خانه » جذب هیئت علمی وزارت علوم » اعلام نتایج جذب مدرس دانشگاه علمی کاربردی ۱۴۰۴
نتایج جذب مدرس دانشگاه علمی کاربردی ۱۴۰۴

اعلام نتایج جذب مدرس دانشگاه علمی کاربردی ۱۴۰۴

نتایج فراخوان جذب مدرسان حق‌التدریس مراکز آموزشی علمی کاربردی کشور در سال ۱۴۰۴ اعلام شد.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

نتایج نهایی فراخوان جذب مدرس دانشگاه علمی کاربردی ۱۴۰۴

به گزارش وب سایت هیات علمی،‌ به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر مصطفی نعمتی معاون آموزشی دانشگاه با اعلام این خبر افزود: با اتمام بررسی پرونده متقاضیان تدریس در هیات‌های اجرایی معین استان‌ها و بررسی نهایی در هیات اجرایی جذب دانشگاه، نتایج فراخوان جذب مدرس دانشگاه علمی کاربردی ۱۴۰۴ اعلام شد.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه اظهار داشت: به منظور تامین نیازهای موجود در بکارگیری مدرسان، ابتدا نیازسنجی اولیه در مراکز آموزشی و واحدهای استانی، باتوجه به دوره‌های در حال اجرا و رشته‌های جدید انجام شد.

در این فراخوان جذب مدرس به صورت بومی در واحدهای استانی صورت گرفت و پس از ثبت‌نام، تکمیل فرم‌ها و بارگذاری مستندات توسط متقاضی در سامانه جامع جذب مدرسان، اعتبارسنجی و امتیازدهی مستندات متقاضیان در واحدهای استانی انجام شد و پرونده متقاضیان واجد شرایط در کارگروه‌های بررسی صلاحیت علمی مطابق با شاخص‌های ارزیابی بومی شده، امتیازدهی شد.

نتایج بررسی صلاحیت متقاضیان در هیات اجرایی معین استان و هیات اجرایی جذب دانشگاه جمع‌بندی شد.

۲ هزار نفر به عنوان مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی انتخاب شدند

دکتر نعمتی تصریح کرد: در این فراخوان بیش از ۳۰ هزار نفر وارد سامانه ثبت‌نام شدند که از این تعداد، حدود ۱۰ هزار نفر ثبت‌نام قطعی کرده و در مجموع بالغ بر ۵ هزار نفر برای مصاحبه و ارزیابی علمی به کارگروه‌های بررسی توانایی علمی دعوت شدند.

از این تعداد حدود ۲ هزار نفر واجد شرایط شناخته شده و کد مدرسی برایشان صادر شد.

فعال‌سازی کد مدرسی پس از گذراندن دوره تربیت مدرس

لازم به ذکر است کد مدرسی افراد واجد شرایط پس از شرکت در دوره تربیت مدرس با عنوان آشنایی با نظام علمی کاربردی که از طریق مرکز امور مدرسان دانشگاه با همکاری واحدهای استانی برگزار می‌گردد، فعال می‌شود.

مدرسان پس از فعال‌سازی کد مدرسی می‌توانند از نیم‌سال تحصیلی آتی با مراکز آموزش علمی کاربردی برای تدریس همکاری نمایند.

همچنین امکان ارسال درخواست تجدیدنظر صرفا برای افرادی که به مصاحبه دعوت شدند و مورد تایید قرار نگرفتند از طریق سامانه جام امکان‌پذیر است.

درخواست تجدیدنظر

اعلام فراخوان جدید جذب مدرس دانشگاه علمی کاربردی در تابستان ۱۴۰۵

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در خاتمه اظهار داشت: فراخوان بعدی، پس از نیازسنجی در تابستان ۱۴۰۵ اعلام می‌شود.

علاقمندان به تدریس در مراکز آموزش دانشگاه جامع علمی کاربردی می‌توانند در فراخوان آتی مجددا شرکت نمایند.

همچنین ببینید

زمان فراخوان جذب مدرس دانشگاه علمی کاربردی تابستان ۱۴۰۵

اعلام فراخوان جدید جذب مدرس دانشگاه علمی کاربردی در تابستان ۱۴۰۵

فراخوان جدید جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی، پس از نیازسنجی در تابستان ۱۴۰۵ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *