خانه » اخبار دوره دکتری » پرداخت حقوق ۱۵میلیون تومانی به دانشجویان برگزیده دکتری از مهر ۱۴۰۴
پرداخت حقوق ۱۵میلیون تومانی به دانشجویان برگزیده دکتری از مهر ۱۴۰۴

پرداخت حقوق ۱۵میلیون تومانی به دانشجویان برگزیده دکتری از مهر ۱۴۰۴

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری: بودجه بنیاد ملی علم ایران حدود هزار میلیارد تومان افزایش یافته است.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

به گزارش وب سایت هیات علمی، رئیس بنیاد ملی نخبگان، در نشست صمیمانه‌ای با نخبگان، استادان و دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز، از گسترش حمایت‌های علمی، پژوهشی و نخبگانی در کشور خبر داد و به تشریح برنامه‌های مختلف در این حوزه پرداخت.

بودجه بنیاد ملی علم ایران ۱۰ برابر افزایش یافت

 وی، به حمایت از پژوهش‌ها و تولید علم بر بستر حمایت‌های بنیاد ملی علم ایران اشاره کرد و گفت: در راستای استمرار و تقویت روند رشد علمی کشور، بودجه بنیاد ملی علم از ۱۰۰ میلیارد تومان به نزدیک یک همت افزایش یافت. از سال گذشته تاکنون ۹۹ طرح از دانشگاه شهید چمران اهواز در بنیاد ملی علم تصویب شده است و حدود ۱۰ میلیارد تومان گرنت دریافت کرده‌اند. این در حالی است که سقف گرنت‌های ما برای هر طرح به میزان قابل توجهی نسبت به قبل افزایش یافته تا زمینه‌ساز انجام پروژه‌های راهبردی و تاثیرگذار پژوهشی توسط استادان و پژوهشگران باشد.

افشین خاطرنشان کرد: در معاونت علمی سه مسیر اصلی برای حمایت از نخبگان در نظر گرفته‌ایم: بنیاد ملی علم (استادمحور)، بنیاد ملی نخبگان (دانشجومحور) و حمایت‌های فناورانه برای رسیدن به محصول دانش‌بنیان که توسط معاونت علمی انجام می‌شود. در هر سه مسیر، تلاش شده است تا عدالت علمی، شفافیت و رقابت سالم برقرار باشد.

پرداخت حقوق ۱۵ میلیون تومانی به دانشجویان دکتری در قالب طرح پژوهش‌یار

رییس بنیاد ملی نخبگان، همچنین از اجرای طرح پژوهشیار برای حمایت از دانشجویان دکتری خبر داد و گفت: در این طرح، دانشجویان دکتری که واجد شرایط خاص باشند، ماهانه ۱۵ میلیون تومان حمایت معیشتی دریافت می‌کنند.

افشین، با تأکید بر اهمیت پشتیبانی هدفمند از نخبگان جوان در دوره تحصیلات تکمیلی افزود: هدف از اجرای این طرح، کاهش دغدغه‌های معیشتی دانشجویان نخبه و فراهم کردن زمینه تمرکز بیشتر آنان بر فعالیت‌های علمی و پژوهشی است.

افزایش گرنت‌های پژوهشی برای پایان‌نامه‌های دکتری اولویت‌دار

وی در ادامه تصریح کرد: در کنار حمایت معیشتی، برای پایان‌نامه‌های دکتری در حوزه‌های اولویت‌دار، گرنت‌های پژوهشی نیز به میزان قابل توجهی افزایش یافته است.

معاون علمی رییس‌جمهور با بیان این‌که امکان پیش بردن طرح‌های فناورانه دانشجویان دکتری، در شرکت‌های دانش‌بنیانی که از یک استاد دانشگاه و عضو هیئت علمی بهره ببرند، در قالب برنامه پسادکتری فناورانه (TOP)، خبر داد و گفت: از رهگذر برنامه TOP که در قالب دوره‌های دوساله اجرا می‌شود، دانش‌آموختگان دکتری (فن‌جو) در شرکت‌های دانش‌بنیان مشغول فعالیت خواهند شد.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره جزئیات طرح پسادکتری فناورانه بنیاد ملی نخبگان کلیک کنید.

همچنین ببینید

زمان جذب محققان پسادکتری ۱۴۰۴

شروع ثبت نام دومین فراخوان جذب پسا‌دکتری از اردیبهشت ۱۴۰۴

ثبت‌نام دومین فراخوان جذب پسادکتری تحقیقات بنیادی مشترک شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری و …

۹ دیدگاه

  1. دانشجوی بدبخت دکتری

    هیچکسو شامل نمیشه. همچین سخت گیری که واس این گذاشتن از استخدام هیئت علمی سخت تره!! خب یدفعه بگن نمیدیم تمام!! اصلا خود بنیاد ملی نخبگان خودشم صدتا ایراد داره حالا بودجه هم دادن بهش!! از اینا پول نخواستیم همینکه میومدن هزینه پژوهش رو رایگان کنند و کمک هزینه تحصیلی به تمام دانشجویان دکترا میدادن و اینترنت آزاد رایگان داستمون میدادن کافی بود !!
    واس خودشون مغازه باز کردن پول بخورن

  2. فکری برای اساتید حق التدریس بکنید… حقوقشان هر چند بسیار بسیار ناچیز حتی بعد از اتمام ترم هم پرداخت نمی‌شود و از هیچ امکانات و مزایایی برخوردار نیستند … مظلومترین و محرومترین قشر جامعه که با سالها تلاش شبانه روزی الان در بدترین وضعیت موجود هستند و گویا در انتهای ذهن هیچ مسئولی هم برای ما قشر محروم برنامه‌ای تدوین نمیشود … درد و نفرین. درد و نفرین

  3. تکلیف امثال من که همیشه رتبه اول بودند و حالا فارغ التحصیل دکتری شدند چیه ؟! بدون هیچ مزدی و حتی کوچکترین تشویق و حمایتی … پس حق ما چی میشه؟؟؟؟

  4. به نام آفریده گار هستی
    با عرض سلام وادب
    به نظرم حمایت از نخبگان بایستی ابتدا از نمره های دانشجو ودرطول سال تحصیلی شروع شود متاسفانه دردانشگاه های ما
    مراکز حمایت از پژوهش یا تحقیقات به صورت کاربردی وجود
    ندارد که دانشجو درطول تحصیل بتواند از آن‌ استفاده نماید
    کار فقط به دروس دانشجو ختم می گردد آزمایشگاه و مینی پایلوت هم‌ وجود ندارد که دانشجو بتواندکارهای پژوهشی یا تحقیقاتی انجام دهد و خروجی تحقیقات حاصله را از اشل آزمایشگاه و مینی پایلوت به پایلوت و از پایلوت به صنعت ارائه نماید تا این خروجی در تولید استفاده شود و هم چنین
    مشکلات صنعت با دانشگاه عارضه یابی گردد

  5. والاه ماها که ثبت نام کردیم در عرض چند ثانیه نوشتن شامل نمیشه..برای نخبگانی های خاص طرح وزراییست نه نخبگان دانشگاهی..
    متاسفانه تبلیغاتی بیش نیست و بعد یه مدت بودجه رو میزارن تو جیبشون و الفراررررر

  6. وام که ارزش ندارد و کسی هم با این آیین نامه پذیرفته نمی شود مگر نور چشمی ها. دلخوش به این مقدار نباشید

  7. دانشجوی فلک زده دکتری

    این طرح رو بزارید در کوزه آبشو بخورین!!
    وقتی هنوز نمیدونید خیلی از رشته‌ها ترم ۴ آزمون جامع دارن چطور این آیین نامه رو نوشتین؟!
    اصلاً سواد دارین؟؟!!
    در ضمن چند درصد از دانشجویان از طرح شهید وزوایی اطلاع داره چه برسه به اینکه ۵ بار متواااااالی برگزیده این طرح باشه!!؟؟؟
    ببخشیدا اما اصلا حالتون خوب نیست!!! و تو باغ نیستین!!!!
    چرا طرح الکی میزارید که خودتونم میدونید اجرایی نمیشه !!!؟؟؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *