خانه » اخبار دوره دکتری » چگونگی استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی در امتحانات دکتری دانشگاه آزاد
چگونگی استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی در امتحانات دکتری دانشگاه آزاد + بخشنامه

چگونگی استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی در امتحانات دکتری دانشگاه آزاد

بر اساس دستورالعمل جدید مصوب معاون علوم پایه، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی، استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی و الکترونیکی در امتحانات پایان نیمسال دانشجویان دکتری تخصصی غیرپزشکی، بلامانع اعلام شده است.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

نحوه نمره‌دهی امتحانات پایان ترم دکتری در دانشگاه آزاد

به گزارش خبرگزاری آنا، بر اساس دستورالعمل صادر شده از سوی دانشگاه آزاد اسلامی، امتحانات پایان ترم دوره دکتری به صورت حضوری و با شیوه تشریحی در واحدهای دانشگاهی برگزار می‌شوند. نمره نهایی دانشجویان از مجموع ۲۰ نمره محاسبه خواهد شد که سقف ۶ نمره آن به فعالیت‌های کلاسی، پژوهش‌های دانشجویی و نمره امتحان میان‌ترم اختصاص دارد.

تحول در ارزشیابی با طراحی سوالات امتحانی متناسب با هوش مصنوعی و تحلیل عمیق

این دستورالعمل به صورت رسمی به اساتید دروس دوره دکتری تخصصی ابلاغ شده است. بر این اساس، مدرسان موظف شده‌اند طراحی سوالات امتحانی را به گونه‌ای انجام دهند که بر تحلیل عمیق محتوا، ارائه نظرات کارشناسی شخصی و امکان شخصی‌سازی پاسخ‌ها توسط دانشجویان تمرکز داشته باشد. این تغییر رویه، سازگار با امکان استفاده دانشجویان از ابزارهای هوش مصنوعی در حین آزمون بوده و هدف آن ارتقای کیفیت ارزشیابی به سمت سنجش مهارت‌های تحلیلی و خلاقانه است.

این تصمیم، نشان‌دهنده تحول در شیوه‌های سنتی ارزیابی تحصیلی و پذیرش نقش فناوری‌های نوین در آموزش عالی پیشرفته توسط دانشگاه آزاد اسلامی است.

پیش از این برای اولین بار محمد علی اکبری، معاون علوم پایه، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی در گفتگو با آنا از آماده‌سازی این آیین نامه خبر داده بود.شیوه نامه چگونگی استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی در امتحانات دکتری دانشگاه آزاد

همچنین ببینید

بورس علوم زیستی مرکز بین المللی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری (ICGEB) ۲۰۲۵

بورس علوم زیستی مرکز بین المللی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری ۲۰۲۵

فراخوان بورس بلند مدت و کوتاه مدت سال ۲۰۲۵ مرکز بین المللی مهندسی ژنتیک و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *