رئیس دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران با بیان اینکه عدم تبدیل ایده به پدیده، نقص کار اساتید است، گفت: هر استادی هر چه درس میدهد، دو ساعت آخر آن را باید به تجاری سازی آن علم اختصاص دهد.
آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…
دکتر محمد کاظمی در گفتگو با ایسنا در این رابطه اظهار کرد: ریسک اساتید دانشگاه برای ایجاد شرکت و بهرهگیری از دانشجویان در آنها پایین است، لذا برگزاری کارگاههای آموزشی برای اساتید ضروری به نظر میرسد.
وی گفت: ما برای توسعه باید مدل داشته باشیم. دانشگاه کدام یک از مدلهایی که در سراسر جهان برای ایجاد کسب و کار استفاده می شود، خط مشی خود قرار داده است؟
کاظمی گفت: راهاندازی واحدهای تحقیق و توسعه در صنایع به منظور استفاده از همکاری دانشگاه و مراکز تحقیقاتی در صنعت، استفاده از توان اعضای هیأت علمی به صورت انفرادی و از طریق عقد قرارداد مستقیم، از جمله مواردی است که باید برای توسعه علم و صنعت بطور همزمان مورد توجه قرار گیرد.
وی تاکید کرد: دانشگاهها باید تخصصی کار کنند و این موضوع باید در مراکز دانشگاهی کشور نهادینه شود.
رئیس دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: ارتباط بین دانشگاه و صنعت مستلزم برخی پیشنیازهاست و به نهادهای میانجی نیاز دارد. مراکز علمی برای آنکه بتوانند ایدههای دانشجویان را به ثروت تبدیل کنند شرکتهای تازه تاسیسی را مثل شرکتهای دانشبنیان و پارک علم و فنآوری تشکیل دادهاند.
وی در پایان گفت: ایجاد ارتباط مطلوب و اُرگانیک میان صنعت و دانشگاه مستلزم آن است که دو نهاد صنعت و دانشگاه بتوانند نیازهای یکدیگر را پاسخ دهند.