وزیر علوم بر لزوم اختصاص اراضی دانشگاهها برای تامین مسکن اساتید و نخبگان تاکید کرد.
آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…
اختصاص اراضی دانشگاهها برای مسکن اساتید، راهکار وزیر علوم برای حفظ نخبگان
به گزارش خبرگزاری ایسنا، دکتر حسین سیمایی صراف طی پیامی در صفحه شخصی شبکه مجازی خود تاکید کرد: در تعطیلات نوروز به حضور دو استاد برجسته دانشگاه صنعتی شریف دکتر سهرابپور و دکتر علی نقی مشایخی رفتم که اتفاقا هر دو بزرگوار علاوه بر شهرت علمی و دانشی دارای سوابق مدیریتی و اجرایی متعدد و متنوعی هستند.
وی در ادامه تصریح کرد: یک دغدغه مشترک هر دو استاد فوق معیشت استادان و عواقب توجه بر آن بر سرنوشت علم و فرهنگ بود. بنابراین هر دو استاد عزیز بر اختصاص اراضی مازاد دانشگاهها برای امر مسکن کاملا موافق بودند و این اتفاق را بر نگهداشت نخبگان و مسئله معیشت موثری میدانند.
وزیر علوم خاطرنشان کرد: هر دو استاد بزرگوار بر لزوم جذب بهترینها فارغ از گرایشهای سیاسی تاکید کردند. به گفته ایشان مداخله عناصر غیر علمی در جذب نخبگان موجب تربیت نسلی ضعیفتر دانشجویان و عقب ماندگی از قافله علم و فناوری و در نتیجه سقوط علمی میهن عزیزنان خواهد شد.
دکتر سیمایی صراف اظهار کرد: از نکات قابل توجه که مورد بحث و بررسی قرار گرفت، لزوم آموزش مهارتهای نرم نظیر سواد گفت و گو، مهارت تعامل، و تفکر انتقادی بود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: هوش مصنوعی جای خیلی از چیزها را خواهد گرفت؛ اما به گمانم جایگزین گفت و گو و نقادی نخواهد شد.
مسکن و خانه پیشکش،
لطفا حق و حقوق متناسب با خروجی هر استاد را پیاده کنید، اینجوری منابع برای افزایش حقوق کفایت خواهد کرد، عدالت به معنی تساوی حقوق نیست،
استادیار، دانشیار و استادی که پنجاه برابر باقی همکارانش خروجی علمی، پژوهشی و صنعتی دارد، چرا باید به همان مقدار حقوق دریافت کند؟
درحالی که برخی از همین افراد در ابتدایی ترین ملزومات موظفی سالانه خود مانده اند و همانقدر حقوق و بعضاً گرنت پژوهشی میگیرند!!
بعضاً بود و نبود برخی از این افراد در محیط آموزشی و پژوهشی حتی حس هم نمیشود!
ساختار ارزشیابی اساتید دانشگاه ها و پژوهشگاه ها بایستی جراحی شود، تا ضمن برقراری عدالت، انگیزه افرادی که چندین برابر بقیه تلاش می کنند از بین نرود.
البته نتیجه این بیتوجهی را در یکی دوسال اخیر در کاهش رتبه های پژوهشی ایران ملاحظه کرده ایم و در صورت عدم اصلاح این روند رتبه علمی ایران، و نیز خروجی های علمی، پژوهشی، صنعتی و همچنین کیفیت آموزش کماکان روند کاهشی خواهد گرفت…
چرا تسریع در صدور کد استخدامی برای آن بیست درصد از ردیف جذب هایی که قرار بود از محل نخبگی صادر شود را پیگیری نمیفرمایید؟؟
پرونده ها بعد از چندماه ارسال از طرف بنیاد نخبگان هنوز در وزارت علوم خاک میخورد و برای اداره استخدامی ارسال نشده است!!
حمایت در حرف؟
مسکن پیشکش، نخبگان را دنبال بلاتکلیف (دویدن دنبال کد استخدامی) نکنید!!!