اخبار وب سایت علمی در پیام رسان بله

خانه » جذب هیئت علمی وزارت علوم » برگزاری آزمون متقاضیان تدریس دانشگاه علمی کاربردی

برگزاری آزمون متقاضیان تدریس دانشگاه علمی کاربردی

آزمون تعیین صلاحیت متقاضیان تدریس در دانشگاه جامع علمی کاربردی ویژه استان تهران صبح جمعه ۶ مردادماه با حضور ۱۲ هزار و ۶۴۹ داوطلب برگزار شد.

در این روزها در پیام رسان در کنار شماییم. لینک ورود به پیام رسان اخبار هیأت علمی

به گزارش خبرگزاری مهر، آزمون تعیین صلاحیت متقاضیان تدریس در دانشگاه جامع علمی کاربردی ویژه استان تهران از ساعت ۸:۳۰ روز جمعه ۶ مردادماه آغاز شد و تا ظهر ادامه داشت.

این آزمون با حضور ۱۲ هزار و ۶۴۹ داوطلب برگزار می شود که ۶ هزار و ۸۶۰ داوطلب را زنان و ۵ هزار و ۷۸۹ داوطلب را مردان تشکیل می دهند.

شرکت در این آزمون و قبولی در آن هیچگونه تعهد استخدامی و یا جذب را برای دانشگاه جامع علمی کاربردی ندارد و افرادی که حدنصاب نمره لازم را در این آزمون کسب کنند برای مراحل انجام مصاحبه و بررسی مدارک معرفی می شوند.

افرادی که در مصاحبه پذیرفته شوند با درخواست مراکز تحت نظارت دانشگاه جامع علمی کاربردی می‌توانند به صورت حق‌التدریس، در مراکز این دانشگاه تدریس کنند.

همچنین ببینید

جذب هیات علمی پژوهشگاه دانش های بنیادی ۱۴۰۵

جذب هیات علمی پژوهشگاه دانش های بنیادی ۱۴۰۵

پژوهشکده ذرات و شتابگر پژوهشگاه دانش‌های بنیادی در سال ۱۴۰۵ عضو هیات علمی جذب می‌کند. …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *