وزیر علوم از پیگیری جدی برای حل مشکل مسکن اعضای هیات علمی خبر داد.
آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…
پیگیری جدی برای حل مشکل مسکن اعضای هیات علمی
به گزارش خبرگزاری ایرنا، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: اصلاح موارد مورد نظر شورای صنفی در آییننامه استخدامی کارکنان دانشگاهها، پرداخت میزان مشخصی از رفاهیات در همه دانشگاهها و حل مشکل مسکن کارکنان و اعضای هیات علمی در وزارت علوم در حال پیگیری است.
حسین سیمایی در دیدار با شورای مرکزی صنفی کارکنان دانشگاهها و مراکز پژوهش و فناوری گفت: دانشگاه از سه رکن اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان تشکیل شده است و در وزارت علوم پشتیبانی از هر سه رکن را وظیفه خود میدانیم.
وی افزود: حل مشکل مسکن کارکنان و اعضای هیات علمی با جدیت در حال پیگیری و مسائل مختلف اجرایی و حقوقی مرتبط با آن در حال بررسی است. در خصوص دانشجویان نیز تلاش میکنیم هم تعداد خوابگاهها را افزایش دهیم و هم امکانات و کیفیت خوابگاههای موجود را ارتقا دهیم.
وزیر علوم اظهار داشت: حفظ و ارتقای کرامت دانشگاهیان موجب انگیزه بیشتر و بهره وری بالاتر خواهد بود که بخشی ار این کرامت به پرداخت بموقع و با عزت حقوق و تامین حداقلی از رفاهیات مرتبط است و ما به این موضوع باور داشته و به دنبال تحقق کامل آن هستیم.
پرداخت پاداش پایان خدمت اعضای هیات علمی
وی تاکید کرد: در جلسه اخیر شورای حقوق و دستمزد توانستیم پرداخت پاداش پایان خدمت کارکنان و اعضای هیات علمی (برجای مانده از ۱۴۰۱) را مصوب کنیم.
در خصوص فوق العاده ویژه کارکنان نیز موضوع توسط شورا از دسنور کار این جلسه خارج شد ولی پیگیری خواهیم کرد تا در جلسات آتی مطرح شود.
سیمایی اظهار داشت: موضوع سقف حقوق اعضای هیات علمی فقط شامل ۵۶۰ نفر از اعضای هیات علمی میشد و از مجموع ۲۹ هزار عضو هیات علمی وزارت علوم، تنها این تعداد اندک بیش از سقف استحقاق دارند. اجرای این مصوبه بار مالی زیادی برای دولت ندارد و میتواند بازتاب منفی وجود سقف را رفع کند.
معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم گفت: پیگیری مسائل کارکنان وزارت علوم و دانشگاهها از بدو خدمت در این وزارت در دستور اینجانب بوده است و در این راستا با شورای صنفی کارکنان ستاد و همچنین شورای صنفی کارکنان دانشگاهها جلسات مستقلی برگزار شد.
مهدی پندار افزود: در راستای همین پیگیریها توانستیم موافقت شورای حقوق و دستمزد را برای پرداخت پاداش بازنشستگی کارکنان و اعضای هیات علمی که از سال ۱۴۰۱ بر جای مانده بود کسب و منابع آن را از محل فروش اوراق اسلامی تامین کنیم.
وی گفت: در خصوص فوق العاده ویژه کارکنان از طریق شورای حقوق دستمزد در حال پیگیری هستیم و برای همسانسازی حقوق کارکنان وزارت علوم و دانشگاهها با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پرشکی مطابق قانون هیات امنا، مکاتبه با سازمان اداری استخدامی در جریان است.
پیش از سخنان وزیر علوم، تعدادی از اعضای شورای مرکزی صنفی کارکنان به بیان مطالب خود پرداختند. اجرای مفاد بر جای مانده آییننامه استخدامی کارکنان (اعضای غیر هیئت علمی) سال ۱۴۰۳ مهمترین خواسته اعضای شورای صنفی کارکنان دانشگاهها از وزیر علوم در این نشست بود.
ایجاد یک بیمه درمانی یکپارچه و با خدمات بالا، اعطای تسهیلات بانکی، حل مشکل مسکن، پرداخت رفاهیات مصوب دولت، ارتقای کارکنان و انتصاب کارکنان در سمتهای مدیریتی مطابق جدول مشاغل و اعمال مدرک تحصیلی بالاتر از دیگر مطالبات اعضای شورای صنفی کارکنان دانشگاهها در این نشست بود.
چرا باید به اساتید خانه و مسکن و زمین داد که مهاجرت نکنن به زور نگهشون دارید مسکن مریضای بدبخت میخان زیر منت خواهر و برادرهاشان نباشن حتی والدینشان که ازشون سواستفاده نکنن اساتید زیادشونه مریضا نه کار نه ازدواج نه درامد کسی مسولیتشان قبول نمیکنه دولت اگه اسلامی اینها رو دریابه
چون اگه اون اساتید نباشن کسی تربیت نمیشه که شمارو درمان کنه و به شما خدمت کنه
الان بیشتر اساتید با سیلی صورتشون رو سرخ نگه داشتن
جناب اقساط وام مسکن هیات علمی که دو میلیارد وام میدن، ماهی ۳۵ میلیون تومنه. مجانی که بهت چیزی نمیدن. شما توانایی این اقساط را داری؟
والا همین دو میلیاردی که شما می فرمایید و قراره ماهی چهل میلیون قسط بدیم رو هم بهمون نمیدن
این اعتبارهای دانشگاه های دولتی است. دانشگاه های غیر انتفاعی چطور؟
نمیدونم مشکل با دادن زمین به اساتید چی هست؟
حقوق اساتید باید بالای ۱۵۰ میلیون باشه…..تو ترکیه استاد ۲۳۰م حقوق میگیره
تو ترکیه بنزن و گاز و آب هم به قیمت ایران است. من ۱۵۰ میلیون میکنم به شرط اینکه بنزین و گاز و آب هم به قیمت ترکیه باشد
در این کارزار درمورد وضع اقتصادی اساتید شرکت کنید
https://www.karzar.net/175930
وام بانکی ۲۰ درصد به بالا راه خانه دار شدن اساتید نیست. راه بدبخت کردن اساتیده. هکتارها زمین در دانشگاهها یا اطرافش وجود داره که دولت حتی حاضر نیست مسکن سازمانی بسازه برای اساتید. در بعضی شهرها هم که قرار بود به اساتید زمین بدهند، دولت جدید پروژه را متوقف کرد. مثل دانشگاه قم. منتظریم ببینیم وزیر جدید چه کار میکند!!!