خانه » اخبار اساتید هیأت علمی دانشگاه ها » ارزیابی اساتید پیام نور بر اساس شاخص های جدید آموزشی

ارزیابی اساتید پیام نور بر اساس شاخص های جدید آموزشی

سرپرست دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه پیام نورگفت: با توجه به اینکه اساتید دانشگاه ها بر مبنای توانمندی های آموزشی معرفی و تقدیر نمی شوند، شاخص هایی را پیش بینی کرده‌ایم که بتوان بر مبنای آن اساتید برتر آموزشی را نیز در کنار پژوهشگران برتر معرفی کرد.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی، علی شجاعی فر سرپرست دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه پیام نور از الزام الحاق پیوست عدالت به تمامی آیین نامه های دانشگاه خبر داد و گفت: با هدف گسترش عدالت محوری؛ طی هماهنگی با معاونت ها مقرر شد تمامی آیین نامه ها دارای پیوست عدالت باشند.

وی در توضیح این پیوست به یکی از موارد شایع در حوزه پایان نامه ها اشاره کرد و افزود: عدم توزیع متوازن و قانونمند پایان نامه های مقاطع تحصیلات تکمیلی بین اعضای هیات علمی یکی از دغدغه های شایع در حوزه تحصیلات تکمیلی دانشگاه هاست و وجود پیوست عدالت همراه با آیین نامه ها موجب می شود این گونه مسائل یا مسائلی از قبیل نقل و انتقالات در حوزه علمی و اداری و … آسیب شناسی شده و مرتفع شوند.
وی با اشاره به اهداف مهم حوزه نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه پیام نور گفت: ایجاد چارچوب برای ارتباط با دانشجویان ، اعضای هیات علمی و کارمندان اداری  در اولویت این حوزه قرار دارد و در این راستا سامانه رسیدگی به شکایات به روزرسانی شده تا واسطه ای برای این ارتباط باشد.
شجاعی فر به برنامه های مهم و در دست اجرای حوزه نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه پیام نور اشاره کرد و با عنوان اینکه فرایند ارزیابی در دانشگاه پیام نور به صورت سامانه ای خواهد شد، افزود: این سامانه نیز با هدف دسترسی اعضای هیات علمی، کارمندان و دانشجویان به فرایند ارزیابی راه اندازی  می شود.
وی از پیش بینی شاخص های جدید در حوزه آموزش خبر داد و اظهار داشت: با توجه به اینکه اساتید دانشگاه ها بر مبنای توانمندی های آموزشی معرفی و تقدیر نمی شوند و معمولا تقدیر از اساتید در حوزه پژوهش صورت می گیرد، حوزه نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه پیام نور شاخص هایی را پیش بینی کرده که بتوان بر مبنای آن اساتید برتر آموزشی را نیز  در کنار پژوهشگران برتر معرفی کرد.
سرپرست دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت این اقدام را عامل مهمی برای افزایش انگیزه اعضای هیات علمی و همچنین معرفی آنها به دانشجویان دانست و گفت: شایسته سالاری باید در راس امور قرار گیرد تا میزان رغبت و انگیزه اعضای هیات علمی و همچنین کارمندان برای اقدامات موثر در راستای اهداف دانشگاه بیشتر شود.
وی تدوین نقشه راه را در حوزه نظارت ضروری دانست و اظهار داشت: امر پیشگیری از تخلفات در دستور کار قرار دارد و فرایندی ترسیم می شود که این امر را نهادینه سازی کنیم و در این راستا از اعضای هیات علمی درخواست داریم چنانچه در مسائل خود دارای چالش های جدی هستند، موضوعات خود را در سامانه ثبت کنند تا در اسرع وقت بررسی شود.

همچنین ببینید

مهاجرت ۲۵ درصد از اساتید دانشگاه در سالهای اخیر

مهاجرت ۲۵ درصد از اساتید دانشگاه در سالهای اخیر

وزیر علوم گفت: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند که …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *