اخبار وب سایت علمی در پیام رسان بله

خانه » جذب هیئت علمی وزارت بهداشت و درمان » محدود شدن اعزام دانشجویان علوم پزشکی برای فرصت مطالعاتی

محدود شدن اعزام دانشجویان علوم پزشکی برای فرصت مطالعاتی

معاون آموزشی وزیر بهداشت از محدودتر شدن تعداد اعزام دانشجویان رشته‌های علوم پزشکی برای گذراندن دوره‌های فرصت مطالعاتی به خارج از کشور در سال جاری خبر داد و گفت: وزارت بهداشت بر اساس شرایط کشور محدودیت‌های خاص خود را در اعزام دانشجویان به خارج خواهد داشت.

در این روزها در پیام رسان در کنار شماییم. لینک ورود به پیام رسان اخبار هیأت علمی

دکتر باقر لاریجانی در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب به آخرین وضعیت فرصت مطالعاتی دانشجویان رشته‌های علوم پزشکی اشاره و اظهار کرد: امروزه کشور در شرایط خاصی قرار دارد و در حوزه رشته‌های علوم پزشکی نیز اصولاً تعداد دانشجویانی که برای تحصیل به دانشگاه‌های خارج از کشور می‌روند و همچنین دانشجویانی که از فرصت مطالعاتی استفاده می‌کنند، محدود است.

وی در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر دانشجویان با توجه به شرایط کشور، شرایط تحصیل خود را انتخاب می‌کنند و هم اینکه وزارت بهداشت محدودیت‌های خاص خود را خواهد داشت و در خصوص ارز و فرصت مطالعاتی نیز بر اساس آن برنامه‌ریزی خواهد کرد.

لاریجانی در ادامه تصریح کرد: وزارت بهداشت تا کنون در مواقع ضروری فرصت‌های مطالعاتی و مأموریت‌های آموزشی را ادامه داده است، اما حتماً شرایط کشور ایجاب می‌کند در این زمینه رعایت‌های لازم را داشته باشیم تا دچار مشکل نشویم.

معاون آموزشی وزیر بهداشت خاطر نشان کرد: تعداد محدودی از دانشجویان رشته‌های علوم پزشکی برای گذراندن دوره‌های چند ماهه به خارج از کشور اعزام می‌شوند که آمار این دانشجویان در سال جاری محدودتر شده است.

همچنین ببینید

ظرفیت جذب هیات علمی وزارت بهداشت ۱۴۰۵

اختصاص ۹۰ درصد ظرفیت جذب هیات علمی وزارت بهداشت ۱۴۰۵ به اعضای آموزشی

رئیس مرکز جذب وزارت بهداشت از اختصاص ۹۰ درصد مجوزهای بیست‌ودومین فراخوان جذب هیات علمی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *