در این مراسم دکتر علی اکبری با بیان خصوصیات برجسته اخلاقی شهید مطهری، اظهار داشت: دانشگاه جامع علمی کاربردی با تکیه بر سرمایههای خود، به دنبال دستیابی به جایگاه واقعی خود در سپهر آموزش عالی است و مفتخر است با کمک مدرسان خبره در حوزههای صنعت، فرهنگ و هنر، کشاورزی و خدمات اجتماعی، دانشجوی مهارتی تربیت میکند.
وی با ابراز خرسندی از سبک تدریس منحصر به فرد این دانشگاه، افزود: مدرسان خبره، نقطه قوت و تمایز نظام آموزش عالی علمی کاربردی هستند و دانشگاه به دنبال حفظ و ساماندهی این نقطه قوت است و خوشحالیم که سایر زیرنظامها نیز به الگوبرداری از این وجه تمایز مثبت روی آوردهاند.
تدریس در دانشگاه علمی کاربردی فقط با داشتن کد مدرسی امکانپذیر است
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با تاکید بر اهمیت ساماندهی فرآیند کد مدرسی و تثبیت جایگاه مدرسان به عنوان یکی از اصلیترین مولفههای تاثیرگذار آموزش، اظهار داشت: اشخاصی که فاقد کد مدرسی هستند حق تدریس در دانشگاه را ندارند و هر عضو هیأت علمی که به ما افتخار دهد میتواند فرآیند دریافت کد مدرسی را گذرانده و در خدمت این نظام آموزش عالی باشد.
وی ساماندهی فرآیند دریافت کد مدرسی، تثبیت جایگاه مدرسان، شفافیت و نظاممندی اعطای کد مدرسی را از جمله برنامههای اصلی دانشگاه دانست.
دکتر علی اکبری با اشاره به اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی به دنبال ارائه آموزشهای کیفیتر به مدرسان علمی کاربردی است، از آنها خواست تا بیش از پیش به جایگاه خود اعتبار بخشند و با انتقال دانش و تجربه به دانشجویان، در راستای شاگردپروری و توانمندسازی آنها گام بردارند و دانشجویان را برای ورود به بازار کار آماده کنند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در پایان سخنان خود، شغل معلمی را همتراز با شغل انبیاء دانست و از مدرسان خواست تا با ایفای نقش موثر خود، به ارتقای جایگاه دانشگاه جامع علمی کاربردی در نظام آموزش عالی کشور کمک کنند.
در ابتدای این جلسه، ۴ نفر از مدرسان منتخب مراکز آموزشی استان تهران غرب در گروههای صنعت، فرهنگ و هنر، کشاورزی و مدیریت و خدمات اجتماعی نقطه نظرات خویش را بیان نمودند و اجرای موسیقی زنده توسط دانشجویان مرکز فرهنگ و هنر واحد ۴۶ تهران از دیگر برنامههای این مراسم بود.
در پایان این مراسم نیز با حضور رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی از دکتر هنری رییس واحد استانی تهران غرب به عنوان یکی از ۳۰ استاد نمونه کشوری و مدرسان برتر و سرآمد آموزشی، مراکز برتر و کارشناسان برتر آموزشی این واحد استانی با اهدای لوح تقدیر، تجلیل شد.
علمی کاربردی بیخودترین دانشگاه هستش؛ چون در اصل هیچ نیازی به چنین دانشگاهی(!) نیست. این لعنتی های دانش آموختگان تحصیلات تکمیلی کشور رو به سخره گرفتن! تنها راهش اینه که اصلاً طرف این به اصطلاح دانشگاه نرید! هر چند بقیه ی دانشگاهها هم دست کمی از علمی کاربردی ندارن!
مدارس غیر انتفاعی ساعتی سیصد چهارصد به یه لیسانس می دهند
ودانشگاه ها ساعتی بیست تومن و سی تومن می دانید چرا
اینها دارن به دهه ۶۰ی ها پول می دهند به مطلوم ترین قشر جامعه
و اینها دهه هفتادی هشتادی اند زیر بار زور نمیروند
دانشگاه برای هر درس از دانشجو یک میلیون پول میگیره شهریه ثابت هم که برای امورات دانشگاه پول زور میگیره
بعد به دستیارها ساعتی ده تا پانزده تومن پول میده
دانشگاه غیر انتفاعی دقیقا شهریه آزاد داره می گیره اون حتی به حق تدرسهای با سابقه هم ساعتی بیست تومن میده
ببینید یه کارگر ساعتی سصد کار می کنه بعد دکتری بیست تومن بدی
این بگه نمیام یکی دیگه میاد اینقدر طاهر گول زننده داره
استاد دانشگاه
استاد پیاده دانشجو با ماشین آخرین سیستم
استاد لباس شلخته دانشجو مارک پوشیده
استاد روش نمیشه گوشی دربیاره
هندز فری درباره بچه ها آخرین مدل دارن
واقعا شرم آوره حتی پول کرایه ماشین تا رسیدن به دانشگاه هم نمیشه اگه همه متحد بشن وکسی تدریس نره حق التدریس هم اضافه میشه با این کار حتی انگیزه تحصیل دانشجو رو هم ازش میگیرن
سلام و عرض ادب نمی دونم شخصی پاسخگو هستند یا نه من چند سال پیش کدمدرسی داشتم ومدتی تدریس نکردم ایا الان نی تونم تدریس کنم
دانشگاه دیگه مرد و تموم شد. از بس از علم رو ز جا ماندیم
میزان حق التدریس آنقدر پایین است که هزینه مترو جهت ایاب ذهاب استاد نمی شود. استاد لوح تقدیر مگر آب و نان میشود!؟؟
فریب این تبلیغ ها رو نخورید
اینها هر ترم هر چی ارشد و دکترا جمع می کنند نفری حدود پانصد هزار تومن ازشون می گیرن
و نهایتا اون نورچشمی های خودشون رو بهشون تدریس می دهند
صد نفر ریاضی دعوت به مصاحبه کردند اونجا به همشون گفتند ما ریاصی نمیخواهیم آمار میخواهیم و جالبه آماری ثبت نام کرده دعوت به مصاحبه اش نکردند هزینه پرداخته است
مشخص است دارن چکار می کنند
دویست نفر تغدیه رو دعوت به مصاحبه کرده بودند بعد به همشون می گفتند شما تجربه کار فیزیکی در شرکت های غذایی ندارید خوب اینو تو شرایط می زاشتید اگه این افراد رو برای بهره کشی دوت نکردید.
اینها فقط پول جمع کردن هست
هم علمی کاربردی هم فرهنگیان
سلام
من ابان ۴۰۳ برای مصاحبه حق التدریسی علمی کاربردی دعوت شدم و در کمال ناباوری پذیرفته شدم من رزومه ام قوی بود و مقاله داشتم اما بیشتر نحوه تدرس براشون مهم بود. اینکه بر مبحث مسلط باشی
ببخشید کلاس بهتون دادند
ساعتی بیست هزار تومن ؟
برید به یه شرکت خدماتی بگید خانم یا آقا لازم دارم برای کارهای ساده منزل، میگن ساعتی ۲۸۰
برید سر خیابون بگید کارگر صفر میخواهم روزی دو میلیون
بعد دکتری گرفتی با کلی منت و …حالا شما با ذوق اومدی نوشتی پذیرفته شدم فول تایم یه ترم می توانی بااش یه پیراهن بخری ?یه کفش میشه ؟
اصلا به قول دوستان پول مترو رفت و برگشت نیست چرا تحصیل کرده ها این مقادیر می پذیرند این دانشگاه کلی پول از دانشجو گرفتند.
با سلام ، من کاملا با شما موافقم.. شخصیت علمی واقعی، خودشو با اینها سبک نمیکنه