خانه » جذب هیئت علمی وزارت علوم » اختصاص ۱۵سهمیه پسادکتری به دانشگاه علوم پزشکی تبریز

اختصاص ۱۵سهمیه پسادکتری به دانشگاه علوم پزشکی تبریز

در راستای تفاهم نامه منعقده بین دانشگاه علوم پزشکی تبریز و صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران ۱۵ سهمیه پسا دکتری به این دانشگاه اختصاص یافت.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی تبریز، فراخوان دوره های پسا دکتری (نیمسال دوم) دانشگاه علوم پزشکی تبریز منتشر شد.

در راستای تفاهم نامه منعقده بین دانشگاه و صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و اختصاص پانزده سهمیه پسا دکتری از طرف آن صندوق حوزه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه در نظر دارد طی فراخوان نسبت به اختصاص سهمیه پسا دکتری به افراد واجد شرایط اقدام کند.

افراد متقاضی با توجه به شیوه نامه اجرایی که از سوی دانشگاه علوم پزشکی تبریز اعلام شده است نسبت به ارسال مدارک و مستندات اقدام کنند.

حداکثر سقف مبلغ اختصاصی به دوره پسادکتری ۳۲۴ میلیون ریال (۳۲ میلیون و ۴۰۰ هزار ریال) است که از این مبلغ ۶۰ درصد توسط صندوق و مابقی هزینه از طرف دانشگاه پرداخت خواهد شد.

ارائه امتیاز برون داد مورد نظر برای سهم اعتبار تخصیص یافته از طرف معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز ضروری بوده و علاوه بر برون داد مورد نظر صندوق جداگانه لحاظ خواهد شد.

شیوه نامه اجرایی پسادکتری و دستورالعمل حمایت از پسادکتری از سوی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در دسترس محققان قرار گرفته است.

شرایط استفاده از برنامه پسادکتری ارائه شده از طرف صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور اعلام شده است.

مسئول طرح پسا دکتری الزاماً باید عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز و طرح های ارائه شده توسط مسئولان پروژه و دانشجویان پسادکتری، باید در راستای اولویت های پژوهشی مصوب دانشگاه علوم پزشکی تبریز باشند.

اولویت با آن عده از اعضای هیات علمی است که حائز مرتبه استادی هستند.

مسئول طرح (استاد) و پژوهشگر (دانشجو) متقاضی دوره پسادکتری، باید شرایط علمی و اجرایی مطابق با دستور العمل صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور برای دوره های پسا دکتری را دارا باشند.

داشتن h-index حداقل ۱۵ برای اساتید رشته های علوم پایه و ۱۰ برای اساتید رشته های بالینی ضروری است.

پروپوزال های ارائه شده توسط استاد راهنما و پژوهشگر، باید شرایط خاص پروپوزال های مورد قبول صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور را داشته باشند. ارائه امتیاز برون داد مورد نظر برای اعتبار تخصیص یافته (طبق مصوبه شورای پژوهشی دانشگاه) ضروری است.

طرح های ارسالی همراه با رزومه استاد و پژوهشگر، بعد از بررسی و داوری، باید در شورای پژوهشی دانشگاه مطرح و به تصویب برسد.

در شرایط مساوی بین اساتید، حق تقدم با اساتیدی است که در حال حاضر دانشجوی پسادکتری ندارند، یا داشتن h-index بالاتر یا داشتن امتیاز بالاتر از نظر مقالات منتشر شده، ثبت اختراع، همکاری با صنعت (در سه سال اخیر).

همچنین ببینید

کی نژاد رییس هیات عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی

معیارهای جدید فرم امتیازدهی علمی داوطلبان جذب هیات علمی دانشگاه‌ها

فرم امتیازدهی علمی وزارتین علوم و بهداشت توسط هیات عالی جذب بازنگری و اصلاح شد.آخرین …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *