حقوق اعضای هیات علمی دانشگاهها از پرداخت مالیات مستقیم در لایحه بودجه ۱۴۰۴ معاف شد.
آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…
به گزارش خبرگزاری ایرنا، مسعود پزشکیان سهشنبه گذشته (اول آبان ماه) پس از حضور در صحن علنی مجلس شورای اسلامی و ایراد سخنانی، بخش نخست لایحه بودجه ۱۴۰۴ را به هیات رئیسه مجلس تقدیم کرد.
بر اساس ماده واحده بخش اول لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور متشکل از چهار زیربخش شامل «احکام»، «سقف منابع بودجه عمومی دولت»، «ترازهای عملیاتی، سرمایهای و مالی» و «فروض برآورد منابع و مصارف» است؛ از حیث منابع و مصارف بودجه کل کشور بالغ بر ۱۱۸ میلیون و ۹۶۶ هزار میلیارد (۱۱۸,۹۶۶,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰) ریال است.
معافیت حقوق اعضای هیات علمی از پرداخت مالیات مستقیم در لایجه بودجه ۱۴۰۴
در این گزارش به موارد آموزش و دانشگاهها در لایحه بودجه ۱۴۰۴ پرداختهایم. تبصره یک این لایحه به مالیات اشاره دارد. بند (ز) این تبصره مربوط به اعضای هیات علمی دانشگاهها است.
در این بند آمده است: تمامی افرادی که در بخشهای دولتی و غیردولتی تحت هر عنوان ساعتی، روزمزد، قراردادی، حقالتدریس، حق التحقیق، حق الزحمه، حق نظارت، حق التالیف، حق فنی و پادارش شورای حل اختلاف دریافتی دارند، مشمول مالیات حقوق هستند.
اعضای هیات علمی دانشگاهها و موسسات پژوهشی و آموزشی و قضات دادگستری از شمول این حکم مستثتی هستند. براین اساس طبق تبصره یک حقوق اعضای هیات علمی دانشگاهها از مالیات بر حقوق مستثنی میشوند.
الزام شرکتهای دولتی به واریز ۶۰ درصد از هزینه پژوهشی به صندوق شورای عالی علوم
در بند (ج) تبصره ۴ لایحه بودجه ۱۴۰۴ آمده است: شرکتهای دولتی، بانکها و موسسات انتفاعی وابسته به دولت مکلف هستند در اجرای تکالیف قانونی حداقل ۶۰ درصد از هزینه اموز پژوهشی خود را در مقاطع سه ماهه به میزان ۲۵ درصد به حساب صندوق شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نزد خزانهداری کل کشور واریز کنند، تا تنها در راستای پاسخ به نیازهای فناورانه و حل مشکلات همان شرکتهای و موسسات انتفاعی وابسته به دولت قرار گیرد. در صورت واریز نشدن در موعد مقرر خزانهداری کل کشور اجازه دارد مبلغ را از حساب آنها برداشت کند.
تامین منابع مالی برای ساخت خوابگاه
تبصره هشت لایحه بودجه سال آینده اختصاص به آموزش، پژوهش و فرهنگ دارد. بند الف این تبصره به تامین منابع برای ساخت خوابگاه اشاره دارد. در این آمده است: دانشگاهها و موسسات آموزشی و پژوهشی دولتی و پارکتهای علم و فناوری وابسته وزارتخانه علوم، تحقیقات و فناوری میتوانند ضمن رعایت اصل ۵۳ قانون اساسی نسبت به تجمیع املاک خود از جمله از طریق عقود معتبر حقوقی یا تهاتر و در صورت نیاز مشارکت با بخش غیردولتی برای احداث خوابگاههای مجردین و متاهلین و ساختمانهای مورد نیاز در پردیسهای اصلی با تصویب هیات امنا اقدام کنند.
بند (ب) مربوط به واریز صد درصدی وجوه بازپرداخت وامهای شهریه به صندوق رفاه دانشجویی اشاره دارد. در این بند آمده است: صد درصد وجوه اداره شده پرداختی از محل بازپرداخت وامهای شهریه دانشجویی از سال ۱۳۸۵ تا سال ۱۴۰۳ به خزانهداری کل کشور واریز میشود. وجوه مذکور تا سقف سه هزار میلیارد ریال به صندوقهای رفاه دانشجویی به عنوان کمک، جهت افزایش منابع مالی صندوقهای مزبور اختصاص مییابد تا برای پرداخت وام شهریه به دانشجویان دانشگاههای دولتی و دانشگاه آزاد استفاده شود.
امکان دریافت تسهیلات بانکی توسط دانشگاهها
بند (ت) تبصره هشت لایحه بودجه سال آینده به دانشگاهها، موسسات آموزشی و پژوهشی دولتی و پارکهای علم و فناوری مشمول بودجهریزی عملکردی سالانه اجازه داده تا به شرط تصویب هیئتامنا تا سقف عمل کرد درآمد اختصاصی سال ۱۴۰۳ برای اخذ تسهیلات از بانکها از محل توثیق اموال خود اقدام کنند. این تسهیلات باید در جهت تکمیل طرحهای تملک داراییهای سرمایهای با اولویت ساخت، خرید و تکمیل خوابگاههای دانشجویان متاهل و خرید تجهیزات آزمایشگاهی و بروزرسانی محیطهای تحقیقاتی و پژوهشی هزینه شود همچنین بازپرداخت اقساط هم از محل درآخد اختصاصی باشد.
همچنین این بند صندوق رفاه دانشجویان را مکلف کرده نسبت به پیشبینی اعتبار لازم در فعالیتهای خود برای پرداخت یارانه سود و کارمزد تسهیلات با اولویت تسهیلات مربوط به احداث و تکمیل خوابگاههای متاهلان اقدام کند.
براساس این گزارش مجموع بودجه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در قانون بودجه سال ۱۴۰۳ شامل بودجه دانشگاهها، پژوهشگاهها، موسسات پژوهشی و آموزشی در لایحه بودجه سال آینده بیش از ۷۷ هزار و ۴۳۳ میلیارد تومان (همت) است. اعتبار وزارت علوم در قانون بودجه سال گذشته ۵۲ هزار و هشت میلیارد تومان بود.
این بودجه به تفکیک شامل اعتبارات هزینهای، فعالیتهای عمرانی و درآمدهای اختصاصی است. اعتبارات هزینهای وزارت علوم ۵۴ هزار و ۷۵۹ میلیارد تومان رسیده است. بودجه تملک داراییهای سرمایهای وزارت علوم نیز ۶ هزار و ۷۶۵ میلیارد تومان و بودجه اختصاصی وزارتخانه مذکور نیز برابر ۱۵ هزار و ۹۰۸ میلیارد تومان تعیین شده است.
بر همین اساس، بودجه صندوق رفاه دانشجویان در قانون بودجه یک هزار و ۱۹۴ میلیارد تومان، بودجه دانشگاه تهران چهار هزار و ۵۵۴ میلیارد تومان، دانشگاه شهید بهشتی یک هزار و ۸۴۹ میلیارد تومان و دانشگاه علامه یک هزار و ۳۹۲ میلیارد تومان است.
سلام و درود
لطفا همه کارمندان به این سوال پاسخ بفرمایند. هیئت علمی وقتی در ۳۷ و ۴۰ سالگی وارد شغل میشه دقیقا معلمها و قضات و کارمندان محترم چند سال سابقه دارند؟؟ هیئت علمی یعنی مواجهه با ۲۰ سال تورم انباشت شده. اونم به جهت رقابت و نخبه بودن. هیئت علمی الان یعنی وقتی وارد میشی هم سن و سالات در ادارات دیگه ۱۰ الی ۲۰ سال سابقه دارند. یعنی ۲۰ سال عقبتری به نظرم دیگه با پول هم جبران نمیشه چون جوونی را با پول هم نمیشه جبران کرد.
کم اخبار دروغ را در بین عامه مردم پخش کنید. در لایحه بودجه ۱۴۰۳ همچین چیزی که شما خبر کردهآید نیامده. مالیات هیئت علمی دقیقا مثل پارسال ۱۰ درصد است. از یک رسانه بعید است که دروغ پخش کند.
همچین چیزی در لایحه بودجه نیست.
خدا شاهده که بنده الان حق التدریس دانشگاه دولتی هستم و ۷ دانشجوی لیسانس هر کدام طرح جداگانه دارند که من براشون انجام میدم چون لیسانس از آزمایشگاه هیچی نمی دانند.
احتمالا هفته آینده یک نفر دیگر اضافه میشود و علاوه بر این غیرمستقیم ۲ دانشجوی ارشد تزشان را من پیش میبرم، نمونه بالینی ندارند من به دانشگاه یا بیمارستان های دیگر رو میزنم و تهیه میکنم.
کلا سفارشات از شرکت ها جهت تهیه وسایل آزمایشگاهی بر عهده منه.
علاوه بر این طرح مشترک با ۳ بیمارستان دارم انجام میدم.
تدریس هم ۴ درس انجام میدم.
صبحانه ساعت ۷ میخورم و نهار ساعت ۱۵ یا ۱۶.
این بین وقت ندارم یه لیوان آب بخورم.
بعد حقوق من واریز شد یک ترم ۱.۴۰۰.۰۰۰ تومان بله درست خوندین.
با ۳۲ سال سن.
بعد از حقوقت بنال بگو فلانه.
از من بدبخت تر هستی، مرد و مردونه بگین.
بگین هااا.
همتون میرید دانشگاه چورت میزنید.
کدومتون مث من کار میکنید.
یکیتون مرد باشه بگه بعد از حقوقش بناله.
سلام دوست عزیز، به عنوان کسی که این مسیر را طی کردم عرض می کنم شما نباید این مسئولیت ها را به عهده بگیرید. وقتی کاری را با حق الزحمه پایین قبول می کنید ارزش آن کار را در چشم دیگران پایین می آورید. در مقابل مسئولین دانشگاه هم نیازی نمیبینند برای اینکارها تکنیسین آزمایشگاه و هیئت علمی جذب کنند و این روند ظالمانه ادامه می یابد.
اگر هم انگیزه غیر مادی دارید که دیگر جای شکایت نیست.
در همه این طرح ها اسم من در مقالات یا اول خواهد بود یا نهایت دوم و تمام طرح ها نام من است و هیات علمی همان دانشگاه خواهم شد، قول مساعد داده و زیرش بزنه زیرشون میزنم.
ولی بحث سر حقوق است که پول بنزین ماشین من نمیشود.
شمای که بدون یک ساعت کار مفید (شما نوعی میگم که پول مفت میگیرند و هیچ سودی برای دانشگاه ندارند) خدا تومن پول میگیرید و باز ناله میکنید، مرد باشید و مث من کار کنید.
طرف حاضر نشد منو مشاور دانشجوش بزاره الان استاد راهنمای دومش التماس میکنه که براش نمونه بالینی پیدا کنم.
میتونم پیدا کنم اما راهنمای اولش به من بی احترامی کرده.
حقوق هم که …
همین.
از این همه تواضع علمی تعجب کردم
از چنان عالمان پرکاری پرهیز از واجبات است
تعجب برانگیز است که بالاخره یکبار نام دانشگاه آزاد آورده شد اما هنگامی که سخن از حقوق کارمندان واساتید سخن از شهریه دانشجویان سخن از شیوه پیش دفاع در دوره دکترا سخن از بازنشسته کردن اساتید در شصت سال یا سی سال آنهنگام وزیر علوم سخن از نظارت کلی بر موسسات غیر انتفاعی
این حق تمام اعضا دانشگاه آزاد است که از قوانین یا حداقل قوانین وزارت علوم بهره مند گردند که دانشجو دانشیار واستاد تمام دانشگاه آزاد را نمیتوان در بعضی موارد تابع با قوانین ودر موارد دیگر غیر وزارت علوم
متاسفانه این موضوعات و بحث ها باعث افزایش کینه و کدورت و پایین آمدن شخصیت تمام کسانی که در این مملکت با تلاش و بیخوابی و پایمال کردن عمر و جوانی هیات علمی شدن و چه بسا افرادی که با وجود شایستگی بسیار و حق خوری ها زندگیشان تباه شد.
بیایین همدیگرو قضاوت نکنیم و نظرات درست بدیم. الان به نظر شمایی که درست قضاوت نمیکنی حقوق ۲۳ تومن در سن نزدیک ۴۰ سالگی زیاده؟ چه کسی مسئول پاسخ گویی این عمر، جوانی و آینده تباه شده هست؟ شاید بگین مگه کسی مجبورت کرده بود درس بخونی بله درست میگین مجبور نبودیم، ولی ما هم برای آینده و زندگی بهتر تلاش کردیم.
با سلام
عزیزان در قانون بودجه ی ۱۴۰۴ که البته هنوز مصوب نشده متن به این صورت آمده است:
“تمامی افرادی که در بخشهای دولتی و غیردولتی تحت هر عنوان از جمله ساعتی، روزمزد، قراردادی، حقالتدریس، حقالتحقیق، حقالزحمه، حق نظارت، حقالتألیف، حق فنی و پاداش شورای حل اختلاف دریافتی دارند، نیز مشمول مالیات حقوق هستند. اعضای هیئتعلمی دانشگاهها و مؤسسات پژوهشی و آموزشی و قضات دادگستری از شمول این حکم مستثنی و مشمول ماده (۸۵) قانون مالیاتهای مستقیم هستند. ضمناً مالیات قراردادهای پژوهشی مشمول حکم تبصره (۲) ماده (۸۶) قانون مالیاتهای مستقیم الحاقی ۲۷/۴/۱۳۹۶ است.”
یعنی معاف نیست. بلکه قانون متفاوت دارد. همانطور که سالهای قبل هم بود. برای قضات و هیات علمی ها.
متاسفانه در این خبر اشتباه ذکر شده است.
قانون بودجه با یک جستجوی ساده به راحتی قابل دسترسی است.
عضو علمی پس از گذراندن بهترین دوران زندگی و گذر از هفت خوان رستم،استخدام میشود و هر سال علاوه بر آموزش بایستی کار پژوهشی انجام بده و اگر نه ب راحتی با رکود علمی و اخراج مواجه خواهد شد،شما ب اعضا هیات مدیره شرکتها نگاهی داشته باشید حقوق خدا تومانی و حق جلسات و رفاهیات و….
مقایسه اعضا علمی و دیگر اقشار محترم زحمت کش واقعا درست نیست
کدام معافیت؟ هیات علمی هم مثل سایر کارمندان مالیات میدهد و خواهد داد. امسال حکم را زدن و دریافتی ۲۳ میلیون دارم. پشیمان از تحصیل و اینهمه فراز و نشیب.
ما ده درصد مالیات رو پرداخت می کنیم. تما عزیزانی که در مورد حقوق، خون رنگینتر و … هیات علمی صحبت کردند درست میفرمایید این گوی و این میدان
بنظر من هر کس تونست بیش از ۱۵ سال از عمرش رو بزاره و یک دکتری با کیفیت بگیره بدون یک ریال درامد در این مدت
هرکس تونست از مراحل سخت جذب و مصاحبه و گزینشش عبور کند
حقش هست هرچی بهش بدن
ما علیرغم عبور از این شرایط خدا شاهد هست ۲۵ میلیون حقوق میگیریم
امیدوارم دوستان از روی حب و بغض نظر ندن
دکتری با کیفیت آره.
اما چندتاشون با کیفیت هستند. چندتااز بی کیفیت هاشون با رانت و …شدن استاد
بعنوان عضو هیات علمی وزارت بهداشت و فارغ التحصیل دانشگاههای تهران و شهیدبهشتی اون هم بدون کوچکترین سهمیه. و مرتبه استادیار حرف شما را کاملا تایید میکنم. دوستان عزیزی که معترض هستند بفرمایید با ماحصل تلاشی که تا به حال داشتید وارد میدان شوید؟ حسادت چرا؟ همسر بنده مهندس ارشد پتروشیمی هستند. کارگر شرکت های نفت و پتروشیمی با حداقل دریافتی بیست تا سی تومن داره. اونم با مدرک بعضا دیپلم و نیروی حراستی و….! اگر عدل و انصاف برقرار بود عضو هیات علمی پایه یک با مرتبه استادیاری بعد از سالها زحمت باید حداقل ۵۰ تومن دریافتی میداشت. اساتید و اعضا هیات علمی بعد از سالها تلاش و زحمت و رقابت های بسیار سخت قادر به طی مراحل تحصیل و اخذ مدرک خواهند شد. ضمن اینکه برای پذیرش بعنوان هیات علمی سالها پژوهش و تدریس و رزومه عالی و در فضای رقابتی بسیار سخت با نخبه های دیگر قادر به گرفتن پست هستند. فقط پروسه جذب یک سال طول خواهد کشید یک کارمند ساده بعد از تعطیلی تمام وقتش در اختیار خودش است. عضو هیات علمی تمام ایام هفته را درگیر میباشد و تازه در منزل کارش شروع میشود. کار هیات علمی فقط در دانشگاه نیست که حضور مداوم لازم باشد ضمن اینکه روزهای که اصلا کارت خروج یا ورود زده نشود از مرخصی کم خواهد شد و مرخصی های نرفته فقط تا ۱۵ روز قابل رزرو و ذخیره است. برای هر کلاس تدریس ساعتها وقت و زمان صرف میشود مخصوصا اگر دانشجو تحصیلات تکمیلی باشد. حق و التدریس مازاد موظفی هم که خداروشکر سال بعد واریز میشود. بنده ۱۴.۴ موظفی دارم اما تا ۲۴ واحد در دانشکده خدمت میکنم. با حقوق ۳۵ تومن ۵ سال پایه! خواهشا اگر در سطح یک استاد دانشگاه در زندگی تلاش کردید خودتون مقایسه کنید و معترض باشید وگرنه با همترازهایی که حقتون خوردند خودتون مقایسه کنید با کسانیکه چندین لول از شما در زندگی جلوتر بودند.
متاسفانه نویسنده تفسیر اشتباهی کرده، قانون که از قبل هم بوده این است که اعضای هیات علمی ضریب مخصوص به خود دارند که ۱۰ درصد حقوق را مالیات می پردازند نه اینکه مالیات صفر باشد. به نظر می رسد تعمدا به قصد تخریب هیات علمی به این صورت تفسیر شده که جای تأسف دارد.
مطلب دکتر و روانشناس می روید می گویند ویزیت را کارت به کارت کنید که مالیات ندهند. هم اینکه مشخص نشود چقدر بیشتر از سقف مجاز می گیرند.
طلافروشی ها هم همین طور. اگر بگویی اپلیکیشن ندارم
می برند دم عابر بانک که کارت به کارت کنی و آنها مالیات ندهند.
چرا اون موقع اعتراض نمی کنید؟
شما اگر کارمند دانشگاه بودید این حرف را نمیزدی عزیز. آیا اطلاع داری که حق التدریس یک دانشیار برای یک ساعت ۸۰ هزار تومان هست!!! لطفا با یک کلاس خصوصی مقایسه کن. بنده هم کارمندانی میبینم که حتی در طول روز نیم ساعت هم کارایی ندارند و مدام از این اتاق به اون اتاق جابجا و سر آخر هم ۱۰۰ ساعت اضافه کاری رو دست دانشگاه می گذارند. در ضمن بعد از ساعت کاری هم وقت آزاد دارند و هرگز مثل یک هیات علمی شب و نصف شب درگیر کار نیستند. هستند اساتیدی که کار بیرون هم دارند و درآمد دانشگاه برایشان در اولویت چندم هست اما چند درصد همچین وضعیتی دارند. همین موضوع برای کارمندان هم صادق هست بنابراین باید موضوع را جمع نبندیم. عزت زیاد
ای بابا
مردم سه تا مدرک تحصیلی دارند و با حقوق۱۰تا۱۴تومن با سن بالا۴۰سال دم از هیچی نمیزنند
سلام
همه کارکنان مثل هم هستند
همشون حقوق ناچیز دارند با این تورم وحشتناک
فقط اخبار برای لایک خوردن و بازدید بیشتر رسانه هر دروغی رو مینویسند
یه روز میگن استاد دانشگاه یه روز میگن کارمند برق گاز مالیات بانک معلم و…
همه در رنج هستند فقط هدف رسانه تبلیغات و در انداختن مردم با همدیگر است
من به شخصه از روی اخبار در مورد حقوق و مزایای کارکنان و اصناف قضاوت نمیکنم.
چرا با این مقررات و اطلاع رسانی در سطح وسیع چنان نشان می دهید که همواره قوانین به نفع عضو هیئت علمی هست و حرفی از حقوق پایین نمیزنید. اولا حقوق ۲۸ تومنی که به این عضو هیئت علمی می دهید مانند تمامی کارمندان عزیز تا ۲۴ تومن معاف مالیات است. و تنها از ۴ تومن مالیات نمیگیرید ایا می خواهید با جار زنی این مورد صدای اعضای هیئت علمی را در راستای حقوق پایین خفه کنید. ثانیا مالیات را از طلا فروشان و بنگاه داران و مطب پزشکان بگیرید که زندگی مردم و اسایش جامعه را تهدید میکنند و بر گرانی و تورم تاثیر مستقیم دارند.
تا ابد حق
طی این چند سال با تورم سرسام اور، حقوق هیات علمی بیچاره خیلی کمتر از سایر ارگان ها افزایش یافت. بعد ۱۵ سال سابقه وقتی تا ۳۵ سالگی فقط مشعول درس خوندن بودی، ایا حقوق ۳۵ تومنی برای هزینه های زندگی کافیه؟؟ ضمن اینکه وزارت علوم بر خلاف سایر ارگان ها هیچ مزایایی برای کارمندانش قائل نیست و بودجه نداره.
درود واقعا درست و بجا .. این همه جار زنی برای چی؟ کدام حقوق با این اوضاع اقتصادی.. هیات علمی زیر ۴۰۰ دلار حقوقش هست .. کجای دنیا این طوریه کجااا…
چرا اینقدر تبعیض قائل می شوید…اگه قراره معاف از مالیات انجام بدید باید همه کارمندان معاف بشن مگه کارمندان چقد حقوق میگیرن دربرابر این همه تورم..باز بالاترین حقوق رو هیئت علمی و قضات میگیرن …واقعا شرم بر شما یکی که ۲۵ تومن حقوق میگیره باید دو و نیم مالیات بده اونی که ۴۰ ۵۰ تومن حقوق میگیره معاف از مالیات
دنبال تبعیض از شرکت نفت و گاز و آب و توانیر باش نه اساتیدی که شب و روز حتی تو خونه درگیر کار آموزشی و تحقیقاتی هستن و بعد از ۲۵ سال درس خوندن اندازه یک دیپلمه شرکت نفت و … حقوق نمیگیرن.
مالیات ۲۵ تومن دو و نیم نیست..در بودجه ۱۴۰۴ میشه صد هزار تومن چون ۲۴ تومنش معافه
اگر هیئت علمی استاد تمام با سابقه باشد ممکن است ۴۰ میلیون حقوق بایت ۴۰ساعت در هفته بگیرد ولی فکر می کنید چند نفر استاد تمام داریم که شما حکم کلی برای تمام هیئت علمی ها می دهید.در بسیاری از دانشگاه ها حتی یک استاد تمام هم نداریم.
والا من در دانشگاه کار می کنم. ندیدم هیئت علمی ۴۰ ساعت حضور داشته باشه. فقطکلاسش را میاد سر کار. مگر اینکه خارج از موظف کلاس بگیره که اون هم ساعتی خدا تومن حق التدریسش هست علاوه بر حقوقشون. بعد هم که اکثرا یه پست اجرایی دارند بدون اینکه تخصصش را داشته باشند و حق مدیریت کلانی هم بابت اون می گیرند. اگر واقعیت داره کارت بزنند تا معلوم بشه کی چند ساعت حضور داشته که البته چون معاون اداری و مالی خودش هیئت علمی و ذی نفعه، امکان نداره همچین اتفاقی بیوفته
شما قطعا تو دانشگاه کار نمی کنی وگرنه می دونستی حق التدریس یک استادیار با کسر مالیات ساعتی ۶۵ تومن هست . شایدم ۶۵ تومن برای شما خداست
اول از همه حداقل ده سال بعد از دیپلم درس بخون و زندگی دانشجویی داشته باش. بعد در مورد هییت علمی اظهار نظر کن. اگه فکر می کنی هییت علمی شرایط حقوقی خوبی داره بسم الله. خودت یا فرزندانت را در این راه بیانداز. ببین آیا تحمل ده سال استرس و رقابت و بر باد رفتن جوانی را داری یا نه؟
ملت بیچاره ای هستیم. به جای آن که حق خود را بگیریم، می خواهیم تکه نان دیگری را از دستش بگیریم.
آقا / خانم کریی منظورت از حقوق کلان همون ۴۰۰ دلاره؟ یا حق التدریس ساعتی ۵۰ هزار تومانی؟، میخوای پستهای دانشگاهی رو به تخصص جنابعالی عطا کنند؟ دست از دانشگاه بردارید بزارین اون دو تا پست داخل خود دانشگاه هم دست دانشگاهیان بماند شما در این خصوص نظر نده، برو فرایند هیات علمی رو از جذب پیگیری کن ببینم چند سال میتونی با دکترا اون پشت علاف بمانی، لطفاً زحمت نکشیدی نظر نده، پول هم ندیدی ظاهراً به حق التدریس میگی کلان… دو دو تا چند میشه؟
شما را هم دیدیم که چگونه کارت میزنید! ضمنا کارت میزنید و ساعت کاری صرف نوش جان کردن صبحانه میشود و بعدش هم در بورس میچرخید. به همه اساتید زحمتکش هم جمع نبندید واقعا کارتان اشتباه است
تمام دنیا میدانن حق التدریس خداوتومن نمیگیره پس شما راست نگفتین
هیات علمی
همه دوستانی که فکر می کنند عضو هیات علمی بودن نون و آب دارد می توانند اقدام کنند. اگر نمی توانند عضو هیات علمی شوند یعنی شایستگی علمی آن جایگاه را ندارند. مگر کسی به درآمد پزشکان ایراد می گیرد؟؟؟؟؟
همه دردسرهاش یک طرف. سر و کله زدن با برخی دانشجویان پر مدعی و هیچی یادنگیر امروز فرد رو از زندگی بیزار می کنه. شاید برای دیوار درس بده آرامش بیشتری داشته باشه تا این دانشجویان. البته دانشجو خوب هم فرد رو سر زنده می کنه. ولی تعدادشون این روزها خیلی کم شده
من خودم عضو هیات علمی هستم با ۲۱ سال سابقه هیات علمی. کارت هم می زنیم و مرخصی هامون هم اجازه نمی دهند که برویم. سال گذشته ۲۳ روز مرخصی من سوخت شد و حتی مرخصی هاای ما مثل کارمندان نیست و ذخیره هم نمی شود فکر می کنید با این همه سابقه و تحصیلات حقوق من جقدر است؟ ۲۷ میلیون تومان. که بخشی از آن هم بایت بینه و مالیات کسر می شود. الان فقط کلاس داره. حتی سهمیه جا به حایی فرزندان در کنکور هم نصیب من نشد و شانس من در همان سال کنکور فرزندم برداشته شد.
دوستان لابد خون اساتید دانشگاه و قضات رنگین تر است سه برابر معلم حقوق می گیرند مالیات هم نباید بدهند
با خون رنگین تر گفتن مغلطه نکن. هیات علمی با مدرک دکتری تخصصی و سالها تحصیلات دانشگاهی با اختصاص بهترین زمان عمر و پشت سر گذاشتن چندین کنکور سخت و گذراندن چند پایان نامه و بعد از کسب تجربه و رزومه آموزشی و پژوهشی و سپس عبور از سد چندلایه و محکم جذب هیات علمی در سن ۳۵ سالگی اولین حقوق رو دریافت میکنه و بعد به صورت تمام وقت در اختیار دانشگاه است و ورود و خروجش ثبت و ۱۴۰ ساعت باید پر کند و فعالیت آموزشی و پژوهشی و پایان نامه و… انجام دهد. در حالیکه معلم با مدارک غالبا کاردانی و کارشناسی با شرکت در آزمون های کتبی و شفاهی بسیار ساده تر بدون کسب رزومه خاصی در سن ۲۲ (بعضا ۲۰) سالگی اولین حقوق خود را دریافت میکند و فقط یکی دو روز در هفته وقت گذاشته فاقد کنترل ورود و خروج و احتساب ساعت ماهانه بوده و ایام بین ترم، ۱۳ روز نوروز، آخر بهار و کل ۳ ماه تابستان را تعطیل هستند. شخص با وجدان این دو را یکی نمی داند.
از معلمین هم باید حذف بشه. درآمد یک روز بنگاه داران از حقوق اعضای هئیت علمی بیشتر است. برخی اعضای هئیت علمی خودشون رو بازنشست کردند و رفتن خارج از کشور یا آزاد کار می کنند.
عذرخواهی میکنم. لطف بفرمایید قیاس شب و روز از نظر کدام انسان عاقل و با وجدانی پذیرفته شده است؟ قیاس استاد دانشگاه و عضو هیات علمی با پذیرش و مراحل بسیار سخت و طاقت فرسا و رزومه علمی و تحصیلی و پژوهشی و بالینی و….. با وظیفه مدیریت و تدریس به دانشجویان در سن بالای ۳۵ سالگی در برابر معلمین گرامی که با هر مدرکی و رشته ای و صرفا با سهمیه قادر به پذیرفته شدن در این شغل هستند و مسئولیتشان در برابر کودکان و.. است. معلم را با لیسانس رشته های دیگر آن هم نوع کار و موظفی و تعطیلاتی که دارند مقایسه کنید. خجالت آور است خون عضو هیات علمی را با معلم مقایسه میکنید. اگر قابل قیاس هستند بله بسیار رنگتر است و سالها بابت هر گلبول و سلول و… زحمت و تلاش ها و شب نخوابی ها داشته اند. ضمن اینکه برای هیات علمی شدت پارتی بازی و سهمیه جایگاه ندارند و نخبه ها و باهوش های جامعه قادر به اخذ شرایط لازم هستند!
یعنی فرهنگیان با حقوق کمتر از ۲۰ تومن باید مالیات بدن و اعضای هیأت علمی دانشگاه ها با حقوق بالای چهل میلیون تومان معاف از مالیات 🤔🤔🤔
دوست عزیز یک هیئت علمی تازه ورود الان حقوقش ۲۰ تا ۳۰ تومنه البته بعد ۱۵ سال درس خوندن و در سن ۳۵ تا ۴۰ سالگی
دقیقا
واقعا همینه
دوستان من با ۳۹ سال سن استادیار دانشگاه هستم و در پیشگاه خدا قسم میخورم که حکمم ۲۸ و خورده ایه. و ۴۰ ساعت موظف یعنی ۵ روز هفته از ۸ صب تا ۴ بعد از ظهر دانشگاهم. قبلا هم ۱۶ سال دییر بودم با ۲۴ ساعت که ۲ رو مدیریتش می کردم بقیه در اختیار خودم. دیگه پژوهش و مقاله و…. پیش کش
سلام در بودجه سال آینده حقوق تا سقف ۲۴ میلیون تومان خود به خود معاف از مالیات هستند نگران نباشید.
هیات علمی بالای چهل میلیون ؟ احتمالا خواب دیدی … خیر باشه، شبت به خیر.. تعدادی اندک آن هم با سوابق پژوهشی و سابقه بالا حقوق بالای ۴۰ میگیرن که کسورات هم دو باره عمده دریافتی رو کسر میکنه، ضمنا اون تعداد اندک رو با خودت مقایسه نکن، نخبه یک جامعه رو بزارین بمونن با همین حقوق پایین هم براشون داستان درست نکنید…
با تمام احترام به معلمین
اولا این قیاس اشتباه هست
دوما کدام معلم اندازه یک هیات علمی سختی کشیده که بخواد حقوق برابر داشته باشند
سوما واقعا حقوق هیات علمی این چیزای که گفته میشه نیست بنده ۲۵ تومن حقوق میگیرم
شک دارم فرهنگی باشی