خانه » جذب هیئت علمی وزارت علوم » ۶ بار گزینش در مسیر جذب هیات علمی
روند طولانی و پیچیده جذب هیات علمی در دانشگاه‌ها

۶ بار گزینش در مسیر جذب هیات علمی

وزیر علوم: اساتید دانشگاه ۵ تا ۶ بار گزینش می‌شوند که این روند در هیچ جای دنیا وجود ندارد.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

انتقاد وزیر علوم از روند طولانی جذب هیات علمی در دانشگاه‌ها

به گزارش خبرگزاری ایسنا، حسین سیمایی‌صراف در نشست اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی و وزیر علوم با روسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی خراسان رضوی که در محل ساختمان آموزش دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: جذب اولیه اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها بیش از یک سال زمان می‌برد که به مرکز جذب اعلام کردیم این پروسه زمان‌بندی شده و برای دانشگاه‌ها و گروه‌های تحقیق مهلت تعیین کنند. اساتید پنج تا ۶ بار گزینش می‌شوند که این روند در هیچ جای دنیا وجود ندارد و مطالعه تطبیقی در این خصوص در حال انجام بوده و نمونه کشورهای منطقه و مدل جذب آن‌ها در حال احصاء است که جمع‌بندی این مطالعه به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال می‌شود.

جذب هیئت علمی قانون خاصی داشته که از سال ۱۳۸۵ توسط شورای عالی انقلاب فرهگی تصویب شد که روند آن طولانی و آزاردهنده است و برخی افراد به همین دلیل جذب دانشگاه نمی‌شوند.

لزوم اصلاح وضعیت دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه علمی کاربردی

وی در رابطه با مشکلات دانشگاه فرهنگیان افزود: با تبدیل وضعیت حدود ۲۲۰ نفر از دکترمعلم‌ها موافقت شده است. در حال حاضر بسیاری از دانشگاه‌های ما کرسی خالی داشته و فضای مازاد داریم؛ یکی از نگرانی‌های ما این است که دانشگاه فرهنگیان با شکلی که پیش می‌رود مانند دانشگاه پیام نور معضلی برای آموزش عالی شود.

ضمن اینکه به لزوم وجود دانشگاه فرهنگیان اذعان داریم، اما اینکه این دانشگاه مستقل از ما زیرساخت ایجاد کرده و تقاضای جذب هیئت علمی دارد، هدررفت منابع کشور است.

دانشگاه ملی مهارت نیازی به جذب هیات علمی دکتری ندارد

وزیر علوم، فناوری و تحقیقات ادامه داد: قرار ما بر این است که برای دانشگاه ملی مهارت هیئت علمی نگیریم و هیئت علمی دکتری نیز نیاز نداریم زیرا در این صورت هزینه این دانشگاه بالا رفته و سیاست انتخاب شده ما این است که تکنسین‌ها و متخصصین در این دانشگاه مهارت آموزش دهند. پرداخت حق التدریس‌های دانشگاه ملی مهارت با تاخیر انجام می‌شود که این مشکل نیز باید حل شود.

همچنین ببینید

گزارش هیات عالی جذب هیات علمی از علل تاخیر در فراخوان ۱۴۰۳

بررسی مجوز فراخوان جذب هیات علمی ۱۴۰۴ در آینده نزدیک

 هیات عالی جذب با ارائه گزارشی از علل تاخیر در برگزاری فراخوان ۱۴۰۳ مقرر کرد …

۷ دیدگاه

  1. متاسفانه ۱۵۰۰ مرحله برای گزینش گذاشته بشه بازم فایده ای نداره اصل قضیه مشکل داره …

  2. رفت تو سال چهارم و من هنوز کد استخدامی دارم. یه اعتراض هم بخاطرش بکن تا ما هم بی نصیب نمونیم

  3. جالبه هر مسئولی توی ایران فقط بلده مشکلات رو بگه. خوب تو مثلا وزیر علومی و اومدی این مسائل رو حل کنی نه اینکه انتقاد کنی. انگار جاهامون عوض شده، وزیر انتقاد می کنه که ماها مشکل رو حل کنیم. مرد حسابی روند جذب توی ایران شبیه جک شده . عوض اینکه یه فکری به حال این وضعیت فشل بکنی اومدی انقاد می کنی؟ چشم از فردا من میرم مراحل دست و پاگیر و بی خودی که خودتون اشاره کردید رو حذف می کنم.

  4. استاد هندسه مینکوفسکی

    یعنی چی که در هر مرحله تبدیل وضعیت باید استعلام، مصاحبه عقیدتی و تحقیقات محلی انجام بشه؟!! هیات علمی مگر گنگستر هست که باید هر لحظه گزینش بشه. مشکل از عدم اعتماد سیستم به خودش هست. البته در سایر ارگان ها هم همین وضعیت وجود دارد به جای افزایش سطح کیفیت نخبگان دنبال حاشیه هستند. تاسف تاسف. حیف دکتری گرفتن در کشور جهان سومی.

    • چرا اینقدر به کشورمان توهین میکنی
      جهان سوم افکار پوسیده ی برخی است
      جهان سوم امثال شماست که کشورش را اینگونه میبیند
      وجود آدمهای اینچنینی در همه ی کشورها دیده می‌شود نه فقط مخصوص ماست

      • افکار عجیب و غیرمنطقی مثل گزینش در هر لحظه ایران را به جهان سوم تبدیل میکنند و وقتی کسی انتقادی میکند که تلنگری باشد برای پیشرفت، اما افکار جهان هزارمی نه تنها به دنبال ریشه یابی و اصلاح امور نیستند بلکه دلسوز انتقاد کننده را عامل بدبختی می دانند. عامل بدبختی پارتی بازی و ریاکاری است.

  5. شوخی خوبی نیست. فقط ملت معمولی و عادی که با توان و هوش خودشان رسبدند ۷ لتر گزینش میشند. والا به چرخی بزنین بین هییت علمی های جذب عجیب جذابند بیسواد.. با بند پ غوغا میکنه اموزش،صفر..پژوهش که ۹ سال مرخصی است. 😁😁😁

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *