وزیر علوم خطاب به روسای دانشگاه های غیرانتفاعی گفت: ما از شما همان اساتید و شیوه دانشگاه دولتی را نمی خواهیم میتوانید از بازنشستگان استفاده و یا اساتید را برای یک یا دو روز استخدام کنید.
آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…
به گزارش خبرگزاری مهر، نوزدهمین مجمع عمومی اتحادیه دانشگاههای غیر دولتی غیر انتفاعی صبح امروز با حضور وزیر علوم و دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و رؤسای این مؤسسات و دانشگاهها در دانشگاه خاتم برگزار شد.
محمد علی زلفی گل وزیر علوم با اشاره به تغییر معاونت آموزشی این وزارت گفت: از دکتر عمو عابدینی که دو سال و دو ماه زحمت مدیریت معاونت آموزشی را داشتند تشکر کنم. البته جابجایی مدیران طبیعی است با تعییر رویکردها برخی مواقع این جابه جایی ها انجام میشود. دکتر رازینی که دیروز حکم معاونت آموزشی برای وی صادر شد در رشته مدیریت تحصیل کرده است. شخصیتی بسیار منصف، خوش فکر و آشنا با آموزش عالی دارد و فکر میکنم اتفاقات خوبی ایجاد شود.
وزیرعلوم با بیان اینکه بازبینی که باید صورت گیرد و نوع نگاه به دانشگاههای غیرانتفاعی باید متفاوت باشد، افزود: باید به جایی برسیم که ملاک رفتار ما قانون باشد. جوامع را با قانون میشود مدیریت کرد نه توصیه. هر دانشگاه یک اساسنامه دارد اگر بخواهیم ساماندهی آموزشی عالی را منصفانه رعایت کنیم باید به قانون عمل کنیم و اگر قانون خوب نباشد باید آن را اصلاح کنیم. به عنوان مثال دانشگاه پیام نور باید بر اساس اساسنامه پیش برود و هرجا از اساسنامه خارج شد باید به قانون برگردد.
وزیر علوم افزود: در برنامه توسعه هفتم هم آمده چه ضرورت دارد دو وزارتخانه علوم و بهداشت ۷۵ رشته مشترک داشته باشند. اینها نشان میدهد باید یک جاهایی به قانون بازگردیم.
وزیر علوم: دانشگاههای غیرانتفاعی از اساتید بازنشسته و پارهوقت استفاده کنند
وی ادامه داد: در دانشگاه غیردولتی باید قانون را بازنگری کنیم. برای دانشگاه غیردولتی اگر میخواهیم به مردم فشار نیاید و اگر میخواهیم هزینه دانشجو زیاد نباشد، باید بگوییم ما از شما همان اساتید و شیوه دانشگاه دولتی را نمیخواهیم شما میتوانید از بازنشستگان استفاده کنید، شما میتوانید برای یک روز استاد استخدام کنید برای دو روز استاد استخدام کنید.
وزیر علوم افزود: خیلی فارغ التحصیلان ارشد و دکتری داریم که مثلاً خانم خانه دار اند یا در بخش خصوصی کار میکند ولی دوست دارند کار علمی هم انجام دهند، بنابراین پژوهشگران مستقل را مصوب کردیم یعنی کسی که فارغ التحصیل ارشد و دکتری است، میتواند طرح پژوهشی بگیرد.
پایههای تشویقی برای اساتید: تبعیض قائل نشدن بین اساتید دولتی و غیرانتفاعی
وی افزود: قوانین موجود وحی منزل نیست میتوان آنها را به روز کرد. اگر قرار باشد حقوق همه اساتید مثل هم باشد عدالت نیست برای همینپایه های تشویقی را ۶۰ مورد ایجاد کردیم، هر استادی برپایه ظرفیتی که دارد از پایههای تشویقی استفاده کند که این پایههای تشویقی قانون مجلس نیز شد. استاد ما میتواند الان با پایه ۹۰، ۱۰۰ یا ۷۰ بازنشسته شود.
وی افزود: باید تلاش کنیم منافع فردی را با منافع ملی همسو کنیم. در قانونگذاری هم باید حواسمان باشد منافع فردی را همسو با منافع ملی ببینیم. ما حق نداریم حق دیگران را ببخشیم. ما دولتی هستیم نمیتوانیم از حق غیرانتفاعیها بگذریم.
وی با تعریف خاطرهای از دوران کنکور خود افزود: زمانی داوطلب کنکور بودم کنکور دو مرحلهای بود برای آزمون به تهران آمدم در اتوبوس کنار پیرمردی نشستم دوستم سرپا ایستاده بود من کمی این پیرمرد را هل دادم جا باز شد و دوستم کنارم نشست زمانی که میخواستم پیاده شوم این پیرمرد گفت جوان یادت باشد از این به بعد خواستی ببخشی از خودت ببخش.
وی همچنین تاکید کرد: درست است که ما بخش دولتی هستیم و قدرت دست ما است باید یادمان باشد اجازه ضایع کردن حق دیگران را نداریم، ما نباید به سمت تقابل برویم، ما باید دنبال تعامل باشیم دانشگاه آزاد، علمی کاربردی، پیام نور همه کار خود را انجام میدهند نباید وارد بازی تقابل بشویم.
در واقع جناب وزیر می فرمایند می توانید اساتید خود را بیرون بریزید و استاد یک روزه دوروزه استخدام کنید.
سلام، لطفاً به جای استفاده از اساتید بازنشسته، از نیرو جوان که بصورت حق التدریس در این دانشگاه های غیر انتفاعی مشغول به تدریس هستند برای جذب هیت علمی پاره وقت دو روزه یا سه روزه استفاده شود.
تا وقتی رئیس اتحادیه و سایر مسئولین خود از موسسین و مالکان دانشگاه های غیرانتفاعی باشند و به اصطلاح ذینفع باشند، هرگز نمیان قانونی برای حق و حقوق اعضای هیات علمی دانشگاه های غیرانتفاعی تصویب و ابلاغ کنند. حقوق ما ۲ میلیون ۵۰۰ است و وقتی اعتراض می کنیم به راحتی می گویند نداریم. دریغ از کوچکترین نظارت.
سلام
همین الان هم ما هیات علمی یک و دو روزه هستیم و ماهانه ۲ میلیون و ۵۰۰ به ما حقوق می دهند. واقعا جای تاسف دارد. درفرایند جذب ما تمام سخت گیری ها را اعمال کردند از مصاحبه علمی در دانشگاه مادر بگیرید تا گزینش در دانشگاه مادر تا هیات اجرایی، اما نوبت به حق و حقوق که میرسد همه کنار می روند و هیچگونه نظارتی بر دانشگاههای غیرانتفاعی نیست و به راحتی عرض می کنند که نداریم. لطفا فکری به حال ما اساتید هیات علمی دانشگاههای غیرانتفاعی کنید.
سلام امیرخان …. واقعا ماهی دو و نیم؟ اساسا هیات علمی غیرانتفایی، حکم کارگزینی دارن؟
بله سعید جان، واقعا ۲ و ۵۰۰ به من و همکارانم میدن، اساسا همه چی دست خودشونه برخی دانشگاههای غیرانتفاعی ۴ یا ۵ هم میدن، دانشگاههای غیرانتفاعی بزرگ که دانشجو زیاد دارن شاید ۸ تا ۱۰ بدن که تعدادشون در کشور به ۸تا هم نمیرسه، در کل میگن دانشجو نداریم و درآمد هم نداریم که به شما بدیم، بله حکم کارگزینی میدن، ولی اگر بخواین ضامن بشین یه حکم صوری ۱۲ تومنی میدن که بانک قبول کنه، بد وضعیتی هست، باید به عنوان شغل سوم بهش نگاه کنید.
با سلام.
وقت بخیر.
بنده به تازگی در مصاحبه علمی و عمومی یک دانشگاه غیر انتفاعی پذیرش شده ام. به نظر ارزش دارد که عضو هیئت علمی شوم؟
با این حقوقی که شما میفرمایید که انگار فقط یک عنوان است واگرنه مزیتی ندارد.
اگر دانشگاه کوچیک باشه و دانشجو نداشته باشه، خب پولشم هموناییکه گفتم، اینکه ارزش داره یا نه بستگی به خودتون داره، خیلی ها دنبال پولش نیستن
سلام شرایط کارتون چی هست
چند واحد تدریس دارید
و در کجا
ممنون میشم پاسخ بدید
اگر با من بودید، دو روز در هفته، تعداد واحد نامعلوم، ممکنه ۱۵ واحد باشه ممکنه ۱۰، بستگی به دانشگاه دارد، در شمال هستم