خانه » جذب هیئت علمی وزارت علوم » اعلام شرط سنی جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم
شرط سنی جذب هیات علمی وزارت علوم

اعلام شرط سنی جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم

رئیس مرکز جذب هیات علمی وزارت علوم شرط سنی برای اعضای هیأت علمی در دانشگاه های دولتی را اعلام کرد.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

محمد رضا رضوان طلب در گفتگو با مهر با اشاره به شرط سنی برای جذب هیات علمی در دانشگاه ها گفت: در دانشگاه های دولتی، شرط سنی برای جذب، سن استخدام است، متقاضیان جذب هیات علمی اگر مقصد خود را دانشگاه های غیردولتی عنوان کنند، شرط سنی ندارند چون وضعیت آنها استخدام نیست، آنها پیمانی بوده و تابع قانون اداره کار هستند.

وی ادامه داد:  اما اگر فرد متقاضی عضویت در دانشگاه های دولتی باشد، برای دانش آموخته مقطع دکتری ۴۰ سال و برای دانش آموختگان فوق لیسانس اگر دانشگاه آنها را پذیرش کند، ۳۰ سال است مگر اینکه افراد سابقه ای درجای دیگر داشته باشند که این شرط سنی تغییر کند.

رئیس مرکز جذب وزارت علوم با اشاره به یک سری معافیت هایی که در شرط سنی وجود دارد اشاره کرد و افزود: به عنوان مثال یک سری معافیت هایی برای ایثارگران وجود دارد آنهایی که مشمول قوانین ایثارگران بند «پ» ماده ۹۰ قانون ششم توسعه شوند، شرط سنی ندارند. غیر از آنها، براساس عملکرد آموزشی و پژوهشی نیز یک سری معافیت های محدودی به متقاضیان جذب تعلق می گیرد.

وی ادامه داد: به عنوان مثال کسی قبل از اینکه متقاضی عضویت هیات علمی شود، ۵ سال به عنوان حق التدریس در دانشگاهی همکاری کرده و هر ترم حداقل ۱۰ واحد تدریس کرده باشد. مرکز جذب سابقه این افراد را برای هر ترم به اندازه ۶ ماه معافیت سنی لحاظ می کند. یعنی کسی که ۵ ترم، سابقه خود را به مرکز جذب ارائه کند و سوابقش توسط مرکز جذب اعتبار سنجی و پذیرفته شود، می تواند تا ۴۲ و نیم سال سن داشته باشد یعنی دوسال و نیم برای ۵ ترم وی محسوب می شود.

وی درباره شرط سنی اعضای هیات علمی در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: معمولا اساتید دانشگاه دولتی زمانی که بازنشست می شدند با سن ۵۰ یا ۶۰ سال در دانشگاه آزاد مشغول فعالیت می شدند.

همچنین ببینید

اعزام اساتید دانشگاه‌ها به دستگاه‌های اجرایی برای حل مشکلات کشور

اعزام اساتید دانشگاه‌ها به دستگاه‌های اجرایی برای حل مشکلات کشور

وزارت علوم برای حل مشکلات کشور، اقدام به راه‌اندازی مراکز هدایت تحصیلی و اعزام اعضای …

۶ دیدگاه

  1. باسلام آیا مدرسین حوزه علمیه ، مثل بنده که قریب ۱۵ سال در مواد وسطوح مختلف تدریس داشته اند، وبالفعل مشغول تدریس در سطوح عالی بوده وآزمون جامع دکتری رانیز گذرانده است؛ مشمول اضافه سنّ نمیشود؟
    باتشکّر

  2. رشته های فنی را نمیدونم اما در رشته های علوم اجتماعی و سیاسی دانش فرد با بال رفتن سن عمیق و جا افتاده میشود در حالیکه با این شرط سنی جهت استخدام عملا آنها را کنار میگذارید

  3. با سلام
    متاسفانه موقع ثبت نام در فراخوان و نیز موقع بررسی پرونده توسط دانشگاهها پرونده متقاضی با سن بالای ۴۰ سال خودبه خود حذف میشود و اصلا به مرحله ای که سابقه تدریس را بررسی کنند ,نمیرسد که حالا این هم به شرط سنی اضافه شود یا نشود.

    • یک فردی که نتوانسته به پشتوانه مالی پدر ادامه تحصیل دهد و الان در ۴۱ سالگی فارغ التحصیل دکتری شده و فرصت اشتغال را از دست داده است چه تکلیفی دارد؟ یک پژوهشگر با ۷ سال حق التدریسی در دانشگاه ولی با کمتر از ده واحد درسی تکلیفش چیست؟ آیا اصلا پاسخگویی هست که سوال مطرح کرده ایم؟

  4. با عرض سلام خدمت دکتر رضوان طلب, چرا چاپ مقالات در مجلات معتبر را برای شرایط سنی در نظر نمی گیرید؟ به ازای هر مقاله یکسال یک سال به شرایط سنی اضافه شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *