خانه » جذب هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی » جذب ۶۰ هزار عضو هیئت علمی در دانشگاه آزاد اسلامی

جذب ۶۰ هزار عضو هیئت علمی در دانشگاه آزاد اسلامی

دبیر ستاد نمایندگان تام‌الاختیار دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌ها گفت: ۶۰ هزار عضو هیئت علمی باید تا سال ۱۴۰۴ در این دانشگاه جذب شوند.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، عباسعلی نورا در جمع روسای واحد‌ها، معاونان و اعضای ستاد هماهنگی سیستان و بلوچستان در سالن اجتماعات این ستاد با تأکید بر اینکه افراد فارغ التحصیل شده از دانشگاه آزاد اسلامی باید از بیشترین سطح آگاهی و توانمندی علمی برخوردار باشند، بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی طبق برنامه پیش‌بینی شده در افق سال ۱۴۰۴ باید دارای ۶۰ هزار عضو هیئت علمی باشد و این بدان معناست که خروجی‌های مقاطع تحصیلات تکمیلی بالاخص دکتری مورد نیاز از خود این دانشگاه خواهد بود.

وی با بیان اینکه اکنون دانشگاه آزاد اسلامی دارای معیارهای کمی مناسب به لحاظ دارا بودن استادان مجرب، فضای فیزیکی مناسب و ابزار علمی مورد نیاز است، اظهار کرد: اکنون زمان آن رسیده که دانشگاه آزاد اسلامی به سمت ارتقا و افزایش معیارهای مؤثر بر کیفیت تحصیلی بیش از پیش حرکت کرد.

این مسئول رعایت قوانین و مقررات آموزشی، ایجاد خودباوری، امکان ایجاد تحصیل هر دانشجو در محل زندگی و میان خانواده‌اش را از ابزارهای مهم ارتقای سطح کیفیتی و انگیزه تحصیلی برای دانشجویان برشمرد و بر توجه به این موضوع تأکید کرد.

وی افزود: روش‌های ایجاد انگیزه تحصیل در دانشجو باید بررسی شده و زمینه‌های مورد نیاز و لازم آن ایجاد شود.

نورا با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در راستای تحقق اهداف و سیاست‌های کلان نظام و مقام معظم رهبری تحصیلات تکمیلی خود را گسترش داده است، افزود: این یکی از بزرگ‌ترین خدماتی است که این دانشگاه می‌توانست در تبیین آن گام بردارد. در سال گذشته دانشگاه آزاد اسلامی به ازای هر استاد در مقطع دکتری، ۱۰ دانشجو در همین مقطع پذیرفته که این موضوع زمینه فرصت مطالعاتی و تحقیقاتی را هم برای استاد و هم دانشجو گسترش می‌دهد و این نقطه عطفی برای همه است.

وی با توجه به سیاست‌های کلان علم و فناوری ابلاغی از سوی رهبری اظهار کرد: سیاست‌های کلان ابلاغ شده از سوی مقام معظم رهبری در خصوص تبدیل کشورمان به قطب علمی جهان اسلام و تولید ۵۰ درصد ثروت ملی از محل تولیدات ناخالص داخلی کشور بر مبنای دانش بوده که مورد توجه و از راهبردهای دانشگاه آزاد اسلامی است.

مشاور رئیس و دبیر ستاد نمایندگان تام‌الاختیار دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌ها با تشکر از تمامی افراد دلسوز در سیستم دانشگاه آزاد اسلامی گفت: شایسته‌سالاری یکی از معیارهای مهم در سیستم مدیریتی دانشگاه است که توجه به آن موجب شکوفایی ظرفیت‌ها می‌شود و بر همین اساس فرصت خدمت رسانی در این حوزه به بانوان در دانشگاه آزاد اسلامی نیز باید داده شود.

وی با تأکید بر تحقق هرچه سریع‌تر تجاری‌سازی علم و فناوری، بیان کرد: تجاری‌سازی محصولات بر مبنای علم و شرکت‌های دانش بنیان از سیاست‌های ابلاغ شده توسط ریاست عالیه دانشگاه به عنوان جایگزینی مناسب برای کاهش درآمد‌ها از محل دریافت شهریه دانشجویی در این دانشگاه است که باید هرچه زود‌تر تحقق یافته و به میزان و حد مطلوب برسد.

نورا، تجمیع واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی را فرصتی برای حرکت به سمت تعالی دانست و عنوان کرد: تجمیع باعث شد دانشگاه رو به سمت تعالی حرکت کند و از سکون آن جلوگیری شود، این فرصت را باید مغتنم شمرد و از آن ‌‌نهایت استفاده را برای جبران اشتباهات گذشته و جلوگیری از تکرار آن‌ها به عمل آورد.

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان نیز در این جلسه از آغاز به کار کارگروه‌های ستاد هماهنگی خبر داد.

امین‌رضا کمالیان گفت: مشکلات کارگروه‌ها بررسی و اکنون شش کارگروه مصوب شده در دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان فعالیت خود را اکنون آغاز کرده‌اند. توزیع جغرافیایی و به کارگیری مجرب‌ترین و خبره‌ترین افراد در تشکیل ستاد‌ها و کارگرو‌ه ها مدنظر بوده که خوشبختانه محقق شد و مدیریت مشارکتی به بهترین نحو در سیستان و بلوچستان ایجاد شده است.

دبیر هیئت امناء دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان هم با توجه به تجمیع واحدهای علوم و تحقیقات در واحدهای مرکزی هر استان و تشکر از زحمات ارزنده مسعود اکبری‌زاده در واحد علوم و تحقیقات سیستان و بلوچستان گفت: اکنون خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی در کنار هم به سمت رشد فرهنگی و علمی درحال حرکت هستند و تمام تلاش خود را در راستای ارتقای سطح علمی و پژوهشی منطقه به منصه ظهور گذاشته‌اند.

سیدمحمدرضا حسینی طباطبایی تجمیع واحدهای دانشگاهی را حرکتی ارزنده برشمرد و اظهار کرد: اکنون نیروهای زبده و کارآزموده واحد علوم و تحقیقات در کنار نیروهای باتجربه واحد زاهدان مشغول به خدمت رسانی به جامعه علم و فرهنگ استان و سیستان و بلوچستان هستند و این فرصتی گران و با ارزش بوده که اکنون به وجود آمده و ظرفیتی کلان را تشکیل داده است. با شروع فعالیت ستاد‌ها و کارگرو‌ه ها زیر نظر کمیسیون‌ها و اعضای هیئت امنای دانشگاه امیدواریم به تحقق روز افزون و بیش از پیش آرمان‌های توسعه فضای علمی و تولیدات دانش و محصولات ملی دست یابیم.

همچنین ببینید

زمان درخواست نقل و انتقال برون استانی اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد 1403

آغاز ثبت درخواست نقل و انتقال برون استانی هیات علمی دانشگاه آزاد ۱۴۰۳

مهلت ثبت درخواست نقل و انتقال برون استانی اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی سال …

۷ دیدگاه

  1. مرتضی بنی بیات

    باسلام وتشکر ازشما لطف کنید فکری به حال جذب اساتید حق التدریس جهت جذب رسمی بفرمایید.بخدا خیلی گرفتاریم ودیگه جائی هم مارو جذب نمی کنند.ممنون

  2. من دبیر رسمی هستم.مایلم دردانشگاه در رشته فقه تدریس کنم ولی یکی از شرایط جذب، رسمی نبودن در ارگانهای دولتی است.لطفا مسولین در مورد این شرط تجدید نظر نمایند.

  3. سلام
    در سیستان بلوچستان ولرستان چه رشته هایی و دقیقا چه زمانی جذب هیات علمی خواهند شد لطفا بیشتر راهنمایی بفرمایید. تشکر

  4. با سلام
    کارشناس ارشد حقوق جزا و جرم شناسی هستم مایلم بهعنوان هیئت علمی با ۸ سال سابقه تدریس در دانشگاههای فارس وهرمزگان مشغول به کار شوم . لطفاً راهنمایی بفرمایید . با سپاس فراوان

  5. سلام
    ممنون از خبرنامه خوبتان
    در چه رشته هایی هیئت علمی گرفته خواهد شد؟

  6. سلام
    ممنون از خبرنامه خوبتان
    خدا خیرتان بده کلی باعث صرفه جویی زمانی من شده اید قبل از خبرنامه شما هر روز کلی وبگردی می کردم تا بفهمم سیاست های جذب هیات علمی چی است. الان با خدمات شما با آسودگی مطئن هستم اخرین مطالب به ایمیلم ارسال خواهد شد.
    سپاسگذارم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *