خانه » جذب هیئت علمی وزارت علوم » صدور ردیف استخدامی مستقل برای جذب نخبگان در دانشگاه‌ها
صدور ردیف استخدامی مستقل برای جذب نخبگان در دانشگاه‌ها

صدور ردیف استخدامی مستقل برای جذب نخبگان در دانشگاه‌ها

هیات عالی جذب با صدور ردیف استخدامی مستقل برای نخبگان و تعیین فرصت دو ماهه برای بررسی پرونده‌ها، فرآیند جذب در دانشگاه‌ها را تسهیل کرد.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

تسهیل جذب نخبگان در دانشگاه‌ها با صدور ردیف استخدامی مستقل

به گزارش وب سایت هیات علمی، بنا بر اعلام شورای عالی انقلاب فرهنگی، سیصد و پنجاه و پنجمین جلسه هیئت عالی جذب اعضای هیات علمی، با حضور اعضای هیئت عالی جذب و به ریاست دکتر محمدعلی کی‌نژاد در محل سازمان امور اداری و استخدامی کشور برگزار شد.

در ابتدای جلسه، رئیس هیئت عالی جذب با اشاره به مصوبات مربوط به نخبگان در این هیئت، بازه زمانی دوماهه برای بررسی پرونده‌های نخبگان را موجب تسریع در فرآیند جذب آنان دانست.

وی تأکید کرد مصوبات هیئت عالی جذب تا زمان لغو، لازم‌الاجراست و سازمان امور اداری و استخدامی می‌بایست این مصوبات را در جهت تسهیل جذب نخبگان اجرا کند.

در ادامه، دکتر سلمانی با اشاره به استفاده نشدن از تعداد زیادی از مجوزهای ردیف استخدامی وزارت علوم از سال ۱۴۰۱ تاکنون، خواستار پیگیری جدی‌تر این موضوع از سوی وزارت علوم شد.

وی خاطرنشان کرد با وجود اختصاص ۲۰ درصد از ردیف استخدامی دانشگاه‌ها به نخبگان بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزارت علوم در اجرای این سهمیه عملکرد قاطعی نداشته است.

صدور ردیف استخدامی برای ۱۲۶ نخبه مورد تایید بنیاد ملی نخبگان

وی افزود: «در جلسه‌ای با قائم مقام بنیاد ملی نخبگان، توافق شد ردیف استخدامی مستقل برای ۱۲۶ نخبه مورد تأیید بنیاد صادر شود».

در همین راستا مقرر شد که همچون گذشته، تا سقف ۲۰ درصد از مجوزهای استخدامی وزارت علوم و وزارت بهداشت به برگزیدگان نخبه معرفی‌شده از سوی بنیاد ملی نخبگان اختصاص یابد.

در این جلسه، پنج پرونده متقاضیان ماده ۱۵ نیز توسط دبیر هیئت عالی جذب مورد تأیید قرار گرفت.

تلاش برای جذب نخبگان ایرانی خارج از کشور

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان نیز با ارائه توضیحاتی درباره وضعیت دانشجویان خارج از کشور که خارج از فراخوان مراجعه می‌کنند، از هماهنگی با سازمان اداری و استخدامی برای جذب ۱۲۶ نخبه یاد شده خبر داد و بیان کرد: «بیش از ۹۰ درصد نخبگان معرفی‌شده از سوی بنیاد، موفق به جذب در دانشگاه‌ها می‌شوند.»

همچنین مقرر شد مرکز جذب وزارت علوم تا پایان هفته احکام کارگزینی نخبگان دارای ابلاغ رأی از هیئت مرکزی جذب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را صادر کند. بنیاد ملی نخبگان نیز مکلف شد در جلسه آتی، احکام کارگزینی نخبگان خارج از فراخوان را ارائه دهد.

در خصوص وزارت بهداشت نیز مقرر شد احکام کارگزینی نخبگان تا پایان هفته توسط مرکز جذب این وزارتخانه صادر شود.

از دیگر مصوبات این جلسه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • انتخاب رئیس مرکز نظارت و ارزیابی وزارت علوم به عنوان نماینده وزیر و رئیس مرکز هیئت امنا به عنوان عضو حقوقی برای شرکت در جلسات هیئت عالی جذب؛
  • تشکیل هیئت اجرایی جذب استانی مستقل برای دانشگاه‌های فاقد هیئت اجرایی جذب؛
  • هماهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با دفتر برنامه‌ریزی آموزشی وزارت علوم برای تعیین نیازهای گروه معارف؛
  • تمدید فراخوان جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم (فراخوان ۱۴۰۳) به مدت یک ماه؛
  • مجاز بودن هیئت‌های اجرایی جذب دانشگاه‌ها برای جابجایی حداکثر ۵ درصد از نیازهای اعلام‌شده فراخوان ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بین  رشته‌های همان مؤسسه، مشروط بر رعایت آمایش آموزش عالی و هماهنگی با رئیس مرکز نظارت و ارزیابی وزارتخانه مربوطه.

همچنین ببینید

زمان جذب هیات علمی طرح جهت ۱۴۰۴

شروع فراخوان جذب هیات علمی طرح جهت ۱۴۰۴

اولین فراخوان جذب دانش‌آموختگان برتر به عنوان هیات علمی دانشگاه‌ها در سال ۱۴۰۴ از طریق …

۸ دیدگاه

  1. من دانشجوی دکتری . با سابقه بیشه از ۱۵ سال تدریس در دانشگاه. چرا من درخواست انتقال از آموزش و پرورش به آموزش عالی دارم . قبول نیست. اما دانشکاه بوعلی درخواست ۳۰ ساعت حق التدریس را به من داده . که دانشجویان خواستار شما هستند . چرا بار سنگین آموزش دروس لیسانس روی دوش ما حق التدریس ها است . اما ساعتی ۷۰ یا ۸۰ تومان به ما می دهند. که پول اسنپ هم نیست . که ما بریم دانشگاه تدریس کنیم و بر گردیم. این ظلم آشکار تا کی ادامه خواهد داشت. چرا هر قیمتی در این جند سال n برابر شده . ولی حق التدریس دانشگاهها برای استادان مدعو . اینقدر باید ظالمانه باشد.

  2. مسئولین محترم
    لطفا جهت کمک به حل مشکل ناترازی برق ، از برگزاری این جلسات بی حاصل خودداری نمایید.

  3. باز دروغ جدید
    وزارت میگه امور استخدامی اونا میگن وزارت
    شما نخبه ها فراری ندید نمیخواد مهاجرت معکوس کنید

  4. اگر مثل جلسه قبلی باشد که گفتید طی یک هفته کد استخدامی نخبگان صادر می‌شود اما خبری نشد، این جلسه هم بدرد خوتان می‌خورد و فقط دور هم جمع شدید و میوه ای میل کردید و پیامی هم صادر کردید….

    نخبگان کشور را مسخره کردید

  5. همش شعار
    ما سال هاست منتظر ردیف استخدامی هستیم
    با طی کردند مراحل پر پیچ و خم جذب باز هم در پشت درب های سازمان استخدامی مانده این برای اینکه ردیفی صادر نشده است و نخبگان را به رسمیت نمی‌شناسند

  6. بابت این جلسات به این دوستان پول هم میدند؟

  7. تجربه دوستان در سالهای قبل نشون میده همش سرکاریه…

    • من بیش ۶۲ مقاله چاپ کردم تقریبا ۳۵ مقاله isi ، ده تا کنفرانسهای IEEE و بقیه مقالات علمی، کل دنیا من رو میشناسه، جز ۱۰ درصد نویسندگان شدم. میتونم اکثر دانشگاههای دنیا به راحتی پذیرش بگیرم ولی تو نخبگان با اینکه امتیازم رسید رد شدم. اینا همش سرکاریه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *