اخبار وب سایت علمی در پیام رسان بله

خانه » اخبار اساتید هیأت علمی دانشگاه ها » لزوم واگذاری ارتقای اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد به استان‌ها

لزوم واگذاری ارتقای اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد به استان‌ها

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی گفت: ارتقای اعضای هیأت علمی دانشگاه به استان‌ها سپرده شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد تبریز، دکتر محمود پوریوسف در اجلاس مشترک دانشگاه‌های آزاد اسلامی شمال غرب کشور گفت: اعضای هیات علمی کل موسسات علمی آموزش عالی در استان ۱۳۶۴ هیات علمی است که ۶۹۷ نفر مربوط به دانشگاه آزاد اسلامی است.

در این روزها در پیام رسان در کنار شماییم. لینک ورود به پیام رسان اخبار هیأت علمی

وی ادامه داد: ارتقای اعضای هیات‌ علمی است که در دانشگاه دولتی به صورت استانی انجام می شود ولی در دانشگاه آزاد اسلامی چنین شرایطی وجود ندارد و ما به مقالات چاپ شده در مجلات این امتیاز خاصی نمی‌دهیم.

دبیر هیأت امنای استان آذربایجان غربی گفت: برای تامین منابع و درآمدهای غیر از شهریه پتانسیل ها به استان ها سپرده شود که از منابع مورد نظر تامین کنند. اجرای واقعی سیاست چابک سازی و کوچک سازی دانشگاه با شرایط حال حاضر باید لحاظ شود.

پوریوسف گفت: اعطای مجوز جهت تسهیل و روان‌سازی سرمایه‌گذاری به کمیسیون دائمی استان‌ها واگذار شود و تجمیع یکسان سازی نرم افزارها و تامین شبکه‌های واحدها نیز بهتر است که به صورت یکسان باشد.

همچنین ببینید

حل مشکل تامین مالی افزایش حقوق هیات علمی ۱۴۰۵

رفع مشکلات تأمین مالی حقوق اعضای هیات علمی در آینده نزدیک

معاون وزیر علوم از اصلاح آیین‌نامه استخدامی، تغییر فرمول محاسبه حقوق و بازنگری ضرایب مبنای …

یک دیدگاه

  1. سلام
    همون طور که دولتی ها در هر دانشگاه خودشون هیات ممیزه دارند دانشگاه آزاد هم میتواند این کار را بکند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *