گذراندن حداقل این دوره ۳ ماه است.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

به گزارش خبرگزاری فارس، مراسم بزرگداشت مقام معلم با حضور محمدعلی زلفی گل، وزیر علوم تحقیقات و فناوری و با حضور جمعی از استادان دانشگاه امام صادق(ع) در تالار آیت الله مهدوی کنی(ره) این دانشگاه برگزار شد.

وی در این مراسم با تاکید بر اینکه یکی از مشکلات نظام آموزش عالی، تخصص ندانستن استادی دانشگاه است، گفت: اینکه استادی دانشگاه را یک تخصص نمی‌دانیم، ضربه بزرگی به جامعه علمی زده است، ما پزشکی، مکانیکی و بنایی را تخصص می دانیم اما معلمی را نه و این موضوع مشکلات زیادی را به وجود آورده است.

زلفی گل افزود: اساتید ما بعد از فارغ التحصیلی و دکترا گرفتن بلافاصله سر کلاس برای تدریس می‌روند در حالی که نه فلسفه تعلیم و تربیت را مطالعه کردند و بلدند نه روانشناسی آموزش می دانند و نه شیوه سنجش و ارزیابی را، چرا باید استخدام تمام وقت فقط داشته باشیم، استادی را فقط یک روز یا دو روز استخدام نکنیم و متناسب با آن هم بیمه نپردازیم.

وی گفت: از این پس اساتید قبل از استخدام و در بدو ورود به دانشگاه، قبل از صدور حکم استخدام باید دوره شبانه روزی ۳ ماهه را طی کنند، این اساتید برای گذراندن این دوره یک پایه تشویقی معادل یک سال هم می‌گیرند، اما شرط صدور حکم گذراندن حداقل این دوره ۳ ماهه است.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری تاکید کرد که اگر قرار است نسل پاسخگویی ارایه دهیم، باید در قبال رفتارمان با دانشجو پاسخگو باشیم،

وی با اشاره به عملکرد دانشگاه امام صادق (ع) گفت: حدود یک سوم فارغ التحصلان این دانشگاه عضو هیئت علمی دانشگاه ها شده‌اند چون اساتید آنها سعی کردند نسلی توانمندتر از خودشان تحویل جامعه بدهندو در استاد پروری موفق بودند.

زلفی گل ادامه داد: استادی که قرار است نسل عالم تر از خودش تحویل جامعه بدهد باید قبلش آموزش هایی را دیده باشد، البته این مشکل فقط مربوط به اساتید نیست، چند درصد از نمایندگان ما آموزش های نمایندگی را دیدند، بنده وزیر شدم، کی گفت حالا که وزیر شدی وظایفت چیست.

وی با اشاره به تضعیف شدن جایگاه رشته‌های علوم انسانی، گفت: دانشجوها علاقه ای به رشته‌های علوم پایه ندارند و خیلی از کرسی های دانشگاه ها پر نمی شود، اصل مشکل هم اینجاست که فارغ التحصیلان این رشته‌ها مشکل اشتغال دارند، باید راهکارهایی برای حل این مشکلات تدبیر کرد.

وزیر علوم ادامه داد: در حال حاضر هر وزاتخانه برای خودش دانشگاه احداث کرده و از فارغ التحصیلان خودش استخدام می کند، پس بچه های مردم که در دانشگاه های دیگر تحصیل می کنند، چه کنند؟ نیاز به تدبیر جدی برای حل مشکلات داریم.

همچنین ببینید

رئیس مرکز جذب هیأت علمی شورای تحقیق جذب هیات علمی

تشکیل شورای تحقیق جذب هیات علمی در دانشگاه ها

رییس مرکز جذب وزارت علوم اعلام کرد: به منظور تسریع در امر تحقیقات و نیز …

۴ دیدگاه

  1. شرایط سنی هیات علمی بالاتر رود بهتر است

  2. استادیار پایه‌ی بیست هستم با نوزده سال سابقه کار که البته، حدود هفده سال آن، در مرتبه علمی مربی بوده. مشتاقانه آرزومندم این طرح، شامل حال بنده نیز بشود، البته با آن یک پایه‌ی تشویقی‌اش

  3. بنظزم کار بسی خوب است اما جای اصلاح دارد معمولا افرادی که هیت علمی می شوند سال ها حق تدریس بوده اند.
    اطلاح باید کنند مصلا افرادی چند سال حق تدریس بودند و دروس اصلی و الزامی و پایه رو تدریس کردن دیگهتجربه کافی رو دارندلازم به این کار ها نیست. اما برای کسی که رزمه تدریس در دانشگاه خوب و دروس اصلی را ندارد بنظرم باید باشد

  4. این چه حرفی است. اساتید حق التدریس سالها تدریس میکنند تا سابقه تدریس نداشته باشند محال است هیات علمی شوند. این کارها و شروط فقط روزبروز روند هیات علمی شدن را سخت تر و سخت تر و اساتید را فرسوده تر میکند. پیر میشویم تا هیات علمی شویم. و بعد رمقی دیگر نمی ماند تدریس کنیم. با این همه روند طولانی و عذاب اور جذب. به جای اسانتر کردن چرا مرتبا روندها را سخت تر و اساتید را ناامید تر میکنید. وزیر محترم لطفا به داد اساتید برسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *