پژوهشکده فلسفه تحلیلی پژوهشگاه دانشهای بنیادی در نظر دارد برای فروردین ۱۴۰۴، پژوهشگر پسادکتری پذیرش کند.
آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…
نحوه پذیرش پژوهشگر پسادکتری پژوهشگاه دانشهای بنیادی ۱۴۰۴
به گزارش وب سایت هیات علمی، پژوهشکده فلسفه تحلیلی پژوهشگاه دانشهای بنیادی در نظر دارد حداکثر دو پژوهشگر پسادکتری برای فروردین ۱۴۰۴ پذیرش کند. متقاضیان میتوانند با توجه به نکات زیر تقاضای خود را به پژوهشکده ارسال کنند.
۱- پذیرش محقق پسادکتری در دو رده پسادکتری و پسادکتری ارشد صورت میگیرد. مدت زمان هر دو رده ۲ سال است. در صورت رضایت بخش بودن عملکرد پژوهشی، دوره پسادکتری میتواند برای سال سوم نیز تمدید شود.
۲- اولویت پذیرش برای دوره پسادکتری با متقاضیانی خواهد بود که حداکثر ۵ سال از زمان اتمام دوره دکتری آنها گذشته باشد.
۳- دانشجویان دکتریای که حداکثر تا تاریخ ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ فارغ التحصیل میشوند نیز میتوانند در فراخوان شرکت کنند.
۴- برای پذیرش به عنوان محقق پسادکتری ارشد، متقاضی باید تجربه حداقل یک دوره پسادکتری را (در دانشگاهها یا موسسات پژوهشی داخل یا خارج کشور) داشته باشد و کارنامه تحقیقاتیاش درخشان باشد.
۵- پذیرش متقاضیان مذکر مشروط به این است که دارای معافیت، کارت پایان خدمت نظام وظیفه، یا نامه بلامانع بودن استخدام از مرکز نخبگان نیروهای مسلح باشند.
۶- آغاز دوره پسادکتری در هر دو رده از ابتدای فروردین ۱۴۰۴ خواهد بود. در عین حال، در صورت موافقت پژوهشکده، آغاز دوره میتواند تا شش ماه به تأخیر بیفتد.
۷- متقاضیان میتوانند به صورت مجزا برای دوره پسادکتری و همکاری پژوهشی پاره وقت ثبت درخواست کنند (لطفا مراجعه کنید به آگهی دعوت به همکاری پژوهشی پاره وقت، فراخوان آبان ۱۴۰۳). در نهایت پژوهشکده حداکثر یکی از دو درخواست را خواهد پذیرفت.
مدارک و زمان ثبت نام پسادکتری پژوهشگاه دانشهای بنیادی ۱۴۰۴
لازم است متقاضیان حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۳/۱۰/۳۰ در خواست خود را با قید رده مورد نظر (پسادکتری یا پسادکتری ارشد)، به همراه موارد ۱ تا ۵ زیر به ایمیل ra-phil@ipm.ir ارسال کنند:
۱- تصویر کارت ملی،
۲- تصویر مدارک کارشناسی ارشد و دکتری،
تبصره: در صورتی که متقاضی دانشجوی دکتری باشد لازم است حداکثر تا ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ فارغ التحصیل شود و مدرک فراغت از تحصیل را به پژوهشکده ارسال کند. در غیر اینصورت تقاضای اوکان لم یکن تلقی خواهد شد.
۳- رزومه علمی به روز،
۴- یک مقاله (منتشر شده یا منتشر نشده) یا یک فصل رساله دکتری به عنوان نمونه نوشته (به فارسی یا انگلیسی)،
۵- پروپوزال طرح پژوهشی (بین ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ کلمه).
۶- همچنین، لازم است تا تاریخ ۱۴۰۳/۱۰/۳۰ دو توصیه نامه به ایمیل ra-phil@ipm.ir ارسال شود (توصیه نامهها را باید مستقیماً خود نویسنده بفرستد و به توصیه نامههایی که متقاضی ارسال کند ترتیب اثر داده نخواهد شد).
پس از بررسی مدارک ارسالی، در صورت لزوم متقاضیان برای مصاحبه شفاهی و ارائه سمینار دعوت میشوند، و تصمیم نهایی درباره درخواستها تا پایان بهمن ۱۴۰۳ اتخاذ و به متقاضیان اعلام خواهد شد.
شرایط پسادکتری پژوهشگاه دانشهای بنیادی ۱۴۰۴
پارهای از مقررات و ضوابط دوره پسادکتری پژوهشگاه دانشهای بنیادی برای سال ۱۴۰۴ به شرح زیر است: (موارد زیر برای هر دو رده پسادکتری برقرار است).
۱- پژوهشگران دوره پسادکتری باید حداقل ۴۰ ساعت (۵ روز) در هفته طبق برنامه تنظیمی خود در پژوهشگاه حضور داشته باشند.
۲- پژوهشگران دوره پسادکتری از مرخصی استحقاقی به مدت یک ماه در سال برخوردار خواهند بود.
۳- در صورت تأمین اعتبار، پژوهشگران پسادکتری میتوانند از حمایت مالی پژوهشکده برای یک مسافرت علمی (شرکت در کنفرانس خارجی ترجیحاً با ارائه سخنرانی و مقاله) در هر سال بهرهمند شوند.
۴- پژوهشگران پسا دکتری از دفتر کار و پشتیبانی دفتری، شبکه کامپیوتری و کتابخانه برخوردار خواهند بود.
۵- لازم است پژوهشگران پسا دکتری مشارکت فعال در برنامههای جمعی پژوهشکده داشته باشند. از جمله، ضروری است فعالیتهای علمی خود را در چارچوب پروژه/گروههای پژوهشکده و با هماهنگیِ سرپرست پروژه/گروه مربوطه سامان دهند، یا با موافقت پژوهشکده، خود سرپرستی یک پروژه/گروه جدید را به عهده بگیرند.
۶- لازم است نتایج کارهای پژوهشی محققان پسادکتری در مجلات معتبر بین المللی و با ذکر نام پژوهشگاه (مطابق دستورالعمل مربوطه) منتشر شود.
۷- دریافتی ماهانه پژوهشگران پسادکتری در سال نخست شامل حقوق، حق التحقیق، و مزایا (از جمله بیمه تکمیلی و بازنشستگی) مطابق با رتبه استادیار خواهد بود. تعیین پایه بر اساس سوابق کاری و مطابق مصوبات پژوهشگاه صورت میگیرد.
اگر پرسشی دارید، میتوانید با ایمیل ra-phil@ipm.ir تماس بگیرید.
اینجانب با مدارک جهت همکاری و فقط سر گرم کتاب و علم بودن برای دست مزد کلامی حرف نمیزنم ، فقط نیت م کمک به علم در کشورم هست ، لطفا راهنمایی بیشتر بفرمایید ، با تشکر ، آروزی قلبیم سربلندی شماست ،