خانه » جذب هیئت علمی وزارت علوم » آغاز مرحله اجرایی وام ویژه دکتری با شرایط جدید

آغاز مرحله اجرایی وام ویژه دکتری با شرایط جدید

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم از آغاز مرحله اجرایی وام ویژه دکتری با شرایط جدید خبر داد و گفت: دانشجویان دوره دکتری از ۱۳ خرداد تا ۱۵ تیر فرصت دارند برای دریافت وام ویژه دکتری ثبت‌نام کنند.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

به گزارش خبرگزاری فارس، ذوالفقار یزدان‌مهر مشاور وزیرعلوم و رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم از آغاز مرحله اجرایی وام ویژه دکتری با شرایط جدید خبر داد و گفت: با ارسال بخشنامه ای به دانشگاها اعلام کردیم که دانشجویان دوره دکتری از ۱۳ خرداد تا ۱۵ تیر فرصت دارند برای دریافت وام ویژه دکتری ثبت‌نام کنند.

وی در ادامه اظهار داشت: ثبت‌نام تقاضای وام ویژه دکتری در سامانه اتوماسیون صندوق رفاه دانشجویان از شنبه، ۱۳ خرداد ماه آغاز می‌شود و دانشجویان تا ۱۵ تیرماه ۹۶ فرصت دارند با مراجعه به این اتوماسیون نسبت به ثبت تقاضانامه خود اقدام کنند.

یزدان‌مهر تصریح کرد: وام ویژه دکتری صرفا به دانشجویان روزانه قابل پرداخت است و شعبه پرداخت‌کننده وام باید از سوی متقاضی تعیین شود. همچنین تکمیل فرم شماره یک و دو توسط متقاضی و بارگذاری در سامانه فاز دو صندوق رفاه دانشجویان توسط کارشناس دانشگاه باید انجام بگیرد.

مشاور وزیر علوم در خصوص میزان مبلغ پرداختی وام ویژه دکتری نیز گفت: مبلغ ماهیانه وام مذکور هفت میلیون ریال است که هر سه ماه یک بار از سوی بانک تعاون به حساب دانشجویان واریز خواهد شد.

یزدان‌مهرافزود: برای آن دسته از دانشجویانی که پایان‌نامه آنها تقاضامحور و کاربردی باشد، علاوه بر وام مذکور، وام دیگری تحت عنوان ضروری پایان‌نامه متقاضی متعاقبا از سوی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم پرداخت می‌شود.

وی تصریح کرد: پرداخت وام ویژه دکتری تا مبلغ ۱۵۰ میلیون ریال با ارائه مدرک یک ضامن امکان‌پذیر خواهد بود. در صورت افزایش مبلغ وام بیش از مبلغ فوق معرفی ضامن دوم نیز الزامی است.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم افزود: دانشجویانی که در سنوات مجاز در فرصت مطالعاتی هستند، در صورت تایید معاون دانشجویی می‌توانند از وام مذکور بهره‌مند شوند.

یزدان‌مهر اضافه کرد: تحویل فرم‌ها از طرف دانشجویان به منزله ثبت‌نام اولیه محسوب می‌شود، بنابراین دانشجویان پس از تائید وام از سوی دانشگاه به همراه مدارک اعلام شده و شیوه‌نامه به شعبه محل انتخابی مراجعه کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: شروع پرداخت مبالغ وام یک سال پس از پایان سنوات مجاز و کارمزد چهار درصد و تعداد اقساط آن به میزان ماه‌های دریافت وام خواهد بود.

گفتنی است چندی پیش طی تفاهم‌نامه بین صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم و بانک توسعه و تعاون که با حضور وزیران دو وزارتخانه علوم و کار و رفاه اجتماعی به امضا رسید، این بانک متعهد به پرداخت وام ویژه دکتری شد.

همچنین ببینید

کی نژاد رییس هیات عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی

معیارهای جدید فرم امتیازدهی علمی داوطلبان جذب هیات علمی دانشگاه‌ها

فرم امتیازدهی علمی وزارتین علوم و بهداشت توسط هیات عالی جذب بازنگری و اصلاح شد.آخرین …

۱۰ دیدگاه

  1. لطفا شرایط جدید را برای ورودیهای جدید اعمال کنید. ما دانشجوهای قدیمی دو سال فقط منتظر نمره آزمون جامع بوده ایم. الان دو مرحله گرفتیم و دوباره شرایط جدید. انصاف نیست
    لطفا تدبیری جدید

  2. لطفا برای ما دانشجویان ورودی ۹۳ یه تدبیر دیگر بیاندیشید تا امیدوار شویم…….
    ما بعد از دو سال از مشغول به تحصیل بودن که نمره آزمون جامع را گرفتیم، توانستیم برای این وام اقدام کنیم. الان چند ماه پیش دو تا ضامن بردیم محضر و دو بار تونستیم این وام رو بگیریم. یه سال بیشتر از درسمون باقی نمونده که دوباره باید بعد از چند ماه ضامن ببریم و شرایط دیگری که پیش پای ما گذاشتین…
    صندوق رفاه قراردادش رو با ما فسخ کرده

  3. وامی است برای نگرفتن………………..به دردسرش نمی ارزه…….

  4. بفرمایید نمیدین دیگه، یعنی بعدش ماهی ۷۰۰ و از کجا بیاریم؟
    یه وام ویژه بجای ۵ میلیون بلا عوض رفتین بدین ۲۰۰ تا مصوبه دادید آخرشم هیچی.

  5. اهم موارد رو بگم
    ۱. بازپرداخت برابر با تعداد ماه هایی ک وام گرفته شده
    ۲. یک سال بعد هم شروع بازپرداخت
    ۳. سود ۴ درصد و دیرکرد وام
    ۴. رفتن به بانک و پر کردن فرم های آنها و سپردن سفته و بردن دوباره ضامن ها
    جالبه نوشتن برای حمایت از دانشجویان دکتری و برنامه جامع علمی کشور این بخشنامه را تصویب کردیم.
    چه تصویب جامع و مانعی؟؟؟
    احسنت.

  6. تعداد اقساط آن به میزان ماه‌های دریافت وام خواهد بود؟!!!
    یعنی ماهی ۷۰۰ باید قسط بدیم اونم در این شرایط بیکاری
    بیشتر دانشگاه ها که حداقل امکانات هم در اختیار دانشجوها نمیذارن و ما مجبوریم همه این مبالغ پرداخت شده رو خرج تحقیقات برای شما کنیم بعد آخرشم باید هزینه ای که انجام دادیم رو به شما برگردونیم

    این وامو ندین ولی به جاش امکانات و کیفیت آموزشی دانشگاها رو افزایش بدین تا دانشگاه های در سطح بالاتر و با کیفیت داشته باشیم که قطعا در این صورت
    هم دانشجوها و هم صنایع ازش بهره مند شده و موجب رشد در کشور میشه.

  7. سلام آخه قبلا “گفته شده بود برای تمام دانشجویان دکترا وام داده خواهدشد الان چرا فقط روزانه اشاره شده?

  8. الان یعنی چی…یعنی من باید ماهی ۷۰۰ قسط واممو بدم اونم با سودش…

  9. واقعا دست وزارت علوم درد نکنه!
    با این اوصاف دانشجویان دکترا دانشگاه آزاد و شبانه باید چیکار کنن؟؟؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *