خانه » جذب هیئت علمی وزارت علوم » بیش از ۲ هزار درخواست جذب هیات علمی در اولین فراخوان طرح جهت ۱۴۰۴
پایان فراخوان اول طرح جهت سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از دو هزار درخواست

بیش از ۲ هزار درخواست جذب هیات علمی در اولین فراخوان طرح جهت ۱۴۰۴

بنیاد نخبگان، با وجود ثبت بیش از ۲ هزار درخواست جذب به عنوان هیات علمی در قالب طرح جهت، بر تعهد کامل به زمان‌بندی‌های اعلامی تاکید کرد.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

به گزارش وب سایت هیات علمی، طبق اعلام بنیاد ملی نخبگان، سعید خدایگان قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان با اشاره به پایان اولین فراخوان طرح جهت سال ۱۴۰۴ گفت: بنیاد کاملا متعهد به نظم زمانی و زمان‌بندی اعلامی در اجرای برنامه‌ها است، چه در مرحله ثبت نام و چه در مرحله بررسی و اعلام نتایج است.

اعلام نتیجه متقاضیان جذب طرح جهت  قبلی

وی گفت: مطابق برنامه، تا اول اردیبهشت ۱۴۰۴، تمامی پرونده‌های متقاضیان قبلی طرح جهت بررسی و نتایج بررسی‌ها اعلام شده است.

طبق برنامه‌ریزی، مقرر شده بود طرح جذب به عنوان عضویت علمی در دانشگاه‌ها از امسال در قالب چهار فراخوان در سال برگزار شود که اولین فراخوان از ۱۵ اردیبهشت آغاز و تا ۳۱ اردیبهشت ادامه داشت.

پایان فراخوان اول طرح جهت سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از دو هزار درخواست

خدایگان افزود: در این بازه، ۲٬۰۶۶ درخواست ثبت و بررسی پرونده در طرح جهت دریافت شد.

این در حالی است که در شرایط غیر فراخوانی، ماهانه حدود ۲۰۰ الی ۳۰۰ پرونده ثبت می‌شد و عملاً در این بازه دو هفته‌ای، معادل یک سال درخواست به سامانه واصل شده است. »

آغاز بررسی پرونده های طرح جهت از ۱۵ اردیبهشت هم‌زمان با ثبت نام

قائم‌مقام بنیاد با اشاره به آغاز هم‌زمان فرایند بررسی از ۱۵ اردیبهشت اظهار داشت: به محض شروع ثبت‌نام، بررسی پرونده‌ها نیز از ۱۵ اردیبهشت آغاز شد.

برخی از پرونده‌ها به دلیل نقص‌های اولیه بازگردانده شدند.

فرایند بررسی به صورت کلی دو مرحله دارد؛ در مرحله اول، پرونده‌ها مطابق با رشته، کارگروه‌های تخصصی و جداول امتیازدهی تفکیک و ارزیابی کمی می‌شوند.

امتیاز متقاضیان بر مبنای شاخص‌هایی همچون سوابق تحصیلی، آموزشی، پژوهشی، فناوری، و اثرگذاری اجتماعی و فرهنگی محاسبه می‌شود.

روند بررسی پرونده متقاضیان جذب در طرح جهت

وی ادامه داد: پرونده‌هایی که حداقل ۳۰۰ امتیاز کسب کنند، وارد مرحله دوم یعنی بررسی کیفی در کارگروه‌های تخصصی می‌شوند و کسب حداقل امتیاز به معنای تایید نهایی نیست و صرفا شرط ورود به بررسی پرونده در کارگروه تخصصی است.

در مرحله بررسی کارگروه تخصصی، اساتید برجسته کشور در هر رشته به بررسی کیفی محتوای پرونده می‌پردازند و ارزیابی‌ها بر اساس معیارهای تخصصی آن رشته و نیازهای کشور در رشته تخصصی متقاضی انجام می‌شود.

در پایان، پس از جمع‌بندی بررسی‌های کمی و کیفی نتیجه بررسی پرونده مشخص و به اطلاع متقاضیان خواهد رسید.

زمان اعلام نتایج مرحله اول فراخوان جذب طرح جهت در سال ۱۴۰۴

دکتر خدایگان با اشاره به حجم بالای مشارکت در فراخوان اول تصریح کرد: با توجه به استقبال بی‌سابقه‌ای که در این فراخوان داشتیم، متعهد هستیم تا پیش از آغاز فراخوان دوم که در شهریورماه برگزار خواهد شد، تمامی پرونده‌های دریافتی را بررسی و اعلام نتیجه کنیم.»

وی در ادامه تأکید کرد: سامانه ثبت‌نام طرح جهت دقیقاً مطابق برنامه، در تاریخ ۱۵ اردیبهشت باز و در ۳۱ اردیبهشت بسته شد.

از این تاریخ به بعد، هیچ پرونده جدیدی وارد فرآیند فراخوان اول نخواهد شد چرا کاملا متعهد به رعایت زمان‌بندی‌ها چه در مرحله ثبت نام و چه در مرحله پاسخگویی هستیم.

قائم‌مقام بنیاد با اشاره به دشواری حجم کاری موجود گفت: بررسی دقیق این حجم از پرونده، با توجه به حساسیت بالای موضوع جذب هیئت علمی در دانشگاه ها، کار بسیار سنگین و دشواری است، اما بنیاد ملی نخبگان خود را متعهد می‌داند تا با حفظ دقت و کیفیت، تمامی پرونده‌ها را تا پیش از آغاز فراخوان دوم مطابق برنامه بررسی و تعیین تکلیف کند.

فرصت تقویت پرونده برای فراخوان دوم طرح جهت در شهریور ۱۴۰۴

وی گفت: متقاضیانی که مایل به شرکت در طرح جهت هستند و به هر دلیلی موفق به ثبت درخواست نشده اند، با توجه به اینکه بررسی پرونده‌های ثبت شده عملا تا فراخوان بعدی طول خواهد کشید و این فرصت را دارند تا فراخوان دوم در شهریورماه، پرونده خود را تقویت کرده و با تکمیل محتوای پرونده شانس تایید آن را در طرح جهت بالا ببرند.

فراخوان دوم طرح جهت مطابق برنامه در شهریور ۱۴۰۴ اجرا خواهد شد و تا آن زمان نتایج بررسی پرونده‌های فراخوان اول به‌تدریج و با روال منظم از طریق سامانه طرح جهت به متقاضیان اعلام خواهد شد.

خدایگان در پایان اظهار داشت: از متقاضیان محترم درخواست می‌کنیم که اطلاعیه‌ها و زمان‌بندی‌های اعلام‌شده از طریق سامانه‌ها و درگاه‌های رسمی بنیاد را با رعایت کنند.

زیرا هرگونه تأخیر یا جابه‌جایی، بر زنجیره برنامه‌های دیگر اثر می‌گذارد و باعث جابجایی برنامه‌ها خواهد شد که ما تلاش می‌کنیم به تمام زمان‌بندی‌ها متعهد بمانیم، همان‌طور که ثبت نام در فراخوان اول طبق برنامه آغاز و خاتمه یافت، اعلام نتایج در بررسی پرونده‌ها نیز مطابق زمان‌بندی انجام شود که امیدواریم با اجرای این طرح بتوانیم گامی مؤثر در مسیر جذب هیئت علمی توانمند و ارتقاء کیفی نظام آموزش عالی کشور برداریم.

برای کسب اطلاعات بیشتر درخصوص اولین فراخوان جذب هیات علمی طرح جهت ۱۴۰۴ این صفحه را بخوانید.

دانلود شیوه نامه جذب هیات علمی (طرح جهت) ۱۴۰۴

برای اطلاع از جزییات استخدام خارج از فراخوان دانش‌آموختگان دوره دکتری در طرح جهت کلیک کنید.

همچنین ببینید

تصویب و ابلاغ آیین‌نامه حمایت از اساتید دانشگاه‌ ها

ابلاغ ماده واحده الزام پشتیبانی از فعالیت­‌های تحقیقاتی هیات علمی دانشگاه‌­ها

ماده واحده الزام پشتیبانی از فعالیت­‌های علمی و تحقیقاتی اعضای هیات علمی دانشگاه‌­ها و مراکز …

۱۲ دیدگاه

  1. سلام
    کسی از دوستان‌اطلاع داره که تامین اعتبار ردیف مربوط به ۱۲۶ نخبگان که اداره استخدامی به برنامه و بودجه ارسال کرده بود به کجا رسید؟؟؟
    آیا نخبگان تامین اعتبار شدن!!!؟؟

  2. منتظر کد استخدامی

    برای صدور کد استخدامی ۱۲۶ نفر از دوره های قبلی که بعد دو سه سال انتظار همچنان بلاتکلیف هستند چه کرده اید؟
    چرا اداره استخدامی تایید نمیکند لیست را؟
    چرا همه توافقاتی که ازش صحبت میکنید فقط در حد خبر هست و در عمل اتفاقی نمی افتد؟
    با فراخوان جدید میخواهید به تعداد بلاتکلیف هوایی مثل ما اضافه کنید!؟
    لطفا آقایان دکتر افشین، دکتر خدایگان، دکتر سیمایی و دکتر ظفرقندی یک جلسه مشترک با دکتر خسروپناه و مسیولین جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزارت خانه ها و سازمان برنامه و بودجه بگذارند
    جلسه ای با دکتر رفیع زاده ریاست محترم سازمان اداری و استخدامی بگذارند
    این مشکل صدور کد استخدامی هیات علمی های بلاتکلیف از چند سال قبل چه لیست عمومی چه لیست نخبگان را یکبار برای همیشه حل کنند.
    اینهمه مسئول درگیر در این کشور که مستقیما با این موضوع در ارتباطند نباید یک تلنگری به خودشان بزنند که نمی‌توانیم یکبار برای همیشه این مشکل را حل کنیم!؟
    درکی از بلاتکلیفی تحصیل کرده های این مملکت ندارند؟
    در انتظار بی انتها تا کی بمانیم ؟
    نگهداشت نخبگان؟
    در عمل با کارهایتان سرافکنده کرده آنان را پیاده کردید.

  3. فراخوان جذب میگذارند بعد کلی استاد داریم تو دانشگاه سراسری با یه دونه مقاله بعد دفاع دکتری شدند استاد.

    • من سامانه پیدا کردم میزان مقاله استادها رو زده
      یه مقاله بعد دکتری وقتی ده سال قبل دکتری استاد شده
      یعنی اصلا مقاله نداشته استاد شده
      خدا بده شانس
      خدا بده پارتی

  4. استاد سراغ دارم با یه مقاله جذب شده با بند بنیاد و (س) ، این فیلمها دیگه نخ نماست. استاد خودم الان با یه مقاله بلک لیست جذب شده و بند (س) جذبشون کرده.

  5. من فراخوان ۱۴۰۱ هستم و هنوز ردیفم نیومده…… طرح شهید شهریاری هستم و هنوز بنیاد نخبگان ردیف رو نتونسته اخذ کنه…. چه فایده وقتی اداره استخدامی باهاشون همکاری نمیکنه و حتی مصوبه های شورای عالی جذب رو هم اداره استخدامی نادیده میگیره دیگه چه فایده دارد… حمایت بنیاد ملی نخیگان باید خیلی قویتر از این حرفها باشه

  6. سلام دقیقا از ساعت یازده شب ۳۱ اردیبهشت سامانه ارور داد من متأسفانه نتوانستم دکمه ارسال به دبیرخانه را بزنم ای کاش مدیریت بهتری انجام میدادند

    • چیزی از دست ندادی جونم ما که از ۱۴۰۱ تو فراخوان شرکت کردیم همه مصاحبه ها و فیلتر های رسمی و غیر رسمی رو گذروندیم و ابلاغ گرفتیم الان ۵ سال منتظر کذ استخدامی هستیم و کل انرژ ی و انگیزه ما رو نابود کردن نصیحت دلسوزانه می خوای عمرت هدر نکن

      • میشه لطفاً بفرمایید با ۱۱ مقاله(یکی Q1 و سه تا Q3 بقیه علمی پژوهشی و ۴ کتاب و ۷ همایش و چندین گواهی آیا امتیاز کمی رو میگیرم یا نه؟)

        • فقط مقاله نیست!
          کلی بند داره!
          از پژوهشی تا طرح صنعتی و…
          بنظرم میاد بعضاً برخی بندها بنا به تشخیص کارگروه وتو کننده هستند…
          مثل اینکه کدوم دانشگاه درس خونده باشید!
          از نظر این کارگروه ها بجز ده دانشگاه برتر کشور و اونایی که رفتن اونور درس خواندن برگشتن بقیه نمیتونن نخبه باشند.
          و این خودش باعث میشه فارغ التحصیل های دانشگاه های سایر استان ها و دانشگاه آزاد خود به خود دیده نشوند!
          ضمن احترام به همه نخبگان واقعی، شاید اینکه فقط به توانایی تست زدن افراد بها داده بشه روش کامل و جامعی برای شناسایی نخبگان نباشه….
          صد البته فقط مقاله و نمره درس ها و طرح صنعتی و نمره زبان و این چیزا هم به تنهایی کفایت نمیکنه!
          باید مجموعه ای از توانایی های افراد مدنظر قرار بگیره
          نیاز شد اون رزومه راستی آزمایی هم بشه…
          باید بر اساس یک دستورالعمل مشخص همه فرهیختگان و تحصیل کردگان سنجیده بشوند نه اینکه سلیقه ای چون اینکه فلانی از دانشگاه خاصی در شهرستان فارغ التحصیل شده اصلا وارد بررسی نشه.

    • سلام
      اضافه کنید اینکه تا حدود ظهر روز شنبه ۲۷ اردیبهشت در بارگذاری مدارک پیغام خطا می‌داد…
      فکر کنم شهریور ماه باید گوش به زنگ بود و از قبل بارگذاری شده باشه که اون زمان فقط ارسال بشه کرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *