وزارت بهداشت به دلیل افزایش تعداد فارغالتحصیلان و در راستای فرصت جذب نیروهای متخصصتر، بورسیه دانشجویان را متوقف کرد.
آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…
افزایش تعداد فارغالتحصیلان علوم پزشکی، دلیل توقف بورسیه
به گزارش ایسنا، مشاور معاون آموزشی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه بسیاری از دانشگاهها از سال گذشته بورسیه تحصیلی دانشجویان را لغو کردهاند، گفت: سالیانه بیش از ۱۱ هزار و ۴۰۰ دانشجو در سه رشته پر متقاضی شامل پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی فارغالتحصیل میشوند که دیگر نیازی به بورسیه نداریم.
حمید اکبری ضمن بیان این مطلب با اشاره به توقف بورسیه دانشجویان علوم پزشکی اظهار کرد: در حال حاضر نیازی به بورسیه این دانشجویان در دانشگاه های علوم پزشکی نداریم. در واقع مفهوم بورسیه این است که بخواهیم از ابتدا یک دانشجو را مورد حمایت مالی قرار بدهیم و در مقابل، آن دانشجو متعهد شود که پس از فارغ التحصیلی خدمت کند.
وی در ادامه تصریح کرد: در گذشته بورسیه دانشجویان علوم پزشکی بیشتر با هدف جذب به عنوان هیات علمی صورت می گرفت؛ اما امروزه به اندازه کافی دانش آموخته در رشتههای مختلف دورههای تخصصی، علوم پایه و غیره داریم. دیگر نیازی نیست بخواهیم دانشجویی را از ابتدا بورسیه کنیم.
توقف بورسیه، فرصتی برای جذب نیروهای متخصصتر
مشاور معاون آموزشی وزارت بهداشت تاکید کرد: ما امروز اگر بخواهیم هیات علمی جذب کنیم، ابتدا فراخوان جذب اعلام می کنیم، برای یک ظرفیت ۱۰۰ نفری ۱۰۰۰ متقاضی شرکت می کند. بر این اساس ما می توانیم از بین داوطلبان افراد شایسته را انتخاب کنیم. به همین دلیل از سال گذشته برخی از دانشگاه های علوم پزشکی بورسیه های تحصیلی خود را لغو کردند.
اکبری با اشاره به تحصیل حدود ۲۵۰ تا ۲۶۰ هزار دانشجوی علوم پزشکی در کشور اظهار کرد: سالیانه بیش از ۷۰۰۰ دانشجو در رشته پزشکی، تعداد ۲۵۰۰ نفر در رشته دندانپزشکی و ۱۸۰۰ تا ۱۹۰۰ نفر در رشته داروسازی از دانشگاه های علوم پزشکی فارغ التحصیل می شوند.