رییس مرکز جذب هیات علمی وزارت علوم نامه ای درباره امکان تبدیل وضعیت استخدامی اعضای هیات علمی به دانشگاه ها ارسال کرد.
آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…
اصلاحیه جدید تبدیل وضعیت اعضای هیات علمی
به گزارش خبرگزاری مهر، محمد خلج امیر حسینی رییس مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم در نامه ای به روسای هیات های اجرایی جذب اعضای هیات علمی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی اعلام کرد: براساس اصلاحیه تبصره ۵ مصوبه جلسه ۱۹۶ هیات عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی، تبدیل وضعیت در هر مرحله مستقل از مرحله دیگر است و امتیازات علمی پژوهشی هر مرحله مربوط به فعالیت عضو هیات علمی در مقطع زمانی همان مرحله است.
متن کامل این نامه به شرح زیر است:
احتراماً پیرو نامه شماره ۳۵۵۴۳۶ مورخ ۱۴۰۲٫۱۲٫۲۰ در خصوص امکان تبدیل وضعیت استخدامی اعضاء هیأت علمی از دو طریق ارتقاء یا کسب درصد معینی از جداول امتیازات لازم برای ارتقاء به مرتبه دانشیاری (جداول مصوب جلسه ۱۹۶ هیأت عالی جذب)، به پیوست مصوبه جلسه ۳۳۷ مورخ ۱۴۰۳٫۰۳٫۰۸ هیأت عالی جذب در مورد اصلاحیه تبصره ۵ مصوبه جلسه ۱۹۶ آن هیأت تقدیم حضورتان می گردد.
بر اساس این مصوبه تبدیل وضعیت در هر مرحله مستقل از مرحله دیگر است و امتیازات علمی پژوهشی هر مرحله مربوط به فعالیت عضو هیات علمی در مقطع زمانی همان مرحله است. لذا افرادی که قصد تبدیل وضعیت از رسمی آزمایشی به رسمی قطعی از طریق جداول امتیازات دارند، فعالیت های علمی پژوهشی ارائه شده برای این مرحله از تبدیل وضعیت، می بایستی پس از تاریخ تأیید تبدیل وضعیت آنان از پیمانی به رسمی آزمایشی در هیات اجرایی (دانشگاه چه از طریق ارتقاء و چه از طریق جداول امتیازات) باشد.
بررسی درخواست تبدیل وضعیت از رسمی آزمایشی به رسمی قطعی برای افرادی که تأیید تبدیل وضعیت آنان از پیمانی به رسمی آزمایشی در هیات اجرایی دانشگاه پس از تاریخ ۱۴۰۱٫۰۷٫۰۱ باشد، مطابق این مصوبه و توضیحات فوق الذکر صورت خواهد پذیرفت.
ضمناً هیأت امناهای دانشگاه ها در صورت صلاحدید می توانند بر اساس این مصوبه اقدام به تغییر مقادیر جدول امتیازات برای تبدیل وضعیت از رسمی آزمایشی به رسمی قطعی نمایند.
این قبیل سخت گیری ها که هیچ منطقی پشت آن نیست فقط موجب سرخوردگی اساتید این مملکت میشود. متأسفانه افرادی که خودشان به راحتی و با چند مقاله حتی روزنامه ای، با وجود داشتن چندین پست و مقام رسمی شدند و ارتقا گرفتند، امروز برای اساتید جوان و باسواد مانع میتراشند و قوانین عجیب و غریب میگذارند.
وقتی یک استاد وظایف خود را کامل انجام داده، برای هر درسی کلی مطالعه کرده و دانشجویان و دانشگاه رضایت کامل از سطح علمی و عملی و اخلاقی او دارد، چرا نباید بتواند بعد از شش سال تبدیل وضعیت دهد؟!
ایا ما فقط ربات مقاله نویسی هستیم؟ چرا اینقدر کمیتی نگاه میکنید؟
جالبه با وجود این همه سخت گیری برای تبدیل وضعیت اعضا هیات علمی یه سری افراد بدون داشتن شرایط کافی (لیسانس غیر مرتبط، ارشد و دکترا از دانشگاه های آزاد و غیر انتفاعی، نمرات پایین و مردودی در مصاحبه های علمی دفتر جذب استانی) با حکم رییس دفتر جذب (همین آقای خلج) استخدام می شوند و مستقیما و از لحظه ورود رسمی قطعی میشوند. جالب است ک بعد از ورود حتی توان تدریس دروس ترم ۱ لیسانس را ندارند. آخر این چه ظلمی است در حق دانشجوها! و چه ظلمی است در حق انگیزه و زحمات اساتید
متاسفانه هیچ نظارتی بر روی جذب دانشگا ها نیست و آیین نامه هایی که به هیچ عنوان کارشناسی شده نیست بنده که سال گذشته رسمی آزمایشی شدم تازه یکدفعه ی اعلام می شود باید بر اساس مصوبه جدید امتیازات جدید کسب شود، تازه فرصت ارتباط با صنعت هم اضافه می کنند کلا هر طور می توانند می خواهند عضو هیئت علمی را با استرس،مواجهه نمایند و مانع کارهای تحقیقاتی عمقی و با کفیت اعضا شوند. و جالبه هیچ پاسخگویی هم وجود ندارد هر شب یک خواب می بیند صبح اجرا می کنند ..واقعا تاسف بار برای تصمیمات غیر اصولی منطقی و تنها دستوری از بالا به پایین…
بنده سال پیش رسمی آزمایشی شدم (بعد ۳سال) و الان برای قطعی شدن باید مصوبه جدید را پاس کنم. طبق مصوبه برای ارتقا به دانشیاری در بند پژوهشی باید ۶۵ امتیاز آورد (البته شنیدیم این عدد ممکنه به ۸۰ افزایش پیدا کنه) (سایر بندها که آموزشی، فرهنگی و اجرایی هست مشکلی نیست و همه راحت امتیازشو میارن). برای آزمایشی شما باید ۴۰% این ۶۵ امتیاز را آورد که میشه ۲۷ امتیاز. از طرفی ۸ امتیاز مجموعا میشه از مقالات کنفرانسی آورد که دانشجوی کارشناسی هم راحت میتونه مقاله کنفرانسی بده (هر مقاله ۱.۵ امتیاز حدودا). ۸ امتیاز داوری مقاله، ۵تا۸ امتیاز تالیف یک کتاب و هر مقاله isi یا علمی پژوهشی هم میانگین ۴ امتیاز. ۵ امتیاز هم مقالات رساله دکتریتون را میدن. بنابراین آزمایشی شدن کاری نداره. اما برای قطعی شدن باید ۷۰% امتیاز را بیاری. اما الان که صفر میشه اوضاع را سخت میکنه. چطور به فرد فرصت میدن ۵ساله آزمایشی بشه که درواقع ۲۷ امتیاز بیاره. از اونطرف ۵ سال فرصت میدن که ۴۶ امتیاز بیاره! در گذشته شما قطعی میشدید درواقع ۹۰% دانشیاری را کسب کرده بودید. حال الان برای دانشیار شدن دوباره امتیاز صفر میشه؟
تبدیل وضعیت از رسمی آزمایشی به رسمی قطعی همچنان در بیشتر دانشگاهها منوط به احراز امتیازات دانشیاری میباشد و مصوبات جدید هیچ تاثیری برای تسهیل تبدیل وضعیت نداشته است. تعدد بخشنامهها و ابلاغیهها کاملا موید بی اثر بودن مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است و دانشگاهها همچنان بصورت خودمختار و بیتوجه به این مصوبه عمل میکنند و اعضای هیات علمی همچنان سرکار هستند.
سلام عضو علمی که مهر ۱۴۰۱ بر اساس ارتقا تبدیل وضعیت شده با مدرک دکتری و چندین مقاله مستخرج از رساله و هیچ استفاده ای از امتیازات پژوهشی سالهای قبل که عمری براشون تلاش شبانه روزی داشته نکرده چرا الان باید همه امتیازات بدون استفاده صفر بشه و جالبه این قانون برای شهریور ۱۴۰۱ نباشه ، وقتی در وزارت علوم تصمیمی گرفته میشه و به واحدهای و مدیران پایین دست سپرده میشه قطعا عضو با تنگ نظری های و مشکلات بیشتری مواجه خواهد شد قوانین جدید رو از تاریخ تصمیم گیری لحاظ کنید و هر روز چالش غیرمنتظره و جدیدی ایجاد نکنید، اعضای که مهر ۱۴۰۱ تاریخ تبدیل وضعیت شون بوده مهر ۱۴۰۳ باید فرم ۷۰ صفحه ای اماده برای جذب بفرستند یعنی در این زمان باقی مانده عضو فقط فرصت تکمیل فرم ۷۰ صفحه ای رو داره نه اینکه تازه اعلام بشه که پژوهش قبل از مهر ۱۴۰۱ صفر شده تازه ار اول شروع کنید از مهر ۱۴۰۱ تا الان یک عضو مگر چند مقاله میتواند داشته باشد که جوابگوی امتیازات لازم برای تبدیل وضعیت های سختگیرانه وزارت باشد
هر تصمیم جدید رو خواهشا از همان لحظه که مصوب میکنید اجرایی کنید نه دو سال قبل ما هم برای کار و زندگی مون بتونیم برنامه ریزی کنیم
سلام چرا تصمیمات اسفند ۱۴۰۲ و خرداد ۱۴۰۳ باید از تاریخ مهر ۱۴۰۱ اجرا شود این تاریخ ها رو چطور تعیین میکنید و به نتیجه می رسید قانونی هم باشه باید یعد از این مصوبه باشه و از تاریخ خرداد ۱۴۰۳ برای اعضا ء اجرا شود
لطفا بررسی بفرمایید و پاسخگو باشید
رییس مرکز جذب وزارت علوم درباره استفاده معاونین و مدیران مرکز جذب از رانت برای هیات علمی شدن و زیر پا گذاشتن قانون تعارض منافع توضیح دهد؟