خانه » جذب هیئت علمی وزارت علوم » شناسایی دانشگاه‌های تعلل‌کننده در صدور احکام جذب هیات علمی
مهلت دو ماهه برای تعیین تکلیف پرونده‌های جذب هیات علمی

شناسایی دانشگاه‌های تعلل‌کننده در صدور احکام جذب هیات علمی

هیات عالی جذب خواستار تهیه‌ی فهرستی از دانشگاه‌هایی شد که احکام جذب را بیش از یک ماه معطل نگه داشته‌اند.

پایان بلاتکلیفی پرونده‌های جذب هیات علمی در دانشگاه‌ها و وزارتخانه‌ها

به گزارش وب سایت هیات علمی، به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، سیصد و پنجاه‌وهشتمین جلسه هیأت عالی جذب اعضای هیأت علمی شورای عالی انقلاب فرهنگی، به ریاست دکتر کی‌نژاد و با حضور اعضای هیأت عالی جذب برگزار شد.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

در ابتدای جلسه، دکتر محمدعلی کی‌نژاد با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی اخیر، از مقام والای این شهیدان تجلیل کرد. پیش از ورود به دستور اصلی، چهار پرونده متقاضیان ماده ۱۵ مورد بررسی قرار گرفت و به تصویب رسید.

در ادامه، دکتر محمد جلیلی رئیس مرکز جذب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به وضعیت متقاضیان تبصره ۱ ماده ۵ اعلام کرد: حدود نیمی از افراد دارای مصوبه هیأت مرکزی جذب و دلایل توجیهی، موفق به دریافت مجوز ردیف استخدامی از سازمان امور اداری و استخدامی کشور شده‌اند.

مهلت دو ماهه برای تعیین تکلیف پرونده‌های جذب هیات علمی

حجت الاسلام و المسلمین ذبیح‌زاده دبیر هیأت عالی جذب نیز با تأکید بر اهمیت رسیدگی سریع به پرونده‌های ماده ۲۱، خواستار آن شد که تمام هیأت‌های مرکزی جذب در وزارتین، دانشگاه آزاد اسلامی و فرهنگیان، حداکثر ظرف مدت دو ماه این پرونده‌ها را تعیین‌تکلیف کنند تا از تضییع حقوق قانونی متقاضیان جلوگیری شود.

در همین زمینه، دکتر جلیلی رئیس مرکز جذب وزارت بهداشت اعلام کرد: همه پرونده‌های ماده ۲۱ در فراخوان‌های سال‌های گذشته رسیدگی شده‌اند و از ۱۱ پرونده سال جاری، تنها ۶ مورد بررسی نشده‌اند.

همچنین، دکتر حسینعلی قبادی رئیس مرکز جذب وزارت علوم گزارش داد که در سال جاری ۲۴ پرونده ماده ۲۱ بررسی شده و فقط ۴ پرونده باقی‌مانده است.

در بخش دیگری از جلسه، دکتر جواد محمدی پیشنهاد داد هیأت‌های مرکزی جذب وزارتین و دانشگاه آزاد اسلامی گزارشی از ماندگاری پرونده‌ها به تفکیک دانشگاه تهیه و حداکثر طی دو ماه به هیأت عالی ارسال کنند.

شناسایی دانشگاه‌هایی که احکام جذب هیات علمی را معطل نگه می‌دارند

اعضای جلسه همچنین مقرر کردند فهرست دانشگاه‌هایی که احکام متقاضیان جذب را بیش از یک ماه معطل نگه داشته‌اند، استخراج و به هیأت عالی جذب ارسال شود.

معاون اجرایی هیأت مرکزی جذب وزارت علوم نیز گزارشی آماری از وضعیت بررسی پرونده‌های ارسالی از سال ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۳ ارائه کرد. طبق این گزارش، از مجموع ۲۰۱۰ پرونده ارسالی در سال ۱۴۰۲، هنوز ۱۳۲۵ پرونده در دست بررسی است و از ۳۱۱ پرونده سال ۱۴۰۳، ۲۷ مورد باقی مانده است.

دبیر هیأت عالی جذب در پاسخ به مکاتبه جهاد دانشگاهی با این هیأت، تأکید کرد که مصوبه ۳۵۷ به عنوان راه‌حل قابل استناد، می‌تواند مسئله این نهاد را حل کند.

در این جلسه نماینده سازمان برنامه و بودجه نیز با ارائه گزارشی از وضعیت نهایی شدن مجوزهای استخدام نخبگان، اعلام کرد که تأییدیه‌ها به سازمان مربوطه ارسال شده و ظرف ۱۰ روز آینده جلسه‌ای مشترک با سازمان امور اداری و استخدامی برگزار خواهد شد.

در پایان، نماینده مرکز نظارت و ارزیابی وزارت علوم از تعیین‌تکلیف ردیف استخدامی ۳۳۹ نفر از متقاضیان جذب در فراخوان سال ۱۴۰۲ خبر داد.

همچنین ببینید

انتشار نسخه جدید شیوه‌ نامه کرسی و گرنت پژوهشی بنیاد علم ۱۴۰۴

انتشار نسخه جدید شیوه‌ نامه کرسی و گرنت پژوهشی بنیاد علم ۱۴۰۴

بنیاد ملی علم ایران نسخه به‌روزرسانی‌شده شیوه‌نامه کرسی و گرنت پژوهشی را منتشر کرد.آخرین اخبار …

۱۴ دیدگاه

  1. چند سال سرگردانی بابت کد و حکم!؟ شرم آوره، شرم آور.
    آیا هیچ رسیدکی کننده ای نیست؟

  2. سلام .من دانشجوی دکتری هستم که پنج بار واسه دستیاری ثبت نام کردم و دانشگاه مسجدسلیمان زدم که با پارتی و رانت مسولین دانشگاه فقط آشنایان خودشون واحد میدن منکه آزمون جامع دادم و فقط دفاعم مونده اصلا بعد پنج سال خبری نیست کسی که تازه قبول شده وفقط اسمش در اومده وهنوز واحدی پاس نکرده بهش واحد دادند
    و هنوز اسم منو به هیچ دانشکده ای ومدیر گروهی ارسال نکردند لطفا کسانیکه دست اندکار این قضایا هستند ورود نمایند واحقاق حق کنند.سپاس ودرود

  3. دوستان نخبه کسی هست که جهان را تکان دهد مثل زکریای رازی،‌‌ ابوریحان،‌ماری کوری،‌ادیسون و… .
    هر شخصی دو مقاله کنفرانسی در سامانه بنیاد نخبگان بارگذاری کرده شده نخبه. لطفا تعریف واژه ها را جستجو کنیم بعد ازین واژه استفاده کنیم. که حداقل حق نخبگان جهان ضایع نشود.

    • منتظر ردیف ۱۴۰۱

      بجای این حسادت ها خوشحال باشید و خدا را شکر کنید حداقل ردیف نخبگان و ردیف ۳۳۹ نفر فراخوان عمومی درست شده حداقل راه باز شده که ردیف های عمومی دیگر فراخوان ها هم داره پیش میره…. بهتر از اینکه که کار اصلا جلو نره…

      برای همین تنگ نظری هاست که کارهایمان دیر جلو میرود.

      خوب بخواهیم برای دیگران تا خوبی به سراغمان بیاید.

  4. این نخبگان تبعیض آشکار هست. نخبه نخبه نکنید، مگه بقیه چی کم دارن!! اگر نخبه هستند باید در مسیر عادلانه باشند مثل همه، سنجیده بشوند و در این صورت اگر شایسته باشن این به اصطلاح نخبگان! انتخاب میشن پس دیگه این لیست بازی‌ها بخاطر چیه!

    • جلو کسی گرفته نشده. شما هم میتونید در سامانه جذب نخبگان “طرح جهت” شرکت کنید اگر در این رقابت شرکت کردید و پذیرفته شدید بعد میتونید از این امتیاز نخبگی بهرمند شوید.

      دقیقا همه در این طرح شرکت می‌کنند و به رقابت می پردازند وقتی چیزی را اطلاع ندارید نظر الکی ندید…

  5. دانشگاه احکام‌رو نگه نداشته، ما قربانی عدم هماهنگی بین وزارت علوم و اداری استخدامی هستیم ما فراخوان آبان ۱۴۰۱ همچنان بدون هیچ ردیفی در برزخی که شما برامون ساختید فقط داریم‌از تحصیلات عالیه خودمون پشیمون میشیم. اون ۳۳۹ نفر هم‌مال فراخوان‌۹۹ و ۴۰۰ بودن

  6. منتظر ردیف نخبگان

    همچنان منتظر ردیف بعد از گذشت ۲ سال!!!!!

    به ما گفته بودند ردیف نخبگان سریعتر میاد؟؟؟ کو پس. دوسال هنوز ردیف رو نتونسته بنیاد ملی نخبگان بگیره!!!!

    ۱۲۶ نفر ردیف چی هست که دیگه نمیتونه بگیره و فقط مارو معطل کردن

  7. تکلیف ردیف جذب همه منتظران ردیف شناسه استخدامی، بخصوص ردیف جذب اونایی که از مسیر بنیاد نخبگان قرار بود کد استخدامیشون پیگیری بشه
    ۱۲۶ نفر
    ۱۷۰ نفر
    نمی‌دونم آمار دقیق رو
    پیگیری کنید
    وزارت علوم چرا اینقدر ناتوانه!
    بقیه وزارت خونه ها
    بهداشت
    آموزش پرورش
    چندین هزار نفر ردیف میگیرن هر سال!
    در عوض ما سه ساله منتظریم.

  8. منتظر کد استخدامی

    تکلیف ردیف استخدامی ۱۲۶ نفر از شرکت کنندگانی که از مسیر عمومی جذب شرکت کردند و با وعده اینکه ردیف استخدامی نخبگی زودتر میاد فریب خوردند و از مسیر نخبگی مسیر جذبشان را پیگیری کردند و الان بعد دو سه سال حتی مجوز جذبشان نیومده و بلاتکلیف هستند را مشخص کنید!!
    ۱۳۰۰ نفر ردیف جذب ندارن از ۱۴۰۲؟؟؟
    با احتساب ۱۴۰۱ و ۱۴۰۰ و ۱۳۹۹ چند هزار نفر میشن.
    واقعا اینکه یکی راضی شده با حقوق ۲۵ تومن بیاد سرکار
    اونم با مدرک دکترا که اکثرشان هم از فرهیختگان و نخبگان این مملکت هستند
    اونا باید منت شما رو بکشن بابت استخدام شدن و حقوق حداقلی
    یا شما باید منتشونو بکشید و زمینه فعالیتشونو زودتر فراهم کنید!
    سه سال منتظریم
    بعضاً چهار پنج سال منتظر ماندند که شما یک کد استخدامی صادر کنید برن سر کار!!!
    شما پشت در نگهشون داشتید!!
    تاسف داره!

  9. با سلام. لطفا مصاحبه جذب هیات علمی را به صورت متمرکز برگزار نمایید تا از اعمال سلیقه در فرآیند جذب خودداری شود. با تشکر

  10. اقای دکتر سیمایی. قانون مسخره و عجیبی تصویب شد که تبدیل وضعیت پیمانی ها منوط به فرصت مطالعاتی اجباری شد. درحالیکه دانشگاه به تدریس ما نیاز دارد. این مانع بزرگی برای تبدیل وضعیت ها شده. لطفا این قانون مسخره را لغو کنید

    • کاریش نمیشه کرد. شما بصورت پاره وقت این طرح را بگذرونید. یعنی علاوه بر اینکه واحد دارید برای تدریس (عملا میتونید نصف واحد موظفی را داشته باشید. البته ۱۰ واحد هم داشته باشید ایرادی نداره) و طی یک سال این طرح را تموم خواهید کرد. ضمن اینکه مگه قراره شما واقعا در یک کارخانه و یا شرکتی کار کنید؟ واخدی را معرفی کرده و در نهایت گزارش کار تحویل دهید. تحت هیچ شرایطی این قانون تغییر نمیکنه، چون شخص وزیر ابلاغ کرده. البته دانشگاه ما تبصره ای زده که افرادی که سابقه یک ساله با حکم کارگزینی در صنعت داشته باشند این طرح را میتونند نرند. یا اینکه شما یک طرح خارجی بجای این طرح صنعت انجام دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *