خانه » اخبار دوره دکتری » تمدید ثبت نام متقاضیان تدریس دانشگاه آزاد ۱۴۰۳
تمدید ثبت نام متقاضیان تدریس دانشگاه آزاد ۱۴۰۳

تمدید ثبت نام متقاضیان تدریس دانشگاه آزاد ۱۴۰۳

مهلت ثبت نام در چهارمین دوره دستیاری آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی تا روز جمعه ۲۱ دی‌ماه ۱۴۰۳ تمدید شد.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

نحوه و زمان ثبت نام فراخوان چهارمین دوره دستیاری آموزشی دانشگاه آزاد ۱۴۰۳

به گزارش وب سایت هیات علمی،‌ دکتر حامد حسن‌پور رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ثبت نام متقاضیان در طرح دستیاری آموزشی و نیز اعلام آمادگی تدریس در نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ از سه شنبه ۴ دی ماه سال جاری آغاز شد و تا ساعت ۲۴ روز یکشنبه ۱۶ دی ماه ادامه داشت.

بنا بر اعلام روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مهلت ثبت نام در چهارمین دوره دستیاری آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی تا ساعت ۲۴ روز جمعه ۲۱ دی‌ماه سال جاری تمدید شد.

متقاضیانی که موفق به ثبت نام نشده اند، می‌توانند با مراجعه به نشانی https://bpj.iau.ir/Ta با وارد کردن کدملی و شماره همراه خود نسبت به ثبت نام اقدام کرده و ۱۴ مرحله ثبت نام را تکمیل و در انت‌ها ثبت نام خود را نهایی کنند.

همچنین متقاضیانی که موفق به تکمیل پرونده خود در سامانه دستیاری آموزشی نشده‌اند نیز می‌توانند با ورود به حساب کاربری خود مراحلی که ناقص است را تکمیل کنند.

دستیاران آموزشی فعلی و متقاضیان جدید می‌توانند از طریق وب سایت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان به آدرس https://bpj.iau.ir/Ta برای ثبت نام اقدام کنند.

در چهارمین دوره دستیاری آموزشی آن دسته از متقاضیانی می‌توانند ثبت نام کنند که دانشجوی دکتری شاغل به تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی (دارای انتخاب واحد در نیمسال اول ۱۴۰۳-۱۴۰۴) باشند.

لازم به ذکر است تمامی دستیاران آموزشی که در نیمسال‌های گذشته در طرح دستیاری آموزشی ثبت نام کرده‌اند، لازم است مجدداً با ورود به سامانه دستیاری آموزشی ضمن اعلام آمادگی برای تدریس در ترم بهمن ماه اطلاعات خود را به‌روز و اولویت‌های خود را برای تدریس در نیمسال جدید (واحدهای دانشگاهی و دروس مد نظر) مشخص کنند.

برای دریافت آیین نامه دستیاری آموزشی دانشجویان دکتری دانشگاه آزاد اسلامی (دوره ویژه مدرسی – آموزش و کارورزی) و راهنمای ثبت نام در سامانه دستیار آموزشی کلیک کنید.

شرایط ثبت نام دوره چهارم دستیاری آموزشی دانشگاه آزاد ۱۴۰۳

دکتر حسن‌پور تأکید کرد: علاوه بر متقاضیان جدید، تمامی دستیاران آموزشی که در نیم‌سال‌های گذشته (دستیاری آموزشی دانشجویان دکتری دانشگاه آزاد و فراخوان دومین دوره دستیاری آموزشی دانشگاه آزاد ۱۴۰۳) در طرح دستیاری آموزشی ثبت نام کرده‌اند و یا در حال تدریس و یا در مقطع دکتری شاغل به تحصیل هستند، نیز لازم است مجدداً با ورود به سامانه دستیاری آموزشی ضمن اعلام آمادگی برای تدریس در نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ اطلاعات خود را به‌روز و اولویت‌های خود را برای تدریس در نیم‌سال جدید (واحدهای دانشگاهی و دروس مد نظر) مشخص کنند.

وی ادامه داد: روسای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی در واحدها بررسی مدارک ثبت شده در سامانه دستیار آموزشی را انجام می‌دهند.

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: شناسه تدریس صرفاً برای آن دسته از متقاضیانی صادر می‌شود که دانشجوی دکتری شاغل به تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی باشند و صلاحیت علمی و عمومی آن‌ها تأیید شود.

شروع ثبت نام متقاضیان تدریس دانشگاه آزاد ۱۴۰۳

دکتر حسن‌پور تصریح کرد: مسئولیت انتخاب دستیار آموزشی با کیفیت و دارای صلاحیت علمی و نیز تخصیص درس به دستیاران مطابق شرایط مندرج در آئین نامه دستیار آموزشی بر عهده معاونین آموزشی واحدهای دانشگاهی و مدیران گروه‌های مربوطه است.

گفتنی است متقاضیان جدید طرح دستیاری آموزشی می‌توانند قبل از ثبت نام با مراجعه به بخش دستیاری آموزشی سایت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان به آدرس https://bpj.iau.ir/ راهنمای ثبت نام در سامانه را ملاحظه کنند و مراحل ثبت نام را انجام دهند.

 

پرسش‌های رایج در خصوص شرایط دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص پذیرش دستیاران آموزشی

به گفته حامد حسن‌پور رئیس باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی، در راستای افزایش سطح آموزشی دستیاران آموزشی، رویکرد دوره چهارم در پذیرش دستیاران، درنظر گرفتن سوابق علمی و آموزشی آن‌ها خواهد بود.

در ادامه می‌توانید پاسخ به سوالات پرتکرار درمورد شرایط ثبت نام در طرح دستیار آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی را بخوانید؛

در این دوره چه افرادی می‌توانند ثبت نام نمایند؟

کلیه دانشجویان شاغل به تحصل مقطع دکتری دانشگاه آزاد اسلامی که دارای انتخاب واحد فعال هستند می‌توانند با مراجعه به تارنمای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان به آدرس https://bpj.iau.ir/Ta برای ثبت‌نام اقدام کنند. لذا شناسه تدریس صرفاً برای آن دسته از متقاضیانی صادر می‌شود که دانشجوی دکتری شاغل به تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی باشند و در تارنمای مزبور نیر ثبت نام کرده باشند.

آیا افرادی که در سه دوره گذشته‌ی دستیار آموزشی، ثبت نام کرده بودند نیز مجدداً باید ثبت نام نمایند؟

بله؛ حتما. تمامی دستیاران آموزشی فعلی و البته متقاضیان جدید می‌بایست در تارنمای باشگاه ثبت نام و برای تدریس در نیمسال پیش رو اعلام آمادگی نمایند. در غیر این صورت از مزایای دستیاری آموزشی برخوردار نخواهند بود و کد تدریس قبلی برای آنان صادر نخواهد شد.

ثبت نام چهارمین دوره دستیار آموزشی با سه دور گذشته چه تفاوتی دارد؟

در این دوره، با توجه به تاکید رئیس محترم دنشگاه در خصوص کیفی‌سازی و تکالیف سند تحول و تعالی دانشگاه در افزایش و ارتقاء استانداردهای آموزشی، سعی شده انتخاب دستیاران آموزشی، طبق شاخص‌ها و سنجه‌های استاندارد و با در نظر گرفتن سوابق علمی و آموزشی افراد صورت پذیرد؛ به طوری که دستیاران محترم آموزشی به لحاظ کیفیت آموزشی و تدریس به تراز اعضای هیات علمی دانشگاه نزدیک شوند.

در راستای پیاده‌سازی طرح دستیار آموزشی چه اقدامات دیگری در این مدت صورت گرفته شده است؟

طرح دستیار آموزشی یک فرآیند است که ثبت نام شروع می‌شود که بستر سامانه‌ای آن در یک سال گذشته ایجاد و به مرور تکمیل شده است. پس از بحث ثبت نام، بررسی پرونده متقاضیان، بررسی صلاحیت‌های عمومی و علمی، انتخاب دستیاران، تخصیص شناسه تدریس برای دستیاران انتخاب شده، ثبت دروس، توان افزایی، بررسی کلاس درس دستیاران و تحلیل و استنتاج داده‌های مرتبط، اعمال معافیت از شهریه و صدور گواهی دوره ویژه مدرسی را پیش رو داریم.

معافیت از شهریه دستیاران آموزشی به چه صورت است؟

میزان معافیت از شهریه دستیاران آموزشی قبل از اخذ گواهینامه ویژه مدرسی به‌ازای هر ساعت، معادل مربی پایه ۱ و پس از اخذ گواهینامه معادل مربی پایه ۲ خواهد بود. بر این اساس میزان معافیت از شهریه در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ به ازای هر ساعت تدریس ۳۱۹۱۱۷ ریال محاسبه شد. با توجه به آمار کلاس درسهای اخذ شده از آموزشیار و پایش اطلاعات مذکور و همچنین با مساعدت و همراهی همکاران معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه، معافیت از شهریه ۱۷.۰۰۰ نفر برای ترم پاییز سال گذشته و ۱۸.۲۰۰ نفر برای ترم بهمن ماه سال گذشته اعمال شده است که میزان معافیت از شهریه اعمال شده در پروفایل دانشجویال ذینفع در قسمت مدیریت پرداخت/سایر پرداخت ها/ پرداختهای انجام شده تا کنون، با سرفصل تعدیل شهریه دستیاران آموزشی قابل مشاهده است و ان شاء الله بزودی معافیت از شهریه نیمسال تابستان سال جاری در پروفایل آموزشیار عزیزان اعمال خواهد شد.

در راستای توان افزایی دستیاران آموزشی چه اقداماتی انجام شده است؟

در بخش نظری دوره ویژه مدرسی، دستیاران آموزشی باید ۴۰ ساعت آموزش ببیند. با توجه به تعداد دستیاران آموزشی و پراکندگی واحدهای دانشگاهی در سراسر کشور، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان نسبت به ضبط و تولید محتوای ویژه دستیاران آموزشی اقدام کرد که تا امروز حدود ۳۲ ساعت برنامه آموزشی توان افزایی برای دستیاران آموزشی تولید شده است و در سامانه کاتب قابل مشاهده می‌باشد.

موضوعات برنامه‌های توان افزایی شامل موضوعاتی همچون آشنایی با آداب و ضوابط استادی، الگوها و روش‌های تدریس، آشنایی با ضوابط آموزشی دانشگاه، روانشناسی آموزشی و یادگیری عمیق، استاد آینده و رویکرد مسئله‌محور در تدریس، آیین کلاس‌داری و قوانین و هنجارهای آموزش و تدریس، اخلاق حرفه ای، طرّاحی آموزشی، بازی‌وارسازی در کلاس و آموزش، تحوّل نظام دانشی و خیزش علمی، الگوهای یاددهی- یادگیری، نقش نیازهای روان‌شناختی در تعامل استاد-دانشجو، روش‌شناسی تهیه و تنظیم سرفصل و طرح درس و ارائۀ محتوای کلاسی، آشنایی با پایگاه‌ها، نشریات و اعتبار منابع علمی با رویکرد تولید محتوای درسی، کاربردهای هوش مصنوعی در آموزش، ارزیابی آموزشی و آشنایی با برنامۀ راهبردی تحوّل و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی می‌باشد که با حضور اساتید برجسته تهیه و تولید شده است. ان‌شاالله قصد داریم آزمون توان افزایی دستیاران آموزشی به صورت متمرکز برگزار شود.

ضمن اینکه دستیاران آموزشی لازم است در دوره اعتلا که به مدت ۸ ساعت برگزار می‌شود شرکت نمایند.

گواهی دوره ویژه مدرسی برای همه دستیاران آموزشی صادر خواهد شد؟

دستیاران آموزشی با تکمیل دوره عملی میزان ۲۴ واحد تدریس در حداقل سه نیمسال و گذراندن ۲ واحد نظری ویژه مدرسی (معادل ۴۰ ساعت آموزشی) با احراز نمره قبولی و دریافت معدل کل بالای متوسط استانی هر گروه آموزشی و دارا بودن صلاحیت عمومی لازم حائز دریافت گواهی دوره ویژه مدرسی خواهند بود.

در این دوره دستیاران آموزشی بر اساس محل تحصیل و معدل مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و نیز وضعیت تاهل امتیازبندی می‌شود و هر متقاضی که امتیاز بالاتری داشته باشند احتمال بالاتری برای انتخاب توسط مدیران گروه‌های واحدهای دانشگاهی دارد. ضمن اینکه از آغاز طرح دستیاری آموزشی هماهنگی‌های بسیار خوبی معاونت‌های موضوع و نیز روسای استان‌ها و روسای واحد‌ها صورت گرفته شده است و عزیزان به اهمیت دستیاران آموزشی و نقش آنان در ادامه فعالیت دانشگاه کاملا واقف هستند. لذا تاکید ما این است که روسای محترم واحدها، معاونین آموزشی و مدیران گروه حتما تلاش نمایند دستیارانی که دارای سوابق و توان علمی و آموزشی بالاتری هستند برای دستیاری انتخاب نمایند. البته معاونت‌های موضوعی این موضوع را راهبری می‌نمایند تا دستیاران با کیفیت‌تری انتخاب شوند و از این طریق ضمن ارتقاء سطح آموزشی واحد، رقابتی نیز میان دانشجویان برای افزایش سطح علمی و آموزشی خود ایجاد گردد.

همچنین ببینید

رشد دانشجویان دکتری ۳ سال تحصیلی اخیر

رشد دانشجویان دکتری طی ۳ سال اخیر

جمعیت دانشجویان دکتری که بیشتر دانشجوی پژوهشگر هستند، در سه سال تحصیلی گذشته با روند …

۳۶ دیدگاه

  1. دانشگاه دولتی که فقط وقت کشی و سوار دانشجو دکتری شدن ازش برمیاد، از بدو ورود هم با روان دانشجو بازی میکنند تا خودش فراری بشه. تهش هم دانشجو متوجه میشه که پروفسور کلا تعطیله و چیزی بلد نیست.

  2. یه عده میان اینجا که اصلا اطلاعات ندارن
    بابا دانشگاه آزاد دانشجو آورده ازش سو استفاده می کنه بیگاری می کشه که هزینه نکنه
    مگه می‌خواهد پول بده که شما میگین فلان پول بده
    اون یکی میگه بیمه بده
    الانم در همون راستا که پول نداره خرج کنه داره نیروی بیگاری استخدام می کنه.
    یه مشت جوانی که همه بهشون تیکه می اندازن که دکتری بگیری چکار کنی میرن تدریس تا دهن مردم ببندند

  3. دانشگاه آزاداگرراست می گه سنوات اساتیدتمام وقتی که سال ۹۷ باهاشون قطع همکاری کرده را پس از ۶سال پرداخت کنه!

    • سلام
      من ۱۳ سال سابقه تدریس داشتم در دانشگاههای مختلف با مدرک دکتری و نویسنده دهها مقاله و کنفرانس هستم
      متاسفانه من را اخراج کردند و بجای من دانشجوی دکتری آمد الآنم نمیتونم تدریس کنم . عاشق تدریس هستم

      • کسی خرجی تون میده ؟
        وقتی پول نمی دهند
        باورتون نمیشه به دانشجو پول نمی دهند
        شما به اونها حسودی می کنید

  4. عشق به عناوین یا عشق به تدریس ؟ مهم نیست کدام ؟ اینها یک برده داری مدرن اینچنینی را شکل داده . وای بر ما !

  5. هیات علمی آزاد

    ” دانشگاه آزاد که واقعا از دانشجویان دکتری سو استفاده می کنه به هر دانشجو هجده واحد درسی که میشه شش تا درس سه واحدی یا نه درس دو واحدی داده و رایگان تدریس می کنند هر درس حداقل پنجاه و تا شصت و پنج دانشجو داره که برای هر درس سه واحدی حدود یک میلیون شهریه پرداختند حدود چهارصد میلیون تا حدود ششصد میلیون بابت تدریس این فرد وارد جیب دانشگاه آزاد شده و حتی یک میلیون پرداخت نکرده یه صد هزار تومنی روز مرد یا روز زن کارت هدیه می داد طرف باهاش جوراب بخره دانشجو ها تو کلای مسخره اش نکنن جوراب اش پاره است. باهاش یه کمربند بخره، اونم واحدهای آزاد که همه خارج از شهر هستند و کلی هزینه رفت و آمد به واحدها هست.
    من نمی دانم با این حق خوری ها به کجا می رسند”
    نظر یه مدرس تو اخبار قبلی بود واقعا جای تاسف داره.
    وقتی میام اینجا میبینم حق تدریس های سال‌های قبل دارن به دستیارها غبطه میخورن چقدر متاثر می شوم
    شما به کی حسودی تون میشه
    مگه چی بهش می دهند تا آلات چهار ترم است دستیار آموزشی هست یک یک ریالی بهشون پرداخت نشده است.
    دولتی ها ناراحت هستند که باید آزاد ما رو می برد
    حق تدریس ها ناراحتن ما رو گداشتند کنار
    بابا به شما باید پول پرداخت می کردند الان رایگان کلاس ها تدریس میشه
    قوانین برای دفاع گداشتند که کسی نتونه مقاله اکسپت کنه
    تمام کنفرانس ها از نطر دانشگاه آزاد بی اعتبار هست بعد می زنه دو تا کنفرانس دو تا حداکثر یک نمره
    کدام کنفرانس قبول دارید؟
    در بعصی رشته ها حالا سالانه یه معتبر هست بعصی اصلا نداره
    نه که نباشه هست دانشگاه قبولش نداره
    بعضی واحدها که استاد تربیت بدنی مقاله رشته شیمی میده
    باهاش استادیار و استاد میشه
    استاد رشته پرستاری مقاله کنترل توان راکتیو مهندسی برق میده باهاش رسمی میشه بدون هیچ کیفیت و کنترلی که آقا کسی که رشته اش پرستاری هست تو این مقاله حتی یک کلمه تخصصی از پرستاری نیست چطوری مقاله داده چطوری ازش پذیرفتید

  6. آخه ساعتی ۳۱۰۰۰ تومان …. به کجا چنین شتابان؟؟؟
    ما قیدشو زدیم. یک تولید محتوای ساده در. فضای مجازی چندین برابر این پول رو داره جدای از تدریس در کلاس ۴۰ تا ۶۰ نفره و کلی داستان دیگه …

  7. چه زیبا🙃
    جلوی اشتباه رو هروقت بگیری برنده ای….
    لیسانس شیمی محض و ارشد تجزیه با معدل بالا بودم،به سختی و با بچه کوچیک درس خوندم…نه بعد لیسانسش شغل مناسب گیرم اومد نه با فوق لیسانسش….دکتری قبول شدم و برا مصاحبه نرفتم….پیش خودم گفتم اگر قرار بود خیری بهم برسه با این دوتا مدرک تاحالا میرسید….گاهی به فکر ادامه می افتادم اما الان با خوندن تجربیات دوستان بیشتر از همیشه از تصمیمم احساس رضایت میکنم😊
    حیف جوانیم که صرف خوندن مطالبی شد که هییییییچ وقت به کارم نیومد
    دیر تصمیم گرفتم اما درست
    برید تا دیر نشده از زندگیتون لذت ببرید…..این طرح ها تماما مطابق منافع دانشگاه ازاد طراحی شده و بس!

  8. با سلام و احترام
    من دکتری تخصصی هستم با ۱۲ سال سابقه تدریس ۷۰تا مقالعه ۲ کتاب ۸ کارگاه مقاله نوسیی
    دارور
    مجلات
    من حق التدریس بودم کلی سابقه تدریس داشتم با هزار بدبختی درس خوندم مادرم پدرم از دست دادم ولی دست از تلاش نکشیدم
    بعد دانشگاه امده دستیار آموزشی گرفته
    ما را بیکار کرده
    حداقل برای ما هم چاره ای و فکری در نظر نظر داشته باشید
    نه اینکه تحصیل کرده که دکتری ۹ سال گرفته بیکار بشه کنج خونه
    تشکر

  9. دانشگاه آزاد باعث و بانی همه این فارغالتحصیلان بیکار است، قبل دانشگاه ازاد هر فارغالتحصیلی بدون فوت وقت میرفت سر کار، از دانشجو استاد فقط بهره کشی می کنه، سیستمی در حال فروپاشی که به هر شگردی دنبال زده نگه داشتن خودش است، اخه کجای دنیا استادی که ۱۰ سال تدریس کرده بذارن کنار و بگن اقای دانشجوی ترم اولی بیا جای ایشون، من خودم تو این بین کلی ضربه خوردم ، حتی فکر تدریس تو این دانشگاه رو نکنید چون شاید اولش خوب باشه ولی بعدا با بی اعتباری میذارنت کنار که هم زمان از دست دادی و هم هیچی عایدی نداشتید

    • ما که تو دانشگاه دولتی کار میکنیم و هر سال چندین طرح میبریم جلو باز امیدمون کنه.
      شما که دانشگاه آزاد هستین واقعا به چه امیدی درس خوندین و ادامه دادیم.
      دانشگاه آزاد بسیار ضعیف و کم دانش هستن، کل ایران بگردی شاید دانشگاه آزاد ۱۰ تا استاد با سواد باشد بقیه بیسواد هستن چه دانشجو چه استاد چه کارمند.
      من بودم، کل اساتید دانشگاه آزاد را اخراج و با دانش آموخته های دکتری دانشگاه های دولتی پر میکردم.

      • میشه بفرمایید این آمار غلط از دانشگاه آزاد را از کجا بدست آورده اید؟ احتمالا دانشگاه آزادیهایی که اطراف شما هستن خیلی بیسوادن. لطفا به همه تعمیم ندین. بیسواد اون کسیه که تفکرات خودش و اطرافیانش را به همه تعمیم میده دوست عزیز. نژاد پرستی از نوع دانشگاه آزاد و دولتی را رها کنید.

      • البته درکتون میکنم. بالاخره اینکه در یه دانشگاه دولتی درس بخونید و ببینید که حتی دانشگاههای دولتی هم شما را عددی حساب نمیکنن که بخوان جذبتون‌کنن خیلی سخته.‌اونوقت دست به دامان دانشگاه آزاد برای استخدام میشید. البته دانشگاه آزاد هم دانشجوهای خودش را در اولویت قرار میده. زیاد حرص نخور دوست عزیز
        و سعی کن تا به جای تعصب روی دانشگاه دولتی خوندنت اطلاعاتت را بالا ببری… این از مدرک و دانشگاه مهمتره

        • ناراحت شدی نشو.
          بنده عرض کردم در دانشگاه دولتی مشغول به کار هستم.
          نیازی به حضور در دانشگاه آزاد که فقط بلدین خوشگل حرف بزنید (تنها هنر شما همینه) نیستم.
          به هر جهت به مدت چن سال در کنار تحصیل مشغول به نگراش مقالات و پروپزال های دانشجویان عزیز دانشگاه آزاد بود و همه پروپزال ها مشابه هم بود و کیفیت کار بسیار پایین.
          به این جهت نظرم را گفتم.

          • عزیز تو انیشتین تو جایزه نوبل. برو فکر نون باش.

          • سلام و وقت بخیر
            دوست گرامی یا شما تحصیل کرده نیستی و توی عمرتون مقاله ندادی یا استادت کمکت بوده و یه جورایی به هر نحوی تونستی فقط مدرک بگیری و الان در توهمی

            اتفاقا مدرک دانشگاه ازاد در دکترا واقعا ارزشمندتره
            چون دانشجو با توان خودش تونسته مقاله معتبر بده با همین اساتید که نهایت دانشیار باشن والا همه استادیار هستن
            اینکه بتونی مقاله ایمپکت بالا توی ژورنال معتبر چاپ کنی بدون اینکه پشت سرت اسمش چند تا استاد تمام یدک بکشی که حتی نگاه اون نشریه از ابتدا بهت مثبت باشه کار هر کسی نیست مخصوصا در رشته های مهندسی پس الکی خواهشا نظر نده همون خدمت به دانشگاهت و بکن

      • دمت گرم، کاش میشد فریاد زد ، خدا لعنت کنه باعث و بانیه این دانشگاه آزاد رودکه ملت ایران رو بدبخت کرده
        شاید دانشگاههای پولی رو جمع میکردن و اوضاع روانی و غیر روانی مردم درست میشد،

      • سلام ، دوست محترم، نظر شما هیجانی ، سوگیرانه و اشتباه است.

  10. یرای ماهی۸تومن اینهمه کار و دوندگی و اتلاف وقت هر سه روز یه حسابدار بلد باشه دفتر روزنامه بنویسه دهها برابر درامد داره بهتر هست نره دانشگاه درس بده دانشگاه صرفا خواندن بمعنی روخوانی نیست ان کار عملی مهم هست که اون دوستی که حقوق و حسابداری را بلد نبوده و سالهاست رایگان کار کرده یهتر نره به دانش جو روخوانی یاد بده اینو در حد اموطش ابتدایی الفبا و خواندن نوشتن کافیه ولو معدل۲۰و ارزش علمی ندارد.

  11. فارغ التحصیل دکتری

    باسلام
    چرا کسانیکه فارغ التحصیل دکتری هستند نباید تدریس کنند واز دانشجویان دکتری استفاده می کتید این عادلانه نیست تکلیف اونا چی میشه.

  12. السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین و ابالفضل العباس

    من دارای دو مدرک تحصیلی کارشناسی یکی حسابداری و یکی هم حقوق و دارای دو مدرک تحصیلی فوق لیسانس یکی حسابداری و یکی هم حقوق خصوصی و یک مدرک دکترای تخصصی حسابداری با معدل بالا ۱۹ و باسابقه ۱۴ سال تدریس در دانشگاههای آزاد اسلامی و پیام نور، هستم. و سوابق آموزشی و پژوهشی خوبی هم دارم.اما از مهر امسال دانشگاه عذر بنده حقیر رو خواسته، چرا که مدرک دکترا دارم. و فقط و فقط بایستی دانشجویان دکتراتدریس کنند.و از سال ۹۶ هم هنوز از دانشگاه دریافتی نداشتم.الان من چیکار کنم😭😭😭😭😭

  13. با سلام ،طرح خوبی هست ،منتها بازم عزیز و گرامی ها رو بر میدارن ،من تو شهر خودم رفتم گفت جا نداریم استاد رشته های دیگه هم هست باید به اونا کلاس بدم .اطلاع رسانی کنید حداقل مدیر گروه ها موظف به پذیرش هر فرد در شهر محل سکونت خودش باشه.

  14. عجب!!! نه حقوق می‌دن، نه بیمه، نه آینده و …
    برده‌داری مدرن. حالا برید صف بکشید…

  15. بعد از تایید سایت، به مدیرگروه رشته تون اطلاع بدین که ثبت نام کردین

  16. شاگرد اول دکتری دانشگاه فنی علوم تحقیقات هستم چه در طول دوره آموزش چه امتحان جامع و حتی ept سه دوره هم ثبت نام کردم اما یکبار هم زنگ نزدن که بیا تدریس کن. یا بیا حتی مصاحبه برای تدریس که تو را انتخاب کنیم. معیارشون شاید چیز دیگریست. دنیای غریبست ….

  17. چه عناوین گمراه کننده‌ای!!!
    مگر نه این است که حقوق حق التدریس‌ها بدون بیمه و هیچ مزایا و کمترین میزان ممکن در نظر گرفته می‌شود.
    تا وقتی برای اساتید ارزشی قائل نیستید منتظر پسرفت و عقب ماندگی کشورتان هم باشید.

  18. مهران نیک سرت

    در یک کلام استثمار و بهره کشی به خاطر یک عنوان صرفاً

  19. با سلام و احترام
    اینجانب از سال ۹۴ تا کنون مشغول تدریس در دانشگاه آزاد می باشم و فارغ التحصیل دکتری می باشم ولی حتی بصورت هیات علمی وابسته هم جذب نمی شوم ، تکلیف ما فارغ التحصیلان چیست ؟ دستیار آموزشی که حتی یک کنفرانس نداده استاد می شود من که ده سال سابقه تدریس دارم خانه نشین !!!! لطفا بررسی بفرمایید
    به همین جهت سطح آموزش و دانشجو بسیار پایین آمده است

    • میدانید که هنوز حقوقی به وابسته ها نداده اند؟؟!!!

      • اسلتید و دانشجوها ازمن درخواست تدریس کردند بارها ولی از دانشگاه بمن نگفتند دانشگاه فقط اشناها و رابطه بازی هست و معرفی از ارگانهای خاص دوستی گفتند به واسطه همسرش رفته تدریس میکنه و…‌ من با دو مدرک ارشد و دو کارشناسی و… بهترین انوزه ها دارم ان شالله در خارج تدریس خواهم کرد اما دوستان واقعا اساتید با مقطع دکتر دوتا پایان نامه و…. که بی محتوی هستن نوشتن و تدریس گرفتند .و همچنان حتی املای درست نوشتن کلمات زا برا دانشجو نمیدونن …واقعا جای تاسف داره

  20. با سلام و احترام
    چرا این قدر که دستیار اموزشی ثبت نام میگنید هیات علمی وابسته یا هیات علمی پیوسته جذب نمی کنید این عادلانه است ایا ?تکلیف فارغ التحصیلان چه می شود خوش بینانه اش این است از نظر اعداد و ارقام یک تناسبی باشد نه این که چهل تا جذب دستیار اموشی در یک رشته و هیات علمی وابسته یک نفر هیات علمی پیوسته صفر نفر واقعا جای تاسف دارد .

    • هیات علمی وابسته هم فرقی با حق التدریس نداره. احکام ۶ ماهه هست و هیچ‌ امنیت شغلی نداره. با این اساتید هیات علمی تمام وقت که متاسفانه برخی از آنها احساس قدرت میکنن و بیش از حد بی اخلاق هستن هم ممکنه هر لحظه به خاطر کوچکترین حرفی که شما در دنیای همکاری به آنها میزنید زیراب شما را بزنن و دیگه ترم بعد قرارداد نداشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *