خانه » پسادکتری » حمایت بنیاد نخبگان از پژوهشگران پسادکتری در قالب طرح شهید چمران
تسهیلات دوره پسادکتری طرح شهید دکتر چمران بنیاد ملی نخبگان

حمایت بنیاد نخبگان از پژوهشگران پسادکتری در قالب طرح شهید چمران

بنیاد ملی نخبگان به پژوهشگران پسادکتری، در قالب طرح شهید دکتر چمران تسهیلات مالی و پژوهشی اعطا می‌کند.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

شرایط و نحوه بهره‌مندی از تسهیلات پسادکتری بنیاد ملی نخبگان در قالب طرح شهید چمران

به گزارش وب سایت هیات علمی، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان، این بنیاد با هدف ارتقای توانایی‌های پژوهشی، فناورانه و آموزشی دانش‌آموختگان برتر دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و سایر مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور تسهیلاتی در قالب طرح شهید دکتر چمران (تسهیلات دوره پسادکتری) اعطا می‌کند.

بنیاد ملی نخبگان با هدف ارتقای توانایی‌های پژوهشی، فناورانه و آموزشی دانش‌آموختگان برتر دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و سایر مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور در فاصله زمانی پس از دانش‌آموختگی تا اشتغال، دانش‌آموختگان برتر دانشگاهی را براساس مجموع فعالیت‌های نخبگانی آنان شناسایی می‌کند تا بتوانند از تسهیلات پسادکتری بهره‌مند شوند.

مشمولان این تسهیل، مطابق مقررات بنیاد دوره پسادکتری را زیرنظر استاد میزبان در یکی از مؤسسه‌های علمی داخل کشور سپری می‌کنند.

شناسایی مشمولان این تسهیل، بر اساس امتیاز حاصل از فعالیت‌های نخبگانی، پیشنهاد کارگروه تخصصی و تأیید معاونت سرآمدان و نخبگان بنیاد (با توجه به ظرفیت سالانه) انجام می‌شود. متقاضیان در صورت کسب حداقل امتیاز لازم و احراز سایر شرایط، از مزایای این تسهیل بهره‌مند می‌گردند.

حداکثر یک سال حمایت مالی بنیاد از پژوهشگران پسادکتری طرح شهید چمران

در این طرح، تلاش بر این است تا با شناسایی نهادها و مراکز و احصای نظام مسائل آن‌ها، طرح‌های پژوهشی تقاضامحور و اولویت‌محور مورد توجه قرار گیرد.

مدت زمان پشتیبانی بنیاد ملی از پژوهشگر در دوره پسادکتری، حداکثر یک سال است و جزئیات هر یک از فعالیت‌های نخبگانی و امتیاز متناظر آن، در شیوه‌ نامه طرح شهید دکتر چمران قابل مشاهده است.

شایان ذکر است، گواهی‌نامه فعالیت پژوهشگر، صرفاً پس از پایان دوره پسادکتری، از سوی موسسه میزان دوره پسادکتری به وی اعطا می‌شود.

در صورت استعلام دستگاه یا هر مجموعه دیگری در کشور درباره فرد بهره‌مند، اطلاعات لازم در خصوص سوابق دریافت تسهیلات توسط برگزیده، به اطلاع آن دستگاه یا مجموعه می‌رسد؛ لذا گواهی یا معرفی‌نامه به برگزیدگان اعطا نمی‌گردد و برگزیدگان صرفاً از تسهیلات مربوط به هر شیوه‌نامه بهره‌مند خواهند شد.

نحوه ثبت نام متقاضیان طرح پسادکتری شهید چمران در سامانه جهت

با توجه به لزوم بروزرسانی سامانه، در حال حاضر امکان ثبت درخواست مستقیم برای طرح پسادکتری شهید چمران از طریق سامانه سینا وجود ندارد.

متقاضیان می‌توانند پس از اطلاع از مفاد شیوه‌نامه طرح و در صورت وجود شرایط لازم، در «سامانه جهت» (سامانه تسهیلات جذب در موسسات علمی) به آدرس jazb-elmi.bmn.ir ثبت درخواست اولیه داشته باشند.

شایان ذکر است، دستورالعمل امتیازدهی کمی «طرح چمران» و «طرح جهت» یکی می‌باشد.

بدیهی است در صورت کسب حدنصاب امتیاز مربوطه توسط متقاضی، دسترسی لازم برای ایشان جهت ادامه فرایند از مسیر اصلی سامانه (سامانه سینا) ایجاد شده و موضوع به منظور اقدامات بعدی توسط متقاضی، از طریق کارشناس طرح اطلاع‌رسانی می‌شود.

لذا ضروری است متقاضیان پیش از ثبت درخواست اولیه در «سامانه جهت»، شیوه‌نامه طرح پسادکتری چمران را مطالعه و با اطلاع از مستندات مورد درخواست این طرح، در «سامانه جهت» ثبت درخواست کنند.

لازم به ذکر است، کاربرگ‌های مورد درخواست در سامانه «طرح چمران-سامانه سینا» قابل مشاهده است.

همچنین ببینید

شیوه‌نامه حمایت از هسته‌های مسئله‌محور پژوهشی ـ فناورانه

پاسخ به سوالات متداول درباره طرح حمایت از هسته‌های مسئله‌محور شهید احمدی روشن

بنیاد ملی نخبگان به پرسش‌های متداول درباره شیوه‌نامه حمایت از هسته‌های مسئله‌محور پژوهشی فناورانه طرح …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *