دکتر وحید احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر ایجاد دورههای پژوهش محور را از اقدامات موثر در حوزه پژوهشی دانست و افزود: ایجاد این دوره موجبات ارتباط میان دانشگاه و صنعت خواهد شد ضمن آنکه نیروهای متخصص بخش صنعت را نیز تربیت خواهد کرد.
آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم با بیان اینکه در حال حاضر دانشجویان بسیاری در این دوره جذب شده اند، اضافه کرد: گزارشهایی که در ارزیابیهای اولیه ارسال شده نشان می دهد از کیفیت این دورهها کاسته شده است از این رو بررسیهای بیشتری در دستور کار است.
وی با تاکید بر اینکه سیاست اصلی وزارت علوم ادامه دورههای پژوهش محور در دوره دکتری است، خاطرنشان کرد: این فرآیند مورد تایید وزارتخانه است ولی باید به جای توسعه کمی به ارتقای کیفی این دورهها پرداخته شود.
توسعه همکاریهای علمی مشترک با سایر کشورها
احمدی دیپلماسی علمی را ابزاری برای یافتن زبان مشترک میان کشورهای مختلف توصیف کرد و یادآور شد: برگزاری کنفرانسهای علمی و ارائه مقاله به کنگرههای علمی بین المللی راهکاری برای ایجاد زبان مشترک با دنیا خواهد بود که متاسفانه در سالهای اخیر در این زمینه ضعیف عمل شده است.
وی با ابراز امیدواری از فضای ایجاد شده برای توسعه همکاریهای مشترک، خاطر نشان کرد: سیاست وزارت علوم در این زمینه ایجاد فضا و بستر مناسب برای گفتگو و تبادل استاد و دانشجو و شرکت در کنفرانسهای علمی و برگزاری همایشهای منطقهای و بین المللی در کشور است.
تصویب یک طرح برای ارتقای علمی
دبیر شورای عتف از تصویب طرح تقویت فرصتهای مطالعاتی برای دانشجویان دکتری خبر داد و گفت: با تصویب این طرح به جای استفاده از بورس برای عدهای محدود با اعزام دانشجویان دوره دکتری برای فرصت مطالعاتی افراد بیشتری می توانند از مزایای این طرح بهره مند شوند.
سلام.تورابه خدا نسبت به جدب نیروهای فراخوان های قبلی دقت نظر بیشتری داشته باشید.الان چندمین فراخوان است که شرکت می کنم.
بنده ۴ فراخوان متوالی درخواست میدم حتی به یکیشون هم دعوت نشدم. رزومه علمی و تدریسم خیلی بالاتر از سطح دانشگاه هایی بود که تو فراخوانها شرکت کردم.
با عرض سلام و ادب، بنده بعد از دریافت مدرک دکترا از هند و فوق دکترا Postdoctoral از مالزی مدتی قبل به ایران برگشتم و پس از ارزشیابی مدارکم در وزارت علوم در فراخوان جذب هیئت علمی امسال (شهریور ۹۲) ثبت نام کرده ام و منتظر نتیجه فراخوان هستم. بنده در طول سالهای تحصیل و زندگی در خارج ۴ کتاب و ۸ مقاله به زبان انگلیسی به چاپ رسانده ام در حوزه های مربوط به رشته تخصصی ام (روانشناسی) که در همگی آنها نویسنده اول یا تنها نویسنده هستم. قانون ارتقا اعضا هیئت علمی را خوانده ام اما باز هم نتوانستم پاسخ ابهاماتم را بگیرم. سپاسگذارتان میشوم اگر مرا راهنمایی کنید:
۱- آیا در بدو شروع به کار در دانشگاه بعنوان پیمانی میتوانم امیدوار باشم که کتب و مقالاتم مورد قبولی و اخذ امتیاز برای استاد شدن یا دانشیاری واقع شود؟ اگر تالیفاتم مورد قبول است به نظر شما امتیاز آنها چقدر میشود؟ در آیین نامه ارتقا هیئت علمی اشاره ای نشده است که کتب منتشره در خارج از کشور مورد قبول برای دریافت امتیاز ارتقا است یا خیر.
۲- آیا میتوانم در آغاز به کار در دانشگاه به شکل پیمانی انتظار رتبه و امتیاز دانشیاری یا استادی را داشته باشم یا باید با وجود تالیفاتم کارم را با رتبه استادیاری شروع کنم و پس از چند سال درخواست ارتقا را تسلیم دانشگاه کنم؟
۳- آیا دانشگاهها تالیفاتی را که توسط انتشارات و دانشگاههای خارج از کشور به چاپ رسیده اند برای اعضا تازه وارد هیئت علمی به رسمیت میشناسند؟
برایتان آرزوی شادکامی دارم و بیصبرانه منتظر پاسخ روشنگرانه تان هستم.
با تشکر از وقت و توجه شما
نحوه اقدام برای فرصت مطالعاتی چگونه است؟
در صورت امکان اخبار و اطلاعات را در این زمینه گسترش دهید.