خانه » جذب هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی » جذب ۲ هزار عضو هیات علمی وابسته دانشگاه آزاد در تهران در سال ۱۴۰۲

جذب ۲ هزار عضو هیات علمی وابسته دانشگاه آزاد در تهران در سال ۱۴۰۲

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران اعلام کرد: امسال بیش از ۱۰ هزار دستیار آموزشی جذب خواهیم کرد که ۲ هزار نفر اعضای هیأت علمی وابسته در استان تهران جذب خواهند شد.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

به گزارش ایسنا، دکتر جواد محمدی در نشستی با اصحاب رسانه اظهار کرد: ما در دانشگاه آزاد اسلامی یک سند تحول و تعالی داریم که بومی‌سازی شده نقشه جامع علمی کشور است تا بتوانیم به اسناد بالا دستی پایبند باشیم و این امر از اولویت‌های ما است.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی ظرفیت بالایی از نظر منابع انسانی از جمله اعضای هیأت علمی و دانشجو دارد، ادامه داد: اساتید خوبی در این دانشگاه تدریس می‌کنند و می‌توانند نقش آفرین باشند. ما به دانشجویان دانشگاه آزاد نگاهی کاربردی داریم و به دنبال این هستیم که اشتغال پیدا کنند. اگر نگاهی به وضعیت اشتغال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی داشته باشیم، متوجه می‌شویم که اتفاقا این دانشجویان در کشور خودمان شغل پیدا می‌کنند که این جزو افتخارات ماست.

دکتر محمدی با اشاره به جذب استاد وابسته در دانشگاه آزاد افزود: ما ظرفیت‌های متعددی داریم از جمله استاد وابسته. بر این اساس تمام کسانی که دکتری دارند و عضو هیات علمی در دانشگاه‌های دیگر هستند و توان تدریس و کار علمی پژوهشی در دانشگاه آزاد دارند، می‌توانند برای طرح استاد وابسته ثبت‌نام کنند. امسال بیش از ۱۰ هزار دستیار آموزشی جذب خواهیم کرد که ۲ هزار نفر اعضای هیأت علمی وابسته در استان تهران جذب خواهند شد.

وی در این رابطه اضافه کرد: جذب دستیار آموزشی از دیگر اقدامات دانشگاه آزاد است که از طریق آن، دانشجویان دکتری می‌توانند به پیشبرد نظام آموزشی کمک کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در خصوص فعالیت‌های واحدهای استان تهران گفت: ماموریت گرایی از جمله فعالیت‌های ما در استان تهران است به این معنا که در این مسیر، بر نقاط قوت واحدها تکیه می‌شود. مثلا اگر واحدی، در حوزه اقتصادی توانمد است، از توانمندی آن واحد استفاده می‌شود تا در نهایت به حل مسائل ملی کشور ختم شود.

دکتر محمدی با بیان اینکه هم افزایی میان مراکز آموزش عالی در حوزه‌های علمی، فناوری، پژوهش و فرهنگی یکی دیگر از محورهایی است که ما در دانشگاه آزاد استان تهران پیگیری خواهیم کرد، خاطرنشان کرد: حرکت در مرزهای دانش و پاسخگویی به نیازهای جامعه به مرجعیت علمی کمک می‌کند و هر دو در اسناد بالادستی ذکر شده است. اقتصاد دانش بنیان از دیگر اولویت‌های ماست که در همکاری با سایر واحدها پیگیری می‌شود. ما زیرساخت‌ها و منابع انسانی قوی داریم و زمینه بسیار خوبی برای مشارکت با بخش خصوصی و دیگر مراکز آموزش عالی برای تحقق اقتصاد دانش بنیان فراهم است.

وی با تاکید بر توجه به اقتصاد دانش بنیان اظهار کرد: به کمک دانشجوها و املاک و سایر ظرفیت‌هایمان باید با مولدسازی بتوانیم در اقتصاد و تولید و اشتغال دانش بنیان موثر واقع شویم و با استفاده از درآمدزایی از شهریه‌ها فاصله بگیریم. در بحث اقتصاد دانش بنیان و مولدسازی یکی از رویکردها همکاری با شرکت‌های بزرگ دانش بنیان است و سندیکاهایی که وجود دارد به همکاری با دانشگاه آزاد علاقه دارند. ما می‌توانیم در مرزهای دانش و بر اساس نیازهای کشور محصولاتی تولید کنیم که در وهله اول وارد جامعه کنیم و پس از آن به فکر صادرات آن‌ها باشیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در خصوص تعداد دانشجویان خارجی این دانشگاه گفت: در کل کشور ۱۰۰ هزار دانشجوی خارجی داریم و می‌خواهیم خدمات به این دانشجویان را از فرودگاه تا فرودگاه تامین کنیم تا از نظر علمی و خدماتی وضعیت آن‌ها ارتقا یابد. هم اکنون ۱۰ هزار دانشجوی خارجی در دانشگاه آزاد استان تهران درس می‌خوانند. عمده دانشجویان خارجی ما از کشورهای عراق، افغانستان، سوریه، یمن، لبنان، ترکیه، ژاپن و… هستند.

وی در پایان افزود: ما نیاز به تکنسین‌های کارخانه‌ای داریم. باید هنرستان‌هایی داخل کارخانه‌ها داشته باشیم و تکنسین تربیت کنیم و فارغ التحصیلان این هنرستان‌ها از نظر اشتغال و آینده خیالشان راحت باشد. چه لزومی دارد همه دانش آموزان به دانشگاه بروند و با لیسانس و فوق لیسانس و دکتری بعد از فارع التحصیلی دنبال شغل بگردند. می‌توانیم دانش آموزان هنرستان‌های داخل کارخانه را به عنوان تکنسین وارد کارخانه‌ها کنیم. همچنین دانشجویان نیز نباید فکر کنند اگر فارغ التحصیل شدند حتما باید در دانشگاه تدریس کنند؛ این نگاه غلط است. در کشورهای خارجی هم درصد کمی از فارغ التحصیلان دنبال تدریس در دانشگاه هستند و بیشتر می‌خواهند در شغلی متناسب با رشته خود قرار بگیرند.

همچنین ببینید

زمان درخواست نقل و انتقال برون استانی اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد 1403

آغاز ثبت درخواست نقل و انتقال برون استانی هیات علمی دانشگاه آزاد ۱۴۰۳

مهلت ثبت درخواست نقل و انتقال برون استانی اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی سال …

۶ دیدگاه

  1. چرا با مطرح کردن سناریوی جدید هیات علمی پیوسته، اساتید حق التدرسی که چندین سال متمادی درس داده اند را بی دلیل در مصاحیه رد می کنید چرا با یک متد جدید بدنبال اخراج اساتید حق التدریس هستید؟ چرا استاد حق التدریس که ۱۰ سال در یک دانشگاه ازاد درس داده به واحد دیگر منتقل می کنید این چه جوری بازی با اساتید حق التدریس می باشد. در این طرح هیات علمی پیوسته، مرتبه ای که هر ۲ سال به استاد حق التدریس داده می شد در این طرح هیات علمی پیوسته که از نظر من خام است لحاظ نکرده اید.

  2. من واقعا متوجه نمیشم چرا دانشگاه آزاد باید هیئت علمی از دانشگاه های دیگر جذب کند! واقعا تاسف دارد! من بخاطر دارم با رتبه خوب برای مصاحبه دکتری به کل دانشگاه های دولتی تهران دعوت شدم و رفتم اما چون ارشدم آزاد بود حتی برخی سرشون رو هم بلند نکردن که چهره من رو ببینند چه برسه به مصاحبه و… دانشگاه آزاد باید به فارغ التحصیلان خود احترام بگذارد و دانشگاه را از فارغ التحصیلان دانشگاه دولتی اشباع نکند! خصوصا رشته های مهندسی که توضیحش مجال فراخی می طلبد!

  3. سلام وعرض ادب. چرامدیران محترم دانشگاه آزاد ،بجزتهران،سایر استانها رونمیبینن؟چرا روسای دانشگاه آزاد، همه امکانات رادرتهران متمرکزکرده اند؟چرااساتید وکارمندان سایراستانها رانادیده می گیرند؟! چراعضویت درهیئت علمی وابسته،محدود به فارغ التحصیلان دکتری شده؟چرا طرح هیئت علمی وابسته عملافقط درتهران وتعدادکمی ازاستانهای اطراف تهران اجراشده ؟بسیاری ازاساتیدحق التدریس دانشگاه آزاد،دانشجوی دکتری در دانشگاه دولتی هستندوازظرفیت وتوان بالایی برای عضویت درهیات علمی وابسته برخوردارندولی رشداعجاب انگیزمدرک گرایی، فرصت بروزاین تواناییها واستعدادهاروگرفته….شتاب رشدمدرک گرایی گویانقطه پایانی نداردولی جوانی ما به نقطه ی پایان رسیده….این ادعاهایی که درخصوص ارتقای دانشگاه آزادمطرح می شودتازمانی که درمعیشت کارکنان ملموس نشده وتازمانی که دستمزد ناچیزاساتیدحق التدریس،هر دوسه سال،یک بار،آن هم نیمی ازآن،پرداخت می شود،جز ضربه زدن به اعتمادعمومی ،فایده ایی ندارد.ان شاالله که درسایت منعکس می شود

  4. ما دانشگاه سراسری هستیم هنوز کد استخدامی نگرفتیم. دو هزار جذب برای آزاد؟ واقعا عجیب است.

  5. سلام . این اخبار و جذب ها وجو روانی چه فایده ای داره؟ سازمان استخدامی به وزارت علوم کد استخدامی و مجوز نمیده . برید تحقیق کنید هنوز از سالهای قبل ، کسی کد استخدامی دریافت نکرده . این نوشابه باز کردن ها مال چیه

  6. اصولا دانشگاه های آزاد باید تمرکزشون صرفا روی مسائل فنی و حرفه ای و ارتباط با صنعت باشه. وقتی خود دانشگاه ازاد در استخدام هیات علمی میگه باید از دانشگاه های دولتی آنهم گرید A طرف فارغ التحصیل باشه، چرا اصولا فردی میاد مثلا دکتری مهندسی برق در دانشگاه ازاد میخونه؟ آنهم با هزینه های هنگفت! دوستان دانشگاه ها اشباع شدند. بیجهت وقتتونو روی تحصیل در مقطع دکتری به هدف هیات علمی شدن نگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *