خانه » اخبار اساتید هیأت علمی دانشگاه ها » تمدید فراخوان شناسایی هیات علمی فناور دانشگاه آزاد

تمدید فراخوان شناسایی هیات علمی فناور دانشگاه آزاد

قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: فراخوان شناسایی اعضای هیات علمی فناور دانشگاه آزاد اسلامی تا ۱۱ تیرماه ادامه دارد.

به گزارش وب سایت هیات علمی به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر وحید ضرغامی قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به ابلاغ آیین نامه و شیوه نامه حمایت از فعالیت های فناورانه اعضای هیات علمی در آبان سال ۹۹، گفت: با توجه به بیانات رهبر معظم انقلاب برای اولویت بخشی به موضوعات فناورانه و علمی، دانشگاه آزاد اسلامی گفتمان دانشگاه کارآفرین و حل مساله را در راس اقدامات خود قرار داده است.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

وی افزود: در کنار بسترسازی ساختاری برای زیرساخت سازی فناورانه در دانشگاه آزاد اسلامی، شیوه نامه ها و آیین نامه ها جهت تسهیل این امورات نیز در دستور کار قرار گرفت تا فعالیت های فناورانه با چابکی پیش روند. آنچه اهمیت دارد، وجود اراده بالا در ساختار دانشگاه آزاد اسلامی برای جهش در حوزه های فناورانه است.

قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری ادامه داد: در راستای گفتمان جدید دانشگاه آزاد اسلامی، آیین نامه حمایت از فعالیت های فناورانه در هیات رئیسه این دانشگاه تصویب و ابلاغ شد. بر اساس این آئین نامه شناسایی اعضای هیات علمی فناور به منظور تشویق و ارائه تسهیلات در دستور کار قرار گرفت و مطابق آن فراخوان برای شناسایی اعضای هیات علمی باید  در دو نوبت در سال صورت گیرد. مرحله نخست اجرایی در دی ماه و بهمن ماه ۹۹ با شناسایی ۲۹۰ عضو هیات علمی از میان حدود ۵۰۰ پرونده دریافتی صورت گرفت.

وی خاطر نشان کرد: با توجه به دستورالعمل اجرایی بخشنامه، نوبت دوم اجرایی فرآیند در خرداد ماه و این بار در سامانه ساجد انجام شد. براساس برنامه زمانبندی شده اعضای هیات علمی فناور به مدت ۲۰ روز تا تاریخ ۱۱ تیرماه ۱۴۰۰ می توانند اطلاعات مورد نیاز را در سامانه ساجد بارگذاری کنند.

دکتر ضرغامی در پایان گفت: پس از دریافت اطلاعات، معاونین پژوهشی یا علمی واحد، رئیس واحد و در مرحله سوم معاون پژوهش و فناوری و رئیس استان پرونده متقاضیان را بررسی و در نهایت پرونده های تایید شده به کمیته اجرایی ارجاع می شود. برنامه ریزی های صورت گرفته تا در سامانه ساجد مستندی در قالب گواهی تاییدیه به اعضای هیات علمی ارائه شود.

همچنین ببینید

مهاجرت ۲۵ درصد از اساتید دانشگاه در سالهای اخیر

مهاجرت ۲۵ درصد از اساتید دانشگاه در سالهای اخیر

وزیر علوم گفت: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند که …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *