اخبار وب سایت علمی در پیام رسان بله

خانه » جذب هیئت علمی وزارت علوم » آغاز بررسی اعلام نیاز دانشگاه ها و اختصاص ظرفیت جذب از ۱۹ مهر

آغاز بررسی اعلام نیاز دانشگاه ها و اختصاص ظرفیت جذب از ۱۹ مهر

براساس فراخوان جذب اعضای هیات علمی شهریور ۹۹، بررسی اعلام نیاز دستگاه ها و مراکز آموزش عالی و تخصیص ظرفیت، توسط مرکز نظارت وزارت علوم از ۱۹ مهر آغاز شده و تا ۳۰ مهر ۹۹ ادامه خواهد داشت.

در این روزها در پیام رسان در کنار شماییم. لینک ورود به پیام رسان اخبار هیأت علمی

به گزارش مهر، براساس زمان بندی فراخوان جذب اعضای هیات علمی شهریور ماه ۹۹، مرحله اعلام نیاز دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی که از ۱۵ شهریورماه ۹۹ آغاز شده بود ۱۶ مهرماه ۹۹ به پایان رسید.

بنابراین بررسی اعلام نیاز دستگاه ها و مراکز آموزش عالی و تخصیص ظرفیت توسط مرکز نظارت وزارت علوم از ۱۹ مهر آغاز شده و تا ۳۰ مهر ۹۹ انجام می‌شود.

مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم اعلام کرده بود، دانشگاه ها با توجه به محدودیت‌های مربوط به اختصاص ردیف استخدامی انتظار می‌رود؛ برای اعلام نیاز در این فراخوان صرفاً به ثبت حداقل‌ها در تطابق با نقشه جامع علمی کشور و مجوزهای مربوطه اکتفا کرده و از هرگونه ثبت نیاز تخمینی خودداری شود.

امسال سهمیه‌های جذب اعضای هیات علمی در ۲ فراخوان ۹۴۵ نفر برای کل دانشگاه‌های دولتی تعیین شده است.

همچنین ببینید

سن جذب هیات علمی دانشگاه‌ها ۱۴۰۵

کاهش مجدد سن جذب هیات علمی دانشگاه‌ها به ۴۰ سال در سال ۱۴۰۵

بر اساس آیین‌نامه جدید استخدامی هیات علمی وزارت علوم در سال ۱۴۰۵، سقف سنی متقاضیان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *