بیش از ۱۰۰۰ نفر از اساتید دانشگاههای دولتی برای همفکری در تدوین سند ملی تحول علوم انسانی، اجتماعی و هنر عضو شبکه فراگیر اساتید (شفا) شدند.
آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…
“شفا” شبکه فراگیر اساتید علوم انسانی، اجتماعی و هنر
به گزارش وب سایت هیات علمی، دکتر سعیدرضا عاملی، رئیس شورای تخصصی تحول و ارتقاء علوم انسانی در نشست مشترک با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به نقش زیربنایی علوم انسانی، اجتماعی و هنر در پیشرفت کشور، بر ضرورت روزآمدسازی و تدوین اسناد جامع و متناسب با اقتضائات اسلامی و بومی تأکید کرد. وی عنوان کرد: یکی از اقدامات مهم شورای تخصصی تحول و ارتقاء علوم انسانی در این راستا، تشکیل «شبکه فراگیر اساتید با عنوان شفا» برای اولین بار در کشور است.
رونمایی از شبکه برخط اساتید در آینده ای نزدیک
این شبکه با مشارکت اساتید دانشگاهی، حوزوی و نخبگان علوم انسانی، اجتماعی و هنر، به تدوین و انجام ۴۰ پروژه در راستای بهروزرسانی بخش علوم انسانی، اجتماعی و هنر نقشه جامع علمی کشور و تدوین سند ملی تحول علوم انسانی، اجتماعی و هنر با همکاری دانشگاهها و پژوهشکدههای علوم انسانی اقدام کرده است.
وی افزود: تمامی دانشگاههای کشور در این پنج ماه مشارکت فعالی داشتهاند و تاکنون بیش از ۶۰ درصد دانشگاهها عضو این شبکه شدند و بیش از ۱۰۰۰ نفر از نمایندگان آنها برای همفکری در تدوین سند ملی تحول علوم انسانی، اجتماعی و هنر، بهصورت رسمی به شورای تحول معرفیشدهاند.
این شورا قصد دارد با همکاری دانشگاهها، حوزههای علمیه، پژوهشگاهها و مؤسسات علمی، بستری برای نقشآفرینی اساتید منتخب فراهم کند و از طریق سکوهای جمعسپاری، شرکت در رویدادهای علمی، گروههای کانونی و پروژههای دلفی، از مشارکت آنها بهرهمند شود.
وی در پایان اعلام کرد که در آینده نزدیک سامانه برخط ویژه مشارکت اساتید و دانشمندان حوزه علوم انسانی اجتماعی و فرهنگی رونمایی خواهد شد که میتواند تجربه نوینی را از تأمین مشارکت اساتید در تدوین سند ملی تحولژرقم بزند.
ارائه پیشنویس آییننامه ارتقای اعضای هیات علمی علوم انسانی
همچنین در این نشست، فرآیند تهیه پیشنویس آییننامه ارتقای اعضای هیات علمی دانشگاهها و مراکز پژوهشی، ویژه علوم انسانی، اجتماعی و هنر با حضور وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری، جناب آقای دکتر خاکی صدیق و جناب آقای دکتر سمنانیان و سایر اعضاء توسط رئیس محترم موسسه تحقیقات سیاست علمی کشور ارائه گردید.
دکتر عاملی با تأکید بر رعایت تخصصی بودن، تنوعبخشی، توجه به اقتضائات رشتههای حوزه علوم انسانی، اجتماعی و هنر و توجه به اصول ۱۱گانه مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی و همچنین مواضع چهارگانه شورای تحول در فرایند تدوین آییننامه گفت:
خوشبختانه در این مسیر تعامل گستردهای با اساتید دانشگاه و حوزه ایجادشده و ضمن انجام مطالعات فرا تحلیل آییننامههای ارتقاء ۴۰ سال گذشته و مطالعات تطبیقی دانشگاههای معتبر خارجی، بیش از ده نشست ملی و دهها جلسه تخصصی با صاحبنظران رشتههای علوم انسانی، اجتماعی و هنر با صرف ۲۰۰۰ نفر ساعت برگزار شده است.
سلام، دوستان مشخص هست که کف حقوق اعضای هیئت علمی چقدر افزایش پیدا کرده؟
خودتان با کارگر مقایسه می کنید!!!
اقای وزیر. اطلاع دارید حقوق کارگران ۴۵ درصد افزایش داشته؟ حقوق اساتید چطور؟ روزبروز فقیرتر میشیم. کاری کنید
حقوق اساتید؟؟؟
اطلاع داری من حق التدریس که در یک و نیم سال اخیر که کارم را در دانشگاه دولتی شروع کردم و در این مدت علاوه بر تدریس، ۹ پروژه و طرح دانشجوی به همراه یک قسمت از دانشجوی کارشناسی ارشد را انجام دادم و کل تابستان و تا ۲۸ اسفند در دانشگاه بودم و در ۳۶۵ روز اخیر حدود ۳۵۵ روز به جرات میگم در دانشگاه مشغول بودم و در این مدت فقط و فقط کل دریافتی من ۴۸۰۰ تومان بوده و جالب اینکه یک ماه پیش ماشینم خراب شد و مبلغ ۲۰ میلیون و ۵۰۰ هزینه روی دست من گذاشت، من تمام توانم برای دانشگاه گذاشتم و میندازم اما دریافتی ۱۴ ماه پیش بنده به ۵ میلیون تومان هم نمیرسد، الان من چی باید بگم؟؟؟
دوست گرامی. اونهایی هم که هیات علمی شدن از زیر بته هیات علمی نشدن. من ده سال حق التدریس بودم تا هیات علمی شدم. بعد هم این چه نحوه عقده ای بودن هست که اساتید مدعو دارن. اساتید هیات علمی هم وضعشون تعریفی نداره. شما بجای اینکه از حقوق مدعو دفاع کنید، چرا همش میزنید تو سر هیات علمی های بیچاره؟؟!!!
هیئت علمی های دانشگاه ما هیچی بلد نیستن، دانشجوهاشون افتضاح، همش پیش من میفرستن، اصلا بگم خنده تون میگیره، تکنیک صفر، کارهای که به لیسانس بلده رو اینا بلد نیستن، دو این مدت اگر کل تایم حضور اساتید تو آزمایشگاه بخوام بگم، شاید جمعا به ۱۰ ساعت نرسه، همه با هم ده ساعت تو این مدت ندیدم آزمایشگاه حاضر باشند، بعد من هر روز ده ساعت کار میکنم
من واقعا شگفت زدهام از این حقالتدریسها!! خب مگه شما زندگی ندارید، مگه خرج ندارید، چرا دانش شما به دادتان نرسیده!! خب رها کنید بروید، شاید مجبور شدند و فکری کردند. وقتی شما مفت کار میکنید اونها مگه بیمار هستند که پول اضافی بدهند و افرادی را جذب کنند!!! از ماست که بر ماست.
اسدجان، میدونی مشکل کجاست، من حق التدریس نه روزی ۱۰ ساعت برای دانشگاه میگم کار میکنم و حقوق نمیدن، یه آدم سوپر کاری هستم، در روستا ۱۰۰ راس گوسفند داریم و ۱۰ هکتار زمین (پیش خودت میگی دهاتی) ولی همین دکتر دهاتی از گوسفندا سالی یک میلیارد و از زمین هم با کسر هزینه سالی ۸۰۰ تومان در میاره و چون آدم وحشی هستم تو کار، دامپروری و کشاورزی برای من کمه و خسته نمیشم و باید باز کار کنم، حق التدریس هم هستم و کنار اون هر سال به طور متوسط با ۱۰ دانشجو طرح و پروژه و تز کار میکنم، البته همه کارشون خودم انجام میدم چون این نسل بدردنخوره، کار عملی با من و مقاله نوشتن با همکارم هست، تا وقتی جذب بشم حداقل ۳۰ تا مقاله تاپ داشته باشم.
برای این حق التدریس هستم، راستی از بد روزگار هم خونه تو شهر و روستا دارم، مغازه ۱۸ متری بر خیابون هم دارم، ماشینم ۲۰۷ هست که انشالله شرایط مساعد باشه شاستی میکنم، البته در قید و بند ماشین نیستم، فقط دوس دارم کار کنم، چه کنم وحشی بار اومدم و با این فرمون تا ۱۰ سال دیگه راحت تعداد مقالاتم به ۱۰۰ میرسه، راستی ۳۲ ساله و سال آخر دکتری هستم
سلام. من هم ده سال حق التدریس بودم. هر ترمی که تدریس میکردم همون چندرغاز رو دو سال بعد پرداخت میکردن. خیلی عذاب کشیدم. اما چاره ای نداشتم چون گزینه دیگه ای نداشتم. انشاالله به زودی به جایگاه خوب و شایسته ای دست پیدا کنید. و نتیجه زحماتتون رو ببینید.
آرزوی موفقیت
بنده بیست سال است که کار رسانه ای می کنم اگر همکاری لازم بوددرخدمتم