خانه » اخبار اساتید هیأت علمی دانشگاه ها » تلاش برای تامین مسکن اساتید از طریق نهضت ملی مسکن
تأمین مسکن اساتید از طریق زمین‌های دانشگاه و مولد سازی

تلاش برای تامین مسکن اساتید از طریق نهضت ملی مسکن

وزیر علوم از تلاش برای تامین مسکن دانشگاهیان از طریق نهضت ملی مسکن خبر داد.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

تأمین مسکن اساتید از طریق زمین‌های دانشگاه و مولد سازی

به گزارش خبرگزاری مهر، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: بخش قابل توجهی از اساتید و کارکنان فاقد مسکن هستند و دو سوم درآمد آن‌ها به اجاره مسکن اختصاص داده می‌شود و این وضعیت عواقب علمی زیادی دارد.

حسین سیمایی صراف در نشست بررسی آخرین وضعیت اجرای نهصت ملی مسکن در دانشگاه‌ها که با حصور روسای دانشگاه‌ها برگزار شد، گفت: همه ما از وضعیت معیشتی استادان و کارکنان مطلع هستیم حقوق و درآمدها پایین است، از یک طرف ما داریم تلاش می‌کنیم در این شرایط دشوار برای پیشرفت علمی و مرجعیت علمی پیدا کردن از طرف دیگه عملاً یه کاری داریم می‌کنیم که استاد ما اصلا نمی‌رسد برای کلاس درس خود را آماده کند و کار دوم و سوم می‌گیرد تا بتوانند زندگی را بگذراند.

وی ادامه داد: خب چه باید کرد؟ ایده‌ای در ذهن بزرگان آموزش عالی است که نباید دست به زمین دانشگاه زد چراکه ناموس دانشگاه است. این تفکر غیر ملی است.

وزیر علوم افزود: به عنوان‌مثال دانشگاه شریف مضیقه خوابگاه دارد ولی در کنار آن خو ابگاه برای آموزش و پرورش قرار دارد که با وجود پیگیری‌هایی که در دوره‌های مختلف توسط دکتر، عارف دکتر مخبر و دکتر جهانگیری صورت گرفت، دستور واگذاری آن داده شده است آموزش و پرورش خوابگاه را واگذار نمی‌کند در حالی که مشخص شده مازاد است و این‌عدم واگذاری فقط به این دلیل است که نام شخصی که واگذار نکرده است در آموزش و پرورش خوب یاد شود.

سیمایی صراف افزود: ما اگر مسکن دانشگاهیان را تامین‌کنیم چیزی از دست نمی‌دهیم بلکه به دست می‌آوریم، امید استاد و کارکنان را بدست می‌آوردیم. مسکن دار کردن دانشگاهیان وظیفه حقوقی اخلاقی و شرعی ما است.

وی ادامه داد: تامین مسکن یکی از اولویت‌های ما بوده و برای ما حکم یک پروژه دارد، من مسئول آن هستم و هر هفته پیشرفت‌های آن را بررسی می‌کنیم تا موانع موجود را رفع کنیم.

سیمایی صراف افزود: همان طور که مطرح شد طرح مسکن دانشگاهیان در ۳۵ دانشگاه شروع شده و از ۵ تا ۱۰۰ درصد پیشرفت کرده است اولین دانشگاهی که ۱۰۰ درصد پیشرفت داشت دانشگاه صنعتی سهند بود که هفته پیش، کلنگ زنی کردیم.

وی ادامه داد: یکی از شاخص ارزیابی مدیریتی را پیشرفت مسکن دانشگاهیان قرار داده‌ایم و خوابگاه متاهلی را هم در این بخش قرار داده ایم، در حال حاضر حدود یک هزار و ۵۰۰ خوابگاه متاهلی داریم این در حالی است که ۹۰ هزار دانشجوی تحصیلات تکمیلی متاهل داریم و برنامه ما این است که حداقل برای ۴۰ تا ۵۰ درصد دانشجویان متاهل خوابگاه تامین کنیم، ۵ هزار خوابگاه متاهلی در دست احداث است و تا اسفند ۱۴۰۴ باید هزار واحد متاهلی را تحویل دهیم منابع را تقریبا تامین کرده‌ایم و هر هفته پیگیر ان هستیم.

وی از راه‌های دیگر تامین زمین مسکن دانشگاهیان به مولدسازی اشاره کرد و افزود: اگر دانشگاه‌ها از راه مولدسازی امکان تامین مسکن دارند اقدام کنند وزارت علوم نیز آن‌ها را کمک خواهد کرد.

همچنین ببینید

چالش جدی کمبود هیات علمی پزشکی و دندانپزشکی در کشور

چالش جدی کمبود هیات علمی دندانپزشکی در کشور

دبیر شورای آموزش دندانپزشکی: امسال با وجود پذیرش ۳۰۰۰ دانشجوی دندانپزشکی، دانشکده‌ها همچنان با مشکل …

۶ دیدگاه

  1. واقعا حرفی برای این کشور مملکت ندارم ،،،دکتری حق تدریس حق اشون نیست

  2. مظلوم ترین قشر جامعه اساتید حق التدریس هستند از مهر که رفتیم دانشگاه تدریس کردیم تا امروز که ۲۸ اسفند هست هیچ پولی پرداخت نشده قابل تأمله که که مهر سکه حدود ۴۰ ملیون بوده الان شده ۹۰ ملیون … بابا ما هم دکترا داریم ما هم بی‌خوابی کشیدیم ما هم از تفریح و سفرمون گذشتیم ما هم انسانیم … هیچ مسئولی به فکر نیست

    • می دانید مسولین میان فکر می کنند چطور از این دانشجو دکتری ها کار بکشیم که هزینه نکنیم و صرفه جویی کرده باشیم هم تو بوق و کرنا بکنیم که کار پیدا کردیم هم بقیه رو با این وعده های پوچ و توخالی استخدام و جذب و حقوق و معافیت شهریه و ساخت مسکن و … فریب بدهیم بیان دانشگاه ثبت نام کنند.
      اکثر رشته ها کار شناسی تعطیل شدند مهندسی ها فقط برقرار است اونها هم به امید رفتن از کشور هستند متاسفانه
      وقتی براشون کار نیست نمیدانی چطور راضی شون کنی به ماندن
      ارشد تک توک رشته ها
      و چند نایی دکتری میان که آنها را با بدترین شیوه نامه و قانون جیبشون خالی می کنند روانی شون می کنند
      حالا فکر نکنید فقط آزاد اینه دولتی از اینجا بدتر است
      فقط هزینه پرداخت نمی کنند روح و روان ر و نابود می کنند.

      • لیسانس خیلی رشته ها رو حذف کردند بجا اینکه دکتری رو حذف کنند توجیهشون هم اینه که برا دانشجو لیسانس کار نیست اما سوال این جاست کسی که دکترا می‌گیره کلی زحمت می‌کشه مطالعه می‌کنه پژوهش می‌کنه بی‌خوابی می‌کشه چشماش ضعیف میشه ریزش مو پیدا می‌کنه، تپش قلب و هزار درد دیگر بعد از اتمام دکترا متوجه میشه هیچکاری براش نیست و در خوشبینانه ترین حالت حق التدریس میشه که حقوقش حتی به اندازه یک کارگر نیست و آن هم آنقدر با تأخیر پرداخت میشه که أسف باره … هیچکس به فکر جوان تحصیلکرده این مملکت نیست … جوانانی که بجا عیاشی دنبال کسب علم و خدمت به مردم هستند …

  3. کاش آقای وزیر شرایطش رو هم میگفتند. در همین دانشگاه صنعتی سهند اساتیدی که هیچ خانه ای ندارند و فرم سبز هستند بابت هموار سازی و تسطیح زمینی که صاحب آن نیستند باید هزینه گزافی پرداخت کنند اما اساتیدی که خانه دار هستند و فرم قرمز شرایط بهتری برای تحویل نسبت به فرم سبز دارند. مشخص نیست بر چه اساسی این چنین برنامه ریزی شده است!

  4. اقای وزیر. اگر تنها و تنها همین یک کار را برای اساتید انجام بدید، بزرگترین کار را کردید. بسیاری از دانشگاهها زیر بار نمیرن. هکتار هکتار زمین دارند حاضر نیستند ۲-۳ هکتارشو برای اساتید منزل سازمانی بسازند. واقعا از اجاره های سرسام اور در عذابیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *