اخبار وب سایت علمی در پیام رسان بله

خانه » اخبار اساتید هیأت علمی دانشگاه ها » الزام واحدهای دانشگاه آزاد به ایجاد اتاق اختصاصی برای اساتید

الزام واحدهای دانشگاه آزاد به ایجاد اتاق اختصاصی برای اساتید

معاون آموزشی دانشگاه آزاد گفت: واحدهای این دانشگاه را ملزم به ایجاد اتاق اختصاصی برای اساتید دانشگاه کرده ایم و این موضوع در بازدیدها پی گیری می شود.

در این روزها در پیام رسان در کنار شماییم. لینک ورود به پیام رسان اخبار هیأت علمی

فرهاد حسین زاده لطفی در گفتگو با خبرگزاری مهر گفت: اساتید این دانشگاه دارای اتاق اختصاصی نیستند که در حال فرهنگ سازی هستیم تا واحدها اقدام به ایجاد اتاق اختصاصی برای اساتید خود کنند.

وی افزود: درحال حاضر برخی از واحدهای این دانشگاه اقدام به ایجاد اتاق برای اساتید کرده اند اما هنوز تمامی اساتید این دانشگاه اتاق اختصاصی ندارند.

معاون آموزشی دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: به طور مثال واحدهای تهران مرکز و علوم تحقیقات این دانشگاه اتاق برای اساتید راه اندازی کرده اند اما برخی واحدهای این دانشگاه به دلیل محدودیت فضا چنین امکانی ندارند.

حسین زاده لطفی عنوان کرد: ایجاد اتاق برای اساتید از اولویت های دانشگاه آزاد است و در بازدیدهایی که صورت می گیرد به معاونان آموزشی و روسای واحدها تاکید می شود تا در این راستا برنامه ریزی کنند.

همچنین ببینید

تکمیل فاز اول مسکن اساتید تا پایان سال ۱۴۰۵

تکمیل فاز اول مسکن اساتید تا پایان سال ۱۴۰۵

معاون اداری و مالی وزارت علوم از پیشرفت ۵۳ درصدی طرح مسکن اساتید دانشگاه‌ها خبر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *