خانه » اخبار دوره دکتری » پرداخت حقوق ماهیانه به دانشجویان دکتری روزانه در سال ۱۴۰۰

پرداخت حقوق ماهیانه به دانشجویان دکتری روزانه در سال ۱۴۰۰

مشاور معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم از اختصاص بودجه ۵۰ میلیارد تومانی برای حقوق دانشجویان دکتری روزانه در دانشگاه‌ها خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود ۴۰ تا ۶۰ میلیون تومان در سال به دانشجویان دکتری پرداخت شود.
وی گفت هنوز شرایط پرداخت حقوق ماهیانه نهایی نشده است.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

رضا نقی زاده در گفتگو با خبرگزاری مهر از پرداخت حقوق ماهیانه به دانشجویان دکتری در سال ۱۴۰۰ خبر داد و گفت: بعد از سال‌ها در بودجه ۱۴۰۰ مجلس، بودجه ۵۰ میلیارد تومانی برای دانشجویان دکتری در نظر گرفته شده و قرار است به دانشجویان پژوهشگر دکتری (روزانه) که به صورت تمام وقت در دانشگاه حضور پیدا می‌کنند، حقوق ماهیانه پرداخت شود.

پرداخت حقوق ماهیانه به پژوهشگران دکتری / پرداخت پژوهانه کارآمد نبود

مشاور معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم با اشاره به اینکه هنوز شرایط پرداخت حقوق ماهیانه به دانشجویان نهایی نشده است، خاطرنشان کرد: پیش بینی می‌شود به طور متوسط رقمی بالغ بر ۴۰ تا ۶۰ میلیون تومان در سال توسط دانشگاه‌ها به دانشجویان دکتری پرداخت شود.

نقی زاده ادامه داد: پیش از این در قالب پژوهانه حدود ۳ میلیون تومان به دانشجویان پرداخت می‌شد اما رقم کمی بود و کارآمدی لازم را نداشت.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا دانشجویان پژوهشگر بیمه خواهند شد، گفت: در این خصوص با مجلس و کمیسیون آموزش در حال رایزنی هستیم؛ طرحی در دست تهیه است که بر اساس آن پژوهشگران دکتری با همکاری تأمین اجتماعی و بدون تعهد استخدامی بیمه شوند.

راه اندازی دوره‌های پسادکتری در دستور کار وزارت علوم

مشاور معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم تصریح کرد: یکی دیگر از اقداماتی که در سال ۱۴۰۰ در دستور کار معاونت پژوهشی قرار دارد، بحث راه اندازی دوره‌های پسادکتری و پیش بینی منابع مالی برای پژوهش‌های مأموریت گرا است.

نقی زاده با اشاره به جذب پژوهشگران پسادکتری در دانشگاه گفت: شرط جذب این افراد گرنت اساتید است که این گرنت یا طرح ارتباط با صنعت بوده و یا شامل منابع حمایتی سازمان‌های مختلف برای انجام پروژه‌های پژوهشی است.

وی ادامه داد: برای جذب این افراد دانشگاه فراخوان می‌دهد و عضو هیأت علمی فرد را برای یک یا دو سال فعالیت پژوهشی جذب می‌کند.

همچنین ببینید

آمار اشتغال فارغ‌التحصيلان دکتری

اشتغال ۷۵ درصدی فارغ‌التحصیلان دکتری در کشور

به گفته مدیرکل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم، ۷۵ درصد از فارغ‌التحصیلان دکتری مشغول …

۲ دیدگاه

  1. سلام چه توزیع نا عادلانه ای فقط دانشجویان روزانه!
    حداقل به ایده ها و پروژه های خودتون احترام بگذارید .ایده دانشگاه آزاد و دادید و خدا تومن پول می گیرند اما بدون امکانات و بدون استاد از دانشجو باج می گیرند .در حالی که باید بگویند هر داتشجوی زحمتکشی که کار پژوهشی انحام می دهد حقوق دریافت کند.

    • تلاش کنید وارد دانشگاه های سطح بالا و با کیفیت شوید که اگر توانایی داشتید می شدید، دانشگاه آزاد هیچ مرجعیت علمی ندارد اگر شما دارید‌ در دانشگاه های خوب پذیرش بگیرید نه مدرک الکی دریافت کتید با نمرات الکی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *