خانه » اخبار دوره دکتری » تخفیف ۵۰ درصدی شهریه برای دانشجویان دکتری در صورت ازدواج
تخفیف ۵۰ درصدی شهریه برای دانشجویان دکتری در صورت ازدواج

تخفیف ۵۰ درصدی شهریه برای دانشجویان دکتری در صورت ازدواج

دانشگاه آزاد اسلامی از اعمال تخفیف ۵۰ درصدی شهریه برای دانشجویان دکتری خبر داد که در طول دوران تحصیل خود ازدواج می‌کنند.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

تخفیف ۵۰ درصدی شهریه دانشجویان ارشد و دکتری آزاد

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس بخشنامه ابلاغی دانشگاه آزاد اسلامی، دانشجویانی که در مدت تحصیل خود اقدام به ازدواج کنند، مشمول تسهیلات و مشوق‌های ویژه شهریه‌ای خواهند شد.

مطابق این بخشنامه، دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته) در نیم‌سال تحصیلی که ازدواج آن‌ها به ثبت رسیده است، به طور کامل از پرداخت شهریه معاف می‌شوند.

همچنین برای دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد، دکتری حرفه‌ای و دکتری تخصصی، ۵۰ درصد تخفیف شهریه در همان نیم‌سال تحصیلی در نظر گرفته شده است.

بر اساس اعلام دانشگاه آزاد اسلامی، در صورتی که هر دو زوج دانشجوی این دانشگاه باشند، تسهیلات پیش‌بینی‌شده به هر دو نفر به صورت جداگانه تعلق خواهد گرفت.

این اقدام دانشگاه آزاد اسلامی در راستای حمایت از ازدواج دانشجویی، کاهش فشارهای اقتصادی و تقویت بنیان خانواده در محیط دانشگاهی اجرا می‌شود.

همچنین ببینید

زمان ثبت‌نام متقاضیان تدریس دانشگاه آزاد ۱۴۰۴

تمدید مهلت ثبت‌نام متقاضیان تدریس در دانشگاه آزاد ۱۴۰۴

مهلت ثبت‌نام داوطلبان دستیاری متقاضی تدریس در دانشگاه آزاد اسلامی در ترم بهمن ۱۴۰۴ تا …

یک دیدگاه

  1. دستیار اموزشی

    سلام
    خواهش می کنم تا هزینه دستیاری سال گذشته رو تصفیه نکردن کسی ثبت نام نکنه
    استثمار از این بدتر نیست
    کلاس برو
    تدریس کن
    واحدهای آزاد همه خارج از شهر هستند
    هزینه بنزین و استهلاک ماشین و تعداد زیادی با اسنپ میان و دانشگاه از بهمن ۱۴۰۱ به بعد الان هیچ واریزی برای دستیار ها نداشته است.
    ترم تابستان ۱۴۰۲
    ترم مهر
    ۱۴۰۳-۱
    ۱۴۰۳-۲
    ۱۴۰۳-۳
    الان اخر
    ۱۴۰۴-۱
    هست یک ریال پرداخت نکرده بابت تمام این کلاسها از دانشجو پول گرفته است.
    تو رو خدا صبر کنید با عجله ندوید
    نمرات نگه دارید یک دست و متحد شوید
    همیشه هم طلبکار هستند.
    از ون طرف هیات علمی های دانشگاه معتقدند که اگر اینها نباشند ساعت به ما می دهند مجبور نمیشیم برویم غیر انتفاعی ها و رفتار زشتی با دستیارها دارن.
    خواهش می کنم یه همراهی کنید یه حرکت مثبتی داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *