دکتر احمد غلامی در گفتگو با خبرنگار گفت: تمامی”دانشجویان بورسیه” باید در آزمون نیمه متمرکز “دکتری” که توسط “سازمان سنجش” برگزار می شود شرکت کنند.
آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…
وی افزود: معیارهایی برای بورس مشخص شده که در ابتدا دانشجویان باید امتیاز بورس را کسب کنند تا پرونده آنها به جریان بیافتد و سپس سایر مراحل آن طی شود.
مدیر کل بورس وزارت علوم
تحقیقات و فناوری افزود: معیارهای علمی پذیرش دانشجوی بورسیه توسط سازمان امور دانشجویان تدوین شده و در اختیار سازمان سنجش قرار می گیرد تا براساس این معیارها دانشجویان بورسیه پذیرش شوند.
وی افزود: هم اکنون آیین نامه جدیدی در حال تنظیم است که مراحل نهایی آن در حال اتمام است و در این آیین نامه بازنگری نسبت به گذشته رخ داده است، چنانچه متقضیان براساس این آیین نامه امتیازهای لازم را کسب کنند، میتوانند ادامه تحصیل دهند.
غلامی درخصوص ادامه تحصیل مربیان دانشگاه ها و بورس شدن آنها نیز گفت: مربی یک تعریف دارد، عضو هیات علمی که با مدرک پایین تر از دکتری به عضویت هیات علمی دانشگاه درآمده است تعریف مربی است و این مربیان ۳ حالت استخدامی رسمی قطعی، رسمی آزمایشی و پیمانی دارند.
وی افزود: به دلیل اینکه مربیان پیمانی، قرارداد یک ساله و محدود دارند و استخدام آنها موقتی است، نمی توانند متقاضی ادامه تحصیل یا بورس شوند.
سلام. من دانشجوی دکترا سال اول هستم که از طریق استعداد درخشان و بدون آزمون پذیرفته شدم. برای بورس شدن باید تو آزمون دکتری شرکت کنم؟
ممنون
این یعنی چی ؟ ما که از سهمیه آزاد دانشجوی دکترا شدیم چطوری میتونیم بورس بگیریم ؟
باید در آزمون دکتری شرکت کنند، دقیقا یعنی چی؟
یعنی استعداد درخشان ها و تبدیل به داخل ها بورس نمیشن؟ یا بازم یک کنکور دیگه؟؟
سلام. دانشجویان سال اول دکترا که مشغول به تحصیل هستند، برای بورسیه شدن باید مجدد در امتحان ورودی مقطع دکترا شرکت کنند؟