اخبار وب سایت علمی در پیام رسان بله

خانه » اخبار اساتید هیأت علمی دانشگاه ها » تلاش برای اصلاح حقوق اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد

تلاش برای اصلاح حقوق اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد

معاون توسعه مدیریت دانشگاه آزاد گفت: در تلاش هستیم با تدابیر لازم در کمترین زمان ممکن حقوق کارمندان و اعضای هیات علمی را اصلاح کنیم.

در این روزها در پیام رسان در کنار شماییم. لینک ورود به پیام رسان اخبار هیأت علمی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد، محمدمهدی فداکار در جریان سفر به آذربایجان غربی با تاکید بر حمایت از کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: بسته های معیشتی کارکنان در دستور کار قرار دارد و در تلاش هستیم با اتخاذ تدابیر لازم و مدیریت صحیح منابع، نسبت به اصلاح ساختار حقوق و دستمزد کارکنان در آینده‌ای نزدیک اقدام کنیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص پرداخت حقوق کارکنان و اساتید برخی از واحدهای دانشگاهی، اظهار داشت: تلاش داریم با تدابیر لازم در کمترین زمان ممکن حقوق کارمندان و اعضای هیات علمی را اصلاح کنیم و تا پایان امسال کلیه مطالبات کارکنان پرداخت می شود.

وی در خصوص رفع بروکراسی اداری دانشگاه و تسهیل در فرآیند امور، گفت: در راستای چابک سازی فرآیندها بسیاری از امور به استانها تفویض شده است تا از این طریق با کاهش مکاتبات، کارها تسریع شود که این موضوع نیز از جمله سیاست‌های معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه است.

فداکار در پایان گفت: تعیین تکلیف بیمه تکمیلی و بررسی چارت سازمانی استانها در دستور کار شورای دانشگاه در هفته پیش رو خواهد بود.

همچنین ببینید

فراخوان برنامه حمایت از توسعه پژوهش‌های جنوبگان بنیاد علم ایران ۱۴۰۵

حمایت ۳ میلیاردی بنیاد علم از پژوهش‌های جنوبگان ۱۴۰۵

بنیاد ملی علم ایران از طرح‌های پژوهشی، طرح‌های پسادکتری و رساله‌های دکتری در ۵ حوزه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *