شورای عالی انقلاب فرهنگی: بررسی پروندههای جذب هیات علمی باید ظرف حداکثر ۴ ماه و نیم انجام شده و در ظرف مدت ۶ ماه نهایی شود.
آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…
به گزارش خبرگزاری مهر، کارگاه مجازی قوانین و مقررات حوزه جذب با حضور دبیران و کارشناسان جذب دانشگاهها، پژوهشگاهها و مؤسسات آموزش عالی روز یکشنبه (۲۹ تیرماه) و با حضور دکتر قبادی، رئیس مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم و حجت الاسلام ذبیحزاده، دبیر هیئت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.
تاکید بر هوشمندسازی و تسهیل فرآیندهای جذب هیات علمی در وزارت علوم
در این کارگاه مجازی که با هدف آشنایی و تبادل نظر درباره مجموعه قوانین و مقررات حاکم بر جذب و با هماهنگی و میزبانی مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم برگزار شد، بیش از ۳۰۰ نفر از دبیران و کارشناسان جذب دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی حضور داشتند.
در ابتدای جلسه، دکتر قبادی رئیس مرکز جذب وزارت علوم ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت سیدالشهدا (ع) و نثار درود به روان پاک شهیدان جنگ تحمیلی اخیر، مواردی کلیدی در حوزه جذب از جمله برنامه هفتم پیشرفت و مسئله جذب اعضای هیئت علمی، ضرورت نگهداشت اعضای هیئت علمی در وضعیت مطلوب، افقها، رویکردها و سیاستهای مرکز جذب و همچنین مجموعه اقدامات و آمارهای مرتبط با فراخوان ۱۴۰۳ را مطرح کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود برخی از مهمترین اقدامات و دستاوردهای مرکز جذب را در ۱۰ ماه اخیر در حوزه هوشمندسازی فرایند جذب، تخصصیسازی و تسهیل در فرآیندها و تحولات صورت گرفته در رسیدگی به شکایت و نظارت را تشریح کرد.
تسریع بررسی پروندههای جذب هیات علمی تا ۶ ماه
در ادامه، مقررات حوزه اجرایی، مقررات حوزه تأیید صلاحیت، و مقررات حوزه نظارت و امور حقوقی توسط معاونان مرکز جذب ارائه شد. فرایند بررسی پرونده متقاضیان جذب هیئت علمی از دیگر مباحث این کارگاه بود.
در انتهای این نشست، حجت الاسلام والمسلمین ذبیح زاده، دبیر هیئت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی ضمن تشکر از برگزاری این کارگاه؛ رعایت جدول زمانبندی فرایند جذب در هر مرحله را از موارد مهم برشمرد و تاکید کرد: بررسی پروندهها باید ظرف حداکثر ۴ ماه و نیم انجام شده و در ظرف مدت ۶ ماه نهایی شود.
لزوم توجه دانشگاهها به پروندههای جذب هیات علمی ۱۴۰۳
وی افزود: لازم است دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی و غیر انتفاعی در خصوص بررسی پروندههای فراخوان سال ۱۴۰۳ اهتمام ویژه داشته باشند که در غیر این صورت امکان شرکت در فراخوان بعدی را نخواهند داشت.
بررسی موضوع شکایات، جابجایی و تبدیل وضعیت اعضای هیات علمی
حجت الاسلام ذبیح زاده در ادامه در خصوص موضوع شکایات از جمله ماده ۲۰، ماده ۲۱ و ماده ۱۵، شرایط جابجایی و نقل و انتقال، اعضای هیئت اجرایی و شرایط برگزاری جلسات، و موضوع تبدیل وضعیت و واگذاری اختیار تبدیل وضعیت از پیمانی به رسمی-آزمایشی به هیئت اجرایی جذب دانشگاهها توضیحاتی ارائه کرد.
قابل ذکر است بخشی از کارگاه به تبادل نظر و پرسش و پاسخ به سوالات مطرح شده از سوی دبیران و کارشناسان هیئت اجرایی جذب دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی اختصاص داشت.
به جای حرفای گنده زدن ردیف جذب شدگان از ۹۸ تا ۱۴۰۲ رو صادر کنید.
خیلی خوب و قشنگ صحبت میکنید اما در عمل صفر….
ردیف بنیاد ملی نخبگان چی شد؟؟؟ اونا هم ۲ ساله منتظرن!!!!!
منو نگفتی چرا؟ دوساله منتظرم دوساله عضو هیئت علمی بشم ولی هیچی
این دوستانی که از سال ۹۸ منتظر صدور کد یا حکم استخدامی هستن و هر جایی کامنت میذارن، والا مشکل از شماست که چهارساله مفت و مجانی دارین برای این بی وجدان ها کار میکنین و جوونیتونو هدر دادین. بخدا بهتون برنخوره ها، میدونم لیاقت شماها خیلی از اینا بالاست یه مغازه اجاره میکردین و کاری شروع میکردین از این بهتر بود.