خانه » اخبار اساتید هیأت علمی دانشگاه ها » آخرین وضعیت تخصیص مسکن به اعضای هیات علمی
آخرین وضعیت تخصیص مسکن به اعضای هیات علمی

آخرین وضعیت تخصیص مسکن به اعضای هیات علمی

سرپرست مرکز تحقیقات توسعه راه و مسکن از تلاش‌های گسترده برای تامین مسکن نخبگان و اعضای هیات علمی از طریق همکاری‌های بین‌دستگاهی، آزادسازی اراضی و اعطای وام خبر داد.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

تامین مسکن اعضای هیات علمی با همکاری بین‌دستگاهی و طرح‌های ویژه

به گزارش خبرگزاری مهر در گفتگو با غزال راهب، سرپرست مرکز تحقیقات و توسعه راه و مسکن و شهرسازی، در حاشیه برنامه دانشگاهی نشست‌های جلسات تاک در دانشگاه علم و صنعت، آخرین وضعیت تخصیص مسکن به اعضای هیئت علمی را تشریح کرد و گفت: بخشی از برنامه‌های اقدام ملی مسکن به پاسخگویی به نیازهای سازمان‌ها اختصاص دارد که این امر از طریق تفاهم‌نامه‌های منعقد شده با دستگاه‌ها تحقق می‌یابد.

وزارت علوم نیز از طریق تعاونی‌ها در این مسیر فعال است و همکاری‌ها در قالب الگوهای مختلف اعطای وام به اعضای هیئت علمی انجام می‌شود.

راهب افزود: در زمینه تأمین اراضی، چند اقدام صورت گرفته است. یکی از آن‌ها آزادسازی اراضی دولتی است و دیگر اینکه سازمان‌ها می‌توانند اراضی خود را در این زمینه در اختیار قرار دهند.

همچنین از طریق گسترش محدوده‌های شهری، که مصوبه آن در شورای عالی معماری و شهرسازی به تصویب می‌رسد، ظرفیت‌های لازم برای تأمین مسکن فراهم می‌شود. در برخی شهرهای جدید و شهرک‌های اقماری نیز این امر در حال انجام است.

وی درخصوص پیشرفت تخصیص مسکن به سازمان‌ها و ارزیابی وضعیت آن گفت: ما در مرکز تحقیقات به طور مستقیم مسئول تأمین مسکن نیستیم و اطلاعات دقیقی از روند برنامه‌ها نداریم. اما در حوزه سیاست‌های کلی، تلاش‌هایی صورت گرفته تا جدول نیاز مسکن برای افرادی که شرایط آن‌ها محرز شده است، تهیه و به بانک‌ها و اعتبارات بانکی وصل شوند.

به گزارش مهر، در اسفند ماه سال گذشته وزیر علوم از پیشرفت طرح مسکن دانشگاهیان و مشکلات موجود در این مسیر صحبت و تأکید کرده بود که تأمین مسکن برای اعضای هیئت علمی و دانشجویان متاهل یکی از اولویت‌های وزارت علوم است و هر هفته پیشرفت‌ها را بررسی می‌کند.

اجرای پروژه‌های مسکن در ۳۵ دانشگاه کشور

سیمایی اظهار کرده بود: پروژه‌های مسکن در ۳۵ دانشگاه در حال اجرا است و دانشگاه صنعتی سهند پیشرفت ۱۰۰ درصدی داشته است.

وزیر علوم به مولدسازی اراضی دانشگاه‌ها برای تأمین مسکن نیز اشاره کرده و گفته بود که وزارت علوم از این روش حمایت می‌کند. وی همچنین از مشکلات حقوقی و قوانین متناقض در مسیر تأمین مسکن گفته بود و اعلام کرده بود که برای حل این مشکلات، شورای عالی مسکن تشکیل شده است.

سیمایی تصریح کرده بود در بخش مسکن استادان حداقل ۴۰ هزار واحد نیاز است و برای کارکنان این رقم بیشتر است. همچنین، نیاز به ۳۰ هزار واحد خوابگاه متاهلی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی متاهل وجود دارد که پروژه‌هایی در این زمینه در حال احداث است و امیدوارند تا اسفند ۱۴۰۴، ۱۵۰۰ واحد آماده بهره‌برداری شود.

همچنین ببینید

تلاش وزیر علوم برای حل مشکل صدور کد استخدامی اعضای هیات علمی

تلاش وزیر علوم برای حل مشکل صدور کد استخدامی اعضای هیات علمی

وزیر علوم با بیان اینکه صدور کدهای استخدامی فرایندی طولانی و اداری در سازمان‌های دیگر …

۱۹ دیدگاه

  1. سلام،
    این همه سال، دانشگاههای دولتی درس خواندم تا هیات علمی شوم. فقط پیرتر شدم و سنم بالا رفت. آخر ۳۰ تومان در ماه حقوق می گیرم و همه کارگرهای آشنا هم نزدیک این حقوق را می گیرند. وام ۲۳ درصدی باید به نخبگان بدهیم؟ این وامها را که همه افراد در جامعه می گیرند و دادن آن هنر نیست. دانشجویم نگهبان شرکت سایپا شد و ایشان هم صفرکیلومتر، ۲۵ تومان می گیرد.

  2. سرکاری است، توجه نکنید. فیلم است.

  3. تنها دو درصد از کل مساحت کشور در حال حاضر مسکونی است اگر این درصد به سه درصد برسد کل مشکل زمین مسکونی حل میشود منتهای مافیای نابود یازی، شهرداری‌ها و نهادهای دولتی حاضر نیستند زمینهای مملکت را که به زور غصب کرده اند در اختیار مردم بگذارند
    وام و … بماند فعلا زمین که موجود است در اختیار مردم نمی گذارند وام پیشکش

  4. بنظرم همانطورکه تصویب شده وام هیات علمی ۲ میلیارد تومن بشه اما کاری کنید که این وام با سود پایینتر به دستمون برسه. سود ۲۳ درصد یعنی ماهانه ۴۳ میلیون قسط طی ۱۰ سال! در حالیکه حقوق بنده با ۵ سال سابقه و افزایش ۲۵ تا ۳۰ درصدی که قراره سال ۱۴۰۴ رخ بده، به ۴۰ هم نمیرسه! اگر سود وام را بیارن مثلا ۱۲ تا ۱۵ درصد خیلی بهتر میشه. حقوق استادیار پایه ۱ هم نهایتا اگر متاهل باشه در امسال، ۳۰ تومنه!

  5. سلام واقعا باعث تاسف هست که طرح ملی مسکن در کشور مطرح و اجرا می‌شود آما برای قشر نخبه و فرهیخته مملکت این برخوردها و رفتارهای سخیف می‌شود و هیچ اراده وبرنامه جامع و قاطعی برای رفع این بحران در این شرایط سخت نیست. واقعا اگر اراده ای ود ا تشکیل کارگروا در وزارت علوم وتعیین نماینده های تام الاختیار از سازمان‌های در گیر می‌توانست براحتی این معضل در کوتاهترین زمان حل بشود اما دریغ از اراده و تدبیر…

  6. خبرهای زرد و توخالی
    آقای مسئول وقتی هیچ برنامه ای ندارید
    لطفا حرف نزنید
    وعده های بی سرانجام…
    اصلا زمین هم بدید
    وام هم بدید
    با این حقوقی که هیات علمی ها دارن
    خونه نمیتونن بسازن
    همون رهن و اجاره سالیانه هم نمیتونن پرداخت کنند.
    یک هیات علمی حقوقش واقعا کمه
    از طرفی پروژه صنعتی هم که انجام بده بالاسری و مالیاتی که دانشگاه و دولت برمیداره و خرج مواد و تست هایی که بالایت، چیزی براش نمی‌مونه…
    آخر اردیبهشت باید خونمو تغییر بدم
    باید برم اطراف تهران خونه بگیرم
    داخل تهران نمیتونم دیگه…

  7. واقعا جای تاسف داره برا مسئولین مملکت ما که من عضو هیات علمی باید استرس اینو داشته باشم که برج ۵ صاحبخانه من خانه اش رو می‌خواهد من چکار کنم دیگه هیچ جا هم نمیشه با اون مبلغ پایین خانه اجاره کرد

  8. اساتید حق التدریسی را دریابید.
    ماهیانه ۱۵ میلیون هم درامدمان نیست.
    به مامسکن اختیار بدید خودمان وامشو میدیم

    • ماهانه ۱۵ میلیوووون…
      من تمام وقت دارم کار میکنم.
      ای ولش کن حال بحث ندارم

    • دکترای حق‌التدریس دانشگاه آزاد

      خدایی خوبه
      کجا حق‌التدریسی هستید. من که اصلا پول حق‌التدریس را مبلغی نمی‌بینم که بگم حقوق، دو سال هست آزمون دادم، تو مرحله نهایی روی کارتابل رییس استان هستم که امضا نمی‌کنه، حداقل بشم هئیت علمی وابسته 😥
      بعد از ۸ سال حق‌التدریس چه آمال و آرزویی داریم، واقعا برای این مملکت و مسئولین خجالت آوره

    • سلام. شما کدوم دانشگاه تدریس میکنید و چند واحد در طول ترم دارید که حقوقتون ماهیانه ۱۵ تومن نمیشه؟ من ترمی ۱۶ واحد دارم یه ترم میشه ۱۵ تومن که ماهی ۳تومن میشه استادان حق التدریس که از فراموش شدگان هستن.

    • من در زمان حق التدریسی نهایتا ماهی یک میلیون درآمد داشتم. همین دو ترم قبل . الان نهایتا یک و پانصد … چطور میگید ۱۵ میلیون ؟؟؟!!!!!!!!!

  9. اقای وزیر اولا دانشگاهها زیر بار تخصیص زمین هایشان نمیروند. حاضر نیستند ۲ هکتار از صدها هکتار را برای مسکن اساتیدشان کنار بگذارند. ثانیا اگر تخصیص دهند میگویند بودجه نداریم بسازیم . واقعا هم وزارت بودجه نمی دهد و در حد حرف و شعار است. ثالثا به اساتید وام قرض الحسنه (نه ربوی ۲۳ درصد) برای خرید مسکن بدهید تا از اجاره نشینی و خانه بدوشی درآیند.

    • منتظر دستور شما بودند… بنده خدا ورشکستگی میدونی یعنی چی؟؟

      • ورشکستگی فقط برای مردم ایران هست برای اختلاس میلیارد دلاری می‌برند بدون هیچ محاکمه ای

        • تازه بعد ۴۵ سال به فکر افتادن، اونم می اندازند گردن همدیگه و نمی دونن چکار کنن، آخه این شد توجیه، معلومه دیگه مثل کارمندان بانک هنگام ورود یک استاد باید منزل متناسب با شان و نیاز استاد و خودرو با وام بسیار طولانی و سود حد اکثر ۲ درصدی در اختیارش قرار بگیره، چطور برای بانک‌ها با اون کارمندان معلوم الحال که باعث و بانی نابودی اقتصادی هستند اینهمه شرایط اکازیون وجود داره، اما برای استادها کی بود کی بود من نبودم، باید وامی بسیار طولانی مدت و حد اکتر ۲ درصد سود برا منزلی خوب و خودرویی مناسب به استاد داده بشه،. نه اینکه رانت بین برخی افراد معلوم الحال پخش بشه. موقعی که نوبت استاد شد، بگویند بودجه نداریم، و این کار را ۴۵ سال هم ادامه بدن

    • سلام چرابفکرکارمندان نیستن؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *