دانشجویان دکتری با احراز شرایط خاص، میتوانند از حقوق ۱۵ میلیون تومانی ماهانه طرح پژوهشیار بهرهمند شوند.
آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…
به گزارش وب سایت هیات علمی، به نقل از پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان، سعید خدایگان قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با اشاره به طرح «حمایت از دانشجویان مستعد تمام وقت دوره دکتری تخصصی» (طرح پژوهشیار) گفت: این طرح با هدف حمایت از تحصیل و فعالیتهای علمی، پژوهشی و تحقیقاتی دانشجویان مستعد در مقطع دکتری تخصصی با مشارکت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری، بنیاد ملی نخبگان و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اجرایی میشود و به دنبال ایجاد شرایط مناسب برای رشد و توانمندسازی دانشجویان نخبه و مستعد کشور است.
دانشجویان دکتری میتوانند از تسهیلات ۱۵ میلیون تومانی ماهانه بهرهمند شوند
وی با بیان اینکه دانشجویان مستعد دکترای تخصصی تماموقت، از طریق این طرح تشویق میشوند که دوران تحصیل، پژوهش و آموزش خود را با کیفیت بالا و در بازههای زمانی مجاز به پایان برسانند، گفت: گاهی برخی دانشجویان به دلیل مشکلات مالی، علیرغم ثبتنام به صورت تماموقت، بیرون از دانشگاه مشغول به کار میشوند که این امر علاوه بر کاهش کیفیت تحصیل، باعث طولانی شدن دوره تحصیل آنها میشود. طرح پژوهشیار برای این دانشجویان تسهیلات ویژهای در نظر گرفته است.
شرایط بهرهمندی از طرح پژوهشیار چیست؟
خدایگان در تشریح شرایط بهرهمندی از این طرح گفت:
- دانشجو باید تا پایان نیمسال سوم تحصیلی، آزمون جامع خود را با موفقیت پشت سر گذاشته باشد
- تا پایان نیمسال چهارم از پروپوزال دکتری خود دفاع کرده باشد
- معدل وی کمتر از ۱۸ نباشد
- پنج سال، برنده جایزه شهید وزوایی بنیاد ملی نخبگان باشد
- اشتغال به کار خارج از دانشگاه نداشته باشد
که در صورت احراز این شرایط،
از ابتدای ترم پنجم به دانشجو ماهیانه ۱۵ میلیون تومان به صورت تسهیلان وام پرداخت میشود که پرداختها به صورت سهماهه (۴۵ میلیون تومان) انجام میشود.
خدایگان در ادامه افزود: اگر دانشجو تا پایان نیمسال دهم از رساله دکتری خود دفاع کند و تا پایان نیمسال هشتم دو مقاله پژوهشی مستخرج از رساله دکتری با نمایه Q۱ (چارک اول SJR) و در رشتههای علوم انسانی، هنر و معماری مقالهای در نشریات معتبر ملی (چارک اول ISC) منتشر کند، وام پرداختی تبدیل به بلاعوض و در صورتی که این شرایط محقق نشود، بایستی وام بدون سود بازپرداخت شود.
تسهیلات متنوعی برای دانشجویان دکتری در نظر گرفته شده است
وی ضمن بیان اینکه این طرح کاملاً جامع است و از دانشجویان دکتری به صورت همهجانبه حمایت میکند، با اشاره به سایر تسهیلات طرح پژوهشیار گفت:
- کمکهزینه توانمندسازی
- کمکهزینه شرکت در مجامع بینالمللی
- فرصت مطالعاتی داخلی و خارجی
- مجوز خروج از کشور بدون نیاز به وثیقه نظام وظیفه
- بهرهمندی از تسهیلات نظام وظیفه بدون نیاز به بررسی بیشتر
از دیگر تسهیلات این طرح جدید بنیاد ملی نخبگان است.
زمان ثبت نام طرح پژوهش یار دانشجویان دکتری
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در پایان از آغاز ثبتنام در این طرح در روزهای آتی خبر داد و گفت: ثبت نام در این طرح از هفته آینده آغاز میشود و متقاضیان میتوانند با مراجعه به وبگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان از مزایای این طرح بهرهمند شوند.
متن شیوه نامه حمایت از دانشجویان مستعد تمام وقت دوره دکتری تخصصی (طرح پژوهش یار)
در راستای اجراییسازی اقدامهای ملی، ۲-۱-۱، ۱-۱-۲، ۲-۱-۳، ۲-۱-۴ و ۳-۱-۲ «سند راهبردی کشور در امور نخبگان»، مطابق با قوانین مصوب بنیاد ملی نخبگان و به استناد بند «الف» ماده ۹۴، بند (ب) ماده ۹۶ و بند «الف» ماده ۹۷ «قانون برنامه پنجساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران» و همچنین به منظور حمایت از تحصیل و فعالیتهای علمی، پژوهشی و تحقیقاتی دانشجویان مستعد تمام وقت مقطع دکتری تخصصی این شیوه نامه تدوین و ابلاغ میشود.
ماده ۱: تعریفها
در این شیوه نامه، عنوانهای اختصاری زیر، جایگزین عبارتهای کامل آنها میشود.
الف. «معاونت علمی»: معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری؛
ب. «بنیاد ملی»: بنیاد ملی نخبگان؛
ج. «وزارت علوم»: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛
د. «مؤسسه علمی»: «هر یک از دانشگاه ها، مراکز آموزش عالی، پژوهشی و فناوری کشور که مطابق ضوابط وزارت علوم، مشغول فعالیت هستند»؛
ه. «طرح»: طرح حمایت از دانشجویان مستعد تمام وقت مقطع دکتری تخصصی؛
و. «کمیسیون راهبری»: کمیسیون راهبری اجراییسازی توافقنامه حمایت از دانشجویان مستعد تمام وقت مقطع دکتری تخصصی (موضوع ماده ۷)؛
ز. «سنوات مجاز»: سالهای اول تا چهارم تحصیل در دوره دکتری تخصصی ناپیوسته؛
ح. «بر گزیده»: هر یک از دانشجویان حائزان شرایط (موضوع ماده ۳ این شیوه نامه) که برای بهره مندی از تسهیلات طرح پذیرفته میشوند.
ماده ۲: اهداف
حمایت از دانشجویان مستعد دوره دکتری تخصصی به منظور نیل به اهداف زیر صورت میپذیرد:
الف. زمینهسازی برای افزایش سهم کشور در برون دادهای علمی و پژوهشی در سطح ملی و بین المللی و نیز تعامل فعال و اثر بخش با فضای علمی بین المللی به منظور دستیابی به مرجعیت علمی در جهان؛
ب. تلاش برای دستیابی کشور به جایگاه شایسته در زمینههای آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی؛
ج. برنامه ریزی برای دستیابی به توسعه پایدار کشور در بلند مدت با توانمندسازی دانشجویان مستعد مقطع دکتری و زمینهسازی برای توسعه اثرگذاری آنان در کشور؛
د. ترغیب دانشجویان مقطع دکتری تخصصی برای اتمام دوره تحصیلی در زمان مجاز.
ماده ۳: حائزان شرایط
هر یک از دانشجویان مقطع «دکتری تخصصی» که در سنوات مجاز تحصیلی به صورت تمام وقت مشغول به تحصیل در یکی از مؤسسههای علمی باشند، صرفاً با احراز تمامی شرایط الزامی در بندهای ذیل، امکان ثبت درخواست برای بهره مندی از تسهیلات طرح را دارند و درخواست متقاضیانی که حائز تمامی شرایط مزبور نباشند، قابل بررسی نخواهد بود:
الف. قبولی در آزمون جامع تا پایان نیم سال سوم تحصیلی و تصویب پیشنهاده (پروپوزال) رساله دکتری تا پایان نیم سال چهارم تحصیلی؛
ب. با احتساب نیمسال تحصیلی در هنگام ثبت درخواست، دو سال از سنوات مجاز تحصیلی متقاضی باقی مانده باشد؛
ج. دارا بودن حداقل میانگین نمرات تحصیلی ۱۸ در مقطع دکتری تخصصی؛
د. عدم اشتغال به کار خارج از دانشگاه؛
ه. احراز شرایط طرح توسعه فعالیتهای علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور (طرح شهید وزوایی)، مطابق مقررات ذی ربط در بنیاد ملی، دست کم به مدت پنج سال.
تبصره ۱: سقف تعداد برگزیدگان طرح در هر سال از سوی رئیس بنیاد ملی تعیین میشود.
تبصره ۲: اولویت انتخاب برگزیدگان از میان حائزان شرایط بر اساس سقف تعداد برگزیدگان، دارا بودن بالاترین میانگین امتیاز حاصل از «طرح توسعه فعالیتهای علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور (طرح شهید وزوایی)» بنیاد ملی در پنج سال اخیر برگزیدگی است.
تبصره ۳: دبیرخانه اجرایی طرح در بنیاد ملی تشکیل میشود و وظیفهی پیگیری امور اجرایی طرح مشتمل بر برگزاری جلسات کمیسیون راهبری، دریافت، بررسی و راستی آزمایی سوابق متقاضیان، انتخاب فهرست نهایی برگزیدگان و سایر امور مرتبط را با هماهنگی مؤسسه علمی و صندوق مورد تأیید معاونت علمی بر عهده دارد.
ماده ۴: تسهیلات اعطایی
الف. برگزیدگان طرح از آغاز نیمسال پنجم، امکان دریافت وام قرض الحسنه (بدون سود) تا حداکثر پایان نیم سال هشتم تحصیلی را خواهند داشت که در ابتدای بازههای زمانی سه ماهه به حساب آنان واریز میشود.
ب. سایر تسهیلات بنیاد ملی مطابق جدول پیوست به برگزیدگان اعطا خواهد شد.
تبصره ۱: سقف ریالی وام قرض الحسنه (بدون سود) اعطایی برابر ماهیانه ۱۵۰ میلیون ریال در سال اول میباشد. سقف ریالی تسهیلات در سالهای آتی، در ابتدای هر سال از سوی کمیسیون راهبری تعیین میشود.
تبصره ۲: برگزیدگان طرح، امکان بهره مندی از تسهیلات طرحهای «توسعه فعالیتهای علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور (طرح شهید وزوایی)» و «حمایت از جذب استعدادهای برتر در رشتههای اولویت دار کشور» بنیاد ملی را به صورت همزمان نخواهند داشت.
تبصره ۳: برگزیدگان طرح، امکان بهره مندی از تسهیلات این طرح را در حین استفاده از مرخصی تحصیلی ندارند. پس از اتمام مرخصی تحصیلی، امکان ثبت درخواست جهت بهره مندی از تسهیلات برای برگزیدگان وجود دارد.
تبصره ۴: در شرایط زیر با اعلام مؤسسه علمی و تأیید دبیرخانه اجرایی طرح در هر زمان پرداخت تسهیلات به برگزیده متوقف خواهد شد:
الف. دفاع موفق از رساله دکتری؛
ب. اتمام سنوات مجاز تحصیلی (هشت نیم سال تحصیلی)؛
ج. عملکرد نامطلوب در دوره تحصیلی مقطع دکتری؛
د. عدم رعایت تعهدات مندرج در قرارداد اعطای وام توسط برگزیده؛
ه. احراز اشتغال تمام وقت یا پاره وقت (به استثنای فعالیت در طرحها/قراردادهای پژوهشی دانشگاه)؛
و. سایر موارد به تشخیص مؤسسه علمی و تأیید کمیسیون راهبری.
ماده ۵: بازپرداخت تسهیلات
الف. در صورتی که برگزیده حداکثر تا پایان نیم سال دهم تحصیلی از رساله دکتری خود با موفقیت دفاع نماید و تا پایان نیم سال هشتم تحصیلی دست کم دو مقاله پژوهشی مستخرج از رساله دکتری در نشریات معتبر بین المللی در چارک اول SIR (برای رشتههای علوم انسانی، هنر و معماری در نشریات معتبر ملی در چارک اول ISC نیز قابل قبول است) منتشر نماید، تسهیلات اعطایی بند الف ماده ۴ بدون بازپرداخت (بلاعوض) لحاظ خواهد شد.
ب. در صورتی که برگزیده علیرغم دفاع موفق از رساله دکتری خود تا پایان نیمسال دهم تحصیلی، حائز سایر شرایط ذکر شده در بند «الف» این ماده نباشد، بازپرداخت تسهیلات بند «الف» ماده ۴ پس از دفاع موفق از رساله دکتری، پس از یک دوره تنفس (مهلت تا سررسید اولین قسط)، با اقساط ماهیانه طی هجده ماه انجام میشود. دوره تنفس برای برگزیدگانی که در نیمسال دهم از رساله دکتری خود به طور موفق دفاع نمایند دوازده ماه و در صورتی که زمان دفاع موفق از رساله دکتری زودتر از پایان نیم سال دهم تحصیلی باشد، به همان میزان به دورهی تنفس اضافه خواهد شد.
تبصره ۱: مهلت برگزیده برای انتشار مقالهی دوم (مطابق با شرایط مذکور) تا شش ماه پس از پایان نیمسال هشتم تحصیلی نیز قابل تمدید است.
تبصره ۲: در صورتی که دستاوردهای حاصل از رساله دکتری برگزیده در راستای حل یک مسئله اولویت دار کشور یا خلق یک اثر بدیع هنری باشد، با تأیید کمیسون راهبری میتواند جایگزین انتشار مقالۀ دوم (مطابق با شرایط مذکور) شود.
تبصره ۳: در صورت عدم دفاع موفق از رساله دکتری تا انتهای نیم سال دهم تحصیل از سوی برگزیده، بازپرداخت وام از ابتدای نیم سال یازدهم تحصیل با اقساط ماهیانه طی هجده ماه ضروری است.
تبصره ۴: در صورت انصراف (یا اخراج)، بازپرداخت وام پس از زمان انصراف (یا اخراج)، با اقساط ماهیانه طی هجده ماه با بهره بانکی اعلامی بانک مرکزی در سال انصراف (یا اخراج) ضروری است.
تبصره ۵: دریافت دانشنامه منوط به تسویه حساب تسهیلات دریافتی میباشد.
ماده ۶: نحوه تأمین منابع
منابع مالی اجرای طرح، از سوی معاونت علمی تأمین و اعتبارات بند «الف» ماده ۴ به حساب یکی از صندوقهای مورد تأیید معاونت علمی و اعتبارات بند «ب» ماده ۴ به حساب بنیاد ملی واریز میشود. تسهیلات بند «الف» ماده ۴ طرح از طریق صندوق مورد تأیید و تسهیلات بند «ب» ماده ۴ از سوی بنیاد ملی به برگزیدگان اعطا میشود.
تبصره: اعطای تسهیلات به برگزیدگان منوط به تأمین منابع مالی توسط معاونت علمی میباشد.
ماده ۷: کمیسیون راهبری
«کمیسیون راهبری اجراییسازی توافقنامه حمایت از دانشجویان مستعد تمام وقت مقطع دکتری تخصصی»، با ترکیب و وظایف زیر تشکیل میشود:
۱- اعضای کمیسیون
الف. معاون پژوهشی وزارت علوم (رئیس کمیسیون)؛
ب. معاون مستعدان و آینده سازان بنیاد ملی؛
ج. معاون آموزشی وزارت علوم؛
د. یکی از معاونان معاونت علمی با معرفی معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور؛
ه– رئیس بنیاد ملی علم ایران.
تبصره: در صورت نیاز رئیس کمیسیون میتواند از متخصصان موضوعی برای حضور در کمیسیون و کمک به تصمیم گیری (بدون حق رأی) دعوت کند.
۲-۷. وظایف کمیسیون
الف. تبیین سیاستهای اجرای طرح در راستای افزایش مشارکت مؤسسههای علمی در رفع چالشهای ملی، انجام پژوهشهای اثر بخش در راستای حل مشکلات اولویت دار کشور، تقسیم کار ملی از طریق مأموریت گرایی مؤسسههای علمی و حرکت در مسیر مرجعیت علمی کشور؛
ب. تعیین سقف ریالی وام قرض الحسنه (بدون سود) و مبلغ پایه مربوط به تسهیلات جدول پیوست در هر سال بر اساس منابع بودجهای طرح
ج. تدوین دستور عملهای اجرایی بر اساس مقررات مرتبط به منظور اعطای تسهیلات و پشتیبانی از فعالیتهای آموزشی، پژوهشی، فناورانه، نوآورانه و فرهنگی در صورت نیاز؛
د. نظارت بر روند اجرای طرح؛
ه– تشخیص موارد خاص در اجرای طرح و تصمیم گیری درباره آنها.
ماده ۸: فرایند اجرا
برای اجرای مفاد این شیوه نامه گام های زیر طی میشود:
۱-۸. رئیس بنیاد ملی، سقف تعداد برگزیدگان در هر سال را تعیین میکند.
۲-۸. بنیاد ملی، با انتشار فراخوان سازو کارهای ثبت درخواست حائزان شرایط را به مؤسسههای علمی سراسر کشور اطلاعرسانی میکنند.
۳-۸. پس از اطلاعرسانی فراخوان به جامعهی مخاطب از سوی مؤسسههای علمی، هر یک از دانشجویان حائز شرایط (مطابق ماده ۳ شیوه نامه) با بارگذاری سوابق و مستندات مرتبط، درخواست خود برای بهره مندی از تسهیلات این طرح را در سامانه مربوطه ذیل بنیاد ملی ثبت میکنند
۴-۸ بنیاد ملی پس از بررسی و راستی آزمایی سوابق متقاضیان مطابق مفاد ماده ۳ و رعایت تبصره ۲ ماده ۴ شیوه نامه، فهرست نهایی برگزیدگان را مشخص میکند.
۵-۸ بنیاد ملی، حداکثر تا نیمه شهریورماه و نیمه اسفندماه هر سال، فهرست نهایی برگزیدگان را برای پرداخت تسهیلات بند «الف» ماده ۴ به صندوق مورد تأیید معاونت علمی و برای هماهنگی و همکاری به مؤسسه محل تحصیل برگزیده اعلام میکند.
۶-۸. صندوق پس از انعقاد قراداد با برگزیده، تسهیلات بند «الف» ماده ۴ را در ابتدای بازههای سه ماهه به حساب برگزیدگان واریز و گزارشی به دبیرخانه اجرایی طرح ارسال میکند.
۷-۸ دبیر خانه اجرایی طرح پس از دریافت گزارش، و در بازههای زمانی شش ماهه، شرایط برگزیدگان برای ادامه بهره مندی از طرح را (مطابق تبصره ۴ ماده ۴) بررسی میکند و در صورت نیاز به تغییر، موضوع را به صندوق اعلام میدارد.
۸-۸ بنیاد ملی، سایر تسهیلات را مطابق بند «ب» ماده ۴ به برگزیدگان اعطا میکند.
تبصره: به منظور اجرای هرچه دقیقتر طرح و اطلاع از شرایط و اظهارات متقاضیان، لازم است هر یک از مؤسسههای علمی کشور همکاری حداکثری را با دبیرخانه اجرایی طرح داشته باشند.
ماده ۹: نظارت و ارزیابی
کمیسیون راهبری، وظیفه نظارت بر حسن اجرای این شیوه نامه و ارزیابی نتایج آن را بر عهده دارند و لازم است پس از پایان سال تحصیلی، گزارشی از اجرای شیوه نامه را به رئیس بنیاد ملی ارسال کنند.
ماده ۱۰: تفسیر مفاد و موارد خاص
تشخیص موارد خاص بر عهده کمیسیون راهبری و تصمیم گیری در خصوص آنها توسط رئیس بنیاد ملی انجام میشود.
ماده ۱۱: تصویب و اجرا
این شیوه نامه مشتمل بر یک مقدمه، یازده ماده و پانزده تبصره در دو نسخه هم ارزش در تاریخ …/۱۴۰۳/۰۹ به تصویب معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و رئیس بنیاد ملی رسید و از تاریخ ابلاغ لازم الاجرا است. این شیوه نامه به مدت دو سال دارای اعتبار بوده که در صورت وجود منابع و تایید رئیس بنیاد ملی قابل تمدید است.
جدول تسهیلات اعطایی بند «ب» مادۀ ۴ شیوه نامه به برگزیدگان طرح
ردبف | عنوان اعتبار/تسهیلات | سقف اعتبار / تسهیلات | توضیحات |
۱ | کمک هزینه توانمندسازی | ۳۰ × (مبلغ پایه)* | از اول مهرماه سال مشمولیت تا پایان شهریورماه سال پس از آن میتواند شامل کمک هزینه توان مندی، آموزشی توانمندی مهارتی و کار آفرینی، کمک هزینه توانمندی مسئلهشناسی و حل مسئله، بهره مندی از محضر دانشمندان حوزههای مرتبط با تحصیل، ارتباطات و امکانات علمی، اجرای پایان نامه رساله شرکت در مجامع علمی داخلی، استفاده از تسهیلات شبکه آزمایشگاهی و شرکت در رویدادهای رقابتی مسئله محور (طرح شهید بابایی) باشد. |
۲ | کمک هزینه شرکت در مجامع علمی خارجی |
یک بار ۲۰ × (مبلغ پایه) |
از اول مهرماه سال مشمولیت تا پایان شهریورماه سال پس از آن. |
۳ | کمک هزینه اعزام به فرصت مطالعاتی داخلی | ۳۰ × (مبلغ پایه) برای دانشجویان مجرد
و ۴۰ × مبلغ پایه برای دانشجویان متأهل برای بازه ۹ ماهه (در بازه زمانی کوتاهتر به نسبت کاهش مییابد) |
از اول مهرماه سال مشمولیت تا پایان شهریورماه سال پس از آن (فقط یک بار در طی تحصیل) |
۴ | کمک هزینه اعزام به فرصت مطالعاتی خارجی | ۱۵۰ × (مبلغ پایه) برای دانشجویان مجرد و ۲۵۰ × (مبلغ پایه) برای دانشجویان متاهل با همراهی همسر د ر صورت همراهی فرزندان، به ازای هر فرزند: ۳۵ × (مبلغ پایه) (علاوه بر مبالغ فوق) |
از اول مهرماه سال مشمولیت تا پایان، سفر، در صورتی که پذیرش از مؤسسه مقصد، تا پیش از پایان شهریورماه سال پس از آن دریافت شده و تاریخ اعزام پیش از پایان دی ماه سال پس از آن باشد (فقط یک بار در طی تحصیل) |
۵ | مجوز خروج از کشور بدون سپردن وثیقه نظام وظیفه |
– | از اول مهر ماه سال مشمولیت تا پایان شهریور ماه سال پس از آن برای شرکت در مجامع علمی و تا پایان دی ماه سال پس از آن برای شرکت در دوره فرصت مطالعاتی |
۶ | بهره مندی از تسهیلات نظام وظیفه بنیاد |
– | – |
۷ | تسهیلات فرهنگی – رفاهی | مطابق رویههای موجود در بنیاد ملی |
* مبلغ پایه در هر سال از سوی کمیسیون راهبری تعیین میشود.
حیف از زمانیکه برای خواندن مفاد مثلا این طرح حمایتی گذاشتم! بر فرض محال همچین دانشجوی نخبه ای بود به نظرتون ارزش داره برای این پول خودش را بیکار و علاف کنه. دانشجوی دکتری که با وجود اشتغال حتی به قول شما پاره وقت یک پایان نامه سنگین را هم داره پیش میبره اگر نخبه نیست پس چیه؟
لطفا رئیس بنیاد پاسخ این همه اعتراضات را بدهند وگرنه این طرح هم شکت خورده است از همین الان
حقیقتا حمایت علمی هم بعضی از دانشجویان ندارند چه برسه به حمایت مالی، خاک هفت آسمون بر سر این سیستم ، که پروفسورش اندازه یه مربی دغدغه علم نداره و بارش نیست و این طرحتونه
سلام
مطمئنا دوستانی که مثل بنده دانشجوی دکتری تخصصی هستن میدونن هیچ مشتوانه وحمایتی در انتظارشون نیست! علاقه و توانمندی خودشون تنها انگیزه ادامه تحصیل دانشجویان phD! وقتی توان حمایت از فارغ التحصیلان ندارین ( دانشجویان هیچ) دلیل این مغلطه تبلیغاتی چیه؟
خب چه وضعیتیه بگید نمی خوایم حقوق بدیم دیگه این ریخ نما بازیا چیه دیگه؟
اولا تا ترم چهار نمیشه آزمون جامع داد
دوما اومدو یک دانشجو یک ترم به دلیل مشکلات مرخصی گرفته بود
و بقیه شرایط که دوستان هم به چالش های پیش رو اشاره کردند.
خیلی مسخره است
بفرمایید که کمکی درکار نیست همون روال قبل رو ادامه بدید!
مگه چاقو گذاشتن بیخ گلوتون ، زود باشید طرح وضع کنید، حقوق بدید به دانشجو، والا طرح شهید وزوایی ۵سال هست که وضع شده؟! با کی درگیرید؟!
والا از بدو ورود به دکتری استادها جوری ضد هستند که تا ترم چهار سعی در منصرف کردن دانشجو داشتند الان ترم نهم و همچنان در ستیز است با دانشجو مطمئنید از. مخلوقات خداوندید؟ من شک دارم شما اصلا انسان باشید وامتون هم بدید به همون اساتیدتون که خیلی خوبند
ما دانشجویان دکتری هیچی خودتان زحمت بکشید از بنیاد نخبه گان بپرسید تا حالا کسی بوده که پنج سال متوالی پشت سر هم برنده جایزه نخبه گان باشه؟
تو چارت دانشگاه ها چک کنید کسی بوده ترم سه امتحان جامع داده باشه؟
نه که کسی همه این شرایط داشته باشه
اصلا یکی از این شرایط رو به تنهایی داشته باشه
خودتون هم به این نتیجه رسیدید که دیکه از دکتری خوندن استقبال نمیشه
سالی چند نفر میان اونها هم چند تاشون انصراف می دهند.
با این تیتر خبرها چند نفر می توانید فریب دهید
به نطر شما کسی که وقت میزاره مطالعه می کنه دکتری قبول بشه اینقدر سطحی نگر هست که مفاد این عهدنامه رو نخونه واقعا براتون متاسفم که چنین دیدگاهی رو جوانان این مملکت دارید. نمیتوانید اینطور اذهان عمومی رو فریب دهید.
سلام بنده دانشجوی دکتری هستم
واقعا تاسف داره ، از همان زمانیکه این خبر را شنیدم می دانستم چنین شرایط و نقشه ای دارند ، آنقدر ساده نباشید
یه وقت ولخرجی نشه؟؟!! ۴۵ میلیون تومن از این همه پول نفت و گاز و ……
اونم فقط برا کسایی که ۵ سال برنده جایزه شهید وزرایی شده باشند؟!!!
خودتون که ماشاالله سواد ندارین چرا یه کم بیشتر پرسجو نمیکنید که خیلی از رشتهها ترم ۴ آزمون جامع میدن!!!؟؟؟
پرسیدن عیب نیست !!!!
در ضمن آخه این کجای انصافه کسی که همه شرایط رو داره و فقط برا این یک شرط بهش تعلق نمیگیره!!!
به خدا اوج بیتدبیری و توهین به نخبههای این مملکت هست!
این بود حمایت از نخبگانتون!!!؟؟؟
اینجوری میخواین جلو مهاجرتشون رو بگیرید؟؟!!!
به فکر ۵_۶ سال آینده باشین که همین دانشجوهای امروز نیستن و بعد مثل بقیه سیایتهای غلطتون(مثل شعار فرزند کمتر زندگی بهتر) کاسه چه کنم چه کنم دستتون میگیرید!!!!
التماس تفکر ……
دانشجوی دکترا اونقدرتوانایی داشته وعرضه ووجودداشته که خودشو به اینجا رسونده حالا بااین قوانین ناقص وناتدبیرانه میایید جدا میکنید اون هم با پونزده تومن وهفت خوان رستم رو براشون در نظر گرفتید به نظر من هردانشجوی دکترا باید شامل این قانون بشه وهمه اونها نخبه هستند که به این درجه رسیدن واین یه اهانت به دانشجویان دکتراست بجای پونزده تومن باید صدوپنجاه تومن بذارن یا ندین واگرهم می دین ۱۵۰ تومن بدین مگه دارید صدقه میدید اینها هرپایان نامه شون درساختار کشور تاثیر گذاره .
واقعا یه چیزی تصویب کردن که شاید یک درصد دانشجوهای دکتری شاملش بشن. خود من دانشجوی دانشگاه امیرکبیرم و معدلم بالای ۱۸ هست ولی ترم ۴ جامع دادم و ۵ پروپوزال دفاع کردم. بقیه دوستام هم هیچکدوم این شرایط رو ندارن. خیلی خیلی مسخرس
بعضی دوستان که مبلغ را کم میدونن حتما درآمد بالاتری سراغ دارند و بنابراین اصلا نیازی به این حمایت ندارند. بنده با ۴ میلیون در ماه تمام مشکلاتم حل میشه. ترم سوم هم جامع دادم طرح هم تصویب شده. فقط دو تا مشکل دارم : معدلم ۱۷ و نیم هست و فعلا هزینه کرایه رفتن به دانشگاه رو ندارم. متاسفانه
تکلیف ماهایی که استاد لج کرد نمره نداد معدل زیر ۱۸ شده چیه؟
بخدا نمی دونم چرا این کار رو می کنن، اخه این شرط معدل چیه که گذاشتن!
واقعا خودتون رو کشتید،کلا۴۵ تومن میده اونم با اینهمه شرایط سخت.یه وقتی ورشکست نشید نخواستیم
دانشجو باید دست رد به سینه دانشگاه هاروارد زده باشد
واقعا جز تاسف خوردن چیز دیگه ای نمی تونم بگم.
من دکتری سازه دانشگاه آزاد اصفهان قبول شدم(کنکور دکتری ۱۴۰۲) امسالم پیام واسم اومد ک میتونم با همون قبولیم ثبت نام کنم ، ارشد سازه روزانه یکی از دانشگاههای شمال میخونم’ نمیدونم عاقبتش چی میشه, با این شرایطی ک درست کردین نه ارشد تموم شده نه دکتری رو شروع کردم’ اونوقت این شرایطی ک گذاشتین از اپلای سخت تره’ واقعاً کسی تو کشور این شرایطی ک گذاشتین رو داره یا میتونه داشته باشه????!!!!
کسی که این قانون نوشتی خودت و پدرت و تمام فامیلای دور و نزدیکت هفت جد آبادتون در زمان انسانهای نخستین تا حالا روی هم پنج تا جایزه گرفتین ؟ فکر نکنم ، اونم برای ۱۵ میلیون
خیلی راحت بگو نمیدیم دیگه چه کاریه بگی شرایط اینجوری
درود بر شما. اصل مطلب رو گفتید
با این رفتارهاتون بیشتر از این به دانشجویان دکترای خدا زده توهین نکنید
ما اگر عقل داشتیم دکترا نمی خوندیم که پول بی زبانمون رو تو جیب شما روانه کنیم بعد با این خبر های مسخره تون ما رو به سخره بگیرید
۵۰ سال پیش زمان خدابیامرز دانشسرا می رفتم برای رشته دبیری، هفتگی در خوابگا ه بودیم، هیچی هزینه تحصیل نداشتیم، خوابگاه سه وعده تغذیه وهزینه تحصیل صد درصد رایگان بود، تازه حقوق ماهیانه برامون می ریختند، حیف که الان ارزش دانشجو شناخته نمیشه، برای همین که همه برای دکترا مهاجرت کردن رفتند
جوک خوبی بود
برا توعه دلقک جوک خوبیه
توهین نکنید. اینقدر جوکش تلخه که متوجه نشدید. این کار یعنی ترویج فرهنگ مهاجرت
دولت زحمت نکشه،خسته میشه، تسهیلات یا همون وام را نخواستیم، اون وقت دانشجوی نخبه فقیز مخارج تحصیلش را از کجابیاره پروژه وتحقیق برا دانسگاه مفتی انجام بده؟ در تمام کشورها به دانشجوی دکترا از ترم دو حقوق میدن، براهمین جوان ترجیح میده مهاجرت کنه ودیگه برنگرده
تو رو خدا یکی که بلده یا حرفش گدشته می دهند
بیست و سی بفرسته دنبال این خبر
بگه بروند و خبر تهیه کنند
کامنت هارو بخونن
چرا میزارن هر اجحافی به جوون های ای مملکت بشه
بعدا که رفتند تازه یادشون میاد که چقدر اشتباه کردند
خب الان با تصویب این آیین نامه به خودتون خندیدید یا مردم؟ مگه شما مدرک دکتری تون رو از کجا گرفتین ک حتی اطلاع ندارین آزمون جامع ترم ۴ببعد؟و ترم قبلتر امکانش برای عموم هیچ هزارمه… بعد همین شما قوانینی رو تصویب میکنید ک اگه اون قانون رو بزارید رو خر مُرده ام کلی بهتون میخنده… بخور بخورتونو انجام بدید و مثل همیشه احساس مسئولیت نکنید مثل این همه سال دانشجو گلیمشو آخه یجوری از آب میکشه…
خوبه نگفتین صد تا بشین پاشو بره، اگه برای رفاه حال دانشجویی که نخواد بیرون کار کنه گفتین باید از بدو ورودش مد نظر باشه نه با این شرایط.به شعور طرفتون توهین نکنین لطفا
این شرایط که گداشتند رو برای فرزندان خودشون و نورچشمی هاشون اجرا می کنند بدون احراز شرایط
بعد می زنند که این تعداد افراد رو ما تحت پوشش این طرح قرار دادیم.
حتی این درددلهای ما رو هم تایید نمی کند که زیر این خبر دیده بشه
چرا این عنوان را گداشتید
که داشجویان دکتری حقوق می گیرند
کسی که اینو نوشته و تصویب کرده حتی سواد بررسی واحد درسی دانشجو دکتری رو نداشته
دانشجو دکتری چطوری ترم سه امتحان جامع داده است ؟
حالا گیریم یه نفر پیدا شد در کل کشور چرا تیتراون طوری هست که کل دکتری ها رو شامل میشه
فقط تبلیغ است
از دانشگاه آزاد که واقعا از دانشجویان دکتری سو استفاده می کنه به هر دانشجو هجده واحد درسی که میشه شش تا درس سه واحدی یا نه درس دو واحدی داده و رایگان تدریس می کنند هر درس حداقل پنجاه و تا شصت و پنج دانشجو داره که برای هر درس سه واحدی حدود یک میلیون شهریه پرداختند حدود چهارصد میلیون تا حدود ششصد میلیون بابت تدریس این فرد وارد جیب دانشگاه آزاد شده و حتی یک میلیون پرداخت نکرده یه صد هزار تومنی روز مرد یا روز زن کارت هدیه می داد طرف باهاش جوراب بخره دانشجو ها تو کلای مسخره اش نکنن جوراب اش پاره است. باهاش یه کمربند بخره، اونم واحدهای آزاد که همه خارج از شهر هستند و کلی هزینه رفت و آمد به واحدها هست.
من نمی دانم با این حق خوری ها به کجا می رسند.
متاسفانه مسئولین دانشگاه های کشور بجای آنکه به دنبال خروجی با کیفیت دکتری از دانشگاه باشند، تلاش می نمایند تا با سنگ اندازی در مسیر ادامه تحصیل، دانشجویان دکتری را بیشتر در دانشگاه نگاه دارند. بیچاره دانشجویانی که باید مقالات خود را در نشریاتی چاپ نمایند که برای خود اساتید هم امکانپذیر نیست. اینگونه دانشجو به نفع دانشگاه هر ترم کارگری خواهد نمود و البته مافیای چاپ مقالات نیز قویتر خواهد شد.
این اوضاع در دانشگاه های آزاد وخیم تر هم می شود.
به قوانین و مصوبات دانشگاه های کشور نگاهی بیاندازید، وام پیشکش خودتان.
اینچنین شیری، خدا خود نافرید!
بزرگوار ژست حمایت نگیر و نمک روی زخمهای این جوانان بیپناه نپاش.
چه مبلغ هنگفتی! اینجا یه سوال پیش میاد این همه پول رو یه دانشجوی دکترا چطوری میتونه خرج کنه ؟
چه شرایط مطلوبی! اینطوری که تمامی دانشجویان دکترا مشمول به دریافت این وام میشن ؟
سلام و عرض ادب
دولت حتما سه چهار مورد آقازاده با این شرایط رو اول شناسایی کرده بعد این طرح رو تصویب کردن
واقعا خجالت آور هست ،کار به جایی رسیده که با دانشجوی دکتری مثل بچه ای رفتار میکنن که پنج سال سن داره.
همه موارد یه طرف اون مورد پنج سااااااال برگزیده طرح فلان شدن یه طرف .بعدشم آزمون جامع ترم چهار انتخاب واحد میشه چطوری باید تا پایان ترم سه پاس بشیم .ای خداااااا
حداقل جوری شرایط رو می نوشتید که ۱% دانشجویان دکتری مملکت مشمول این تسهیلات شوند. برای قانونگذار مقطع دکتری تخصصی یک کشور ۸۰ میلیونی زیبنده نیست شرایطی را در نظر بگیرد که حتی ۱% از جمعیت مورد نظر مشمول این طرح نشوند.
قیمتی رویت می گذارم که کسی جلو نیاید…. شرایطی گفتی که فقط به خودتان تمسخر می کنی نه بچههای دکتری…
فقط میتوانم بگویم وای بر ما به کجا رسیدیم شرمنده اینو نگم تا صبح خوابم نمیبره مسخره خودتونید.
بیچاره دانشجوی دکتری چقدر…
عملا غیرمستقیم گفتند در این کشور هیچ حمایتی از تحقیق و پژوهش وجود ندارد و تشریف ببرید اروپا و آمریکا، کدام دانشگاه ترم سه آزمون جامع دارد و کدام دانشجو پنج سال برنده جایزه شده و بیکار منتظر میماند تا آقایان لطف کنند و ۱۵ میلیون وام بدهند! مسخره کردن قشر دانشجو از این واضح تر امکان پذیر نیست.
دقیقا یه شرطی گذاشتن که هیچکس نتونه حقوقی بگیره
دقیقاااا
پس از گذشت مدتی شرایطی گذاشتید که یک دانشجوی دکتری اندازه یک راننده لودر هم ارزش ندارد و مبلغی ناچیزی هم که قراره محبت کنن شامل هیچکس نشود.اصلا تو این مملکت عدالت و عقلانیت و علم شده مسخره بازی
عملا گفتین نمیدیم دیگه سه نرم بگذرونه واسمون جامع قبول بشه پروپوزال دفاع کنه عضوبنیادچی باشه شاید حائز اهمیت بشه
عملا گفتین نمیدیم دیگه سه نرم بگذرونه ترم چهارازمون جامع قبول بشه پروپوزال دفاع کنه عضوبنیادچی باشه شاید حائز اهمیت بشه تازه آیا شرایط داشته باشه یانه دانشجویی که سه ترم آموزشی داره برای یه مقاله اونقدر سرمیدونن خدابدونه
حقوق
شماها ننویسید حقوق
وام
باز پرداخت و …..
سلام و عرض ادب
بر فرض محال محتمل باشه که یک دانشجو همه این شرایط داشته باشه و تمام این پروسه و شرایط معقول و منطقی در نظر بگیریم.
بنده میخوام بگم از اعضای هیئت علمی سرتاسر کشور چند نفر این شرایط دارند؟؟؟
از طرفی دولت خیلی دست و دل بازی به خرج دادند که بعد از احراز این شرایط، ۱۵ میلیون میخوان ماهانه پرداخت کنند. که با وضعیت دلار این روزها، حدود ۱۹۰ دلار میشه. با این مبلغ دانشجو میخواد مواد شیمیایی تهیه کنه؟؟ هزینه ایاب و ذهاب پرداخت کنه؟ هزینه لابراتوار پرداخت کنه؟؟
توهین به قشر دانشجو و آیندگان مملکت به صورت شیک و مجلسی
التماس تفکر و واقع بینی
ارادتمند تمام پژوهشگران راه حقیقت ایران اسلامی
وقتی دانشجو طبق چارت ترم ۳ واحد دارد ،طبق قوانین دانشگاه عمل کرده، 😅 چطور میتواند ترم سوم امتحان جامع داده باشد. لطفا اول آیین نامه های دانشگاه ها را مطالعه بفرمایید بعد قوانین را ارائه کنید. سپاس از زحمات شما. خخخخخخ. خدا به ما کمک میکند. توکل بر خدا.
ضمنٱ فراموش کردم بنویسم که حقیر جز نمرات الف بودم و باز با این وجود اون زمان ۴ترمه آزمون جامع دادم. ۴سمت علمی نیز همزمان داشتم و دارم که همه اینها هیچ رنکینگی برام به ارمغان نیاورد.
مسئولین زحمت نیفتید خواهشٱ، خسته میشین.
اما یادمان نرود؛ طبق چندین ماده، و مطابق با اکثر داشگاههای دنیا موظفید به پرداخت.
سلام بنده دانشجوی مقطع دکتری حقوق هستم. و معاون نخبگان شهر خودم. واقعا جای تاسف هست که همچین شرایطی وضع شده!! یک نخبه ۵سال مستمر باید سکوی قهرمانی را حذف کرده باشه؟! دو مقاله در این سطح؟! جامع در ترم سوم؟! یعنی مثال چاله میدانی ش اینه که: یکی از اقوام درجه۱ ساکن در بومهن را برای مراسم عقد که از ساعت ۱۸ الی ۲۰ در کردان کرج برگزار میشه، رو ما ساعت ۱۷ دعوت کنیم که بیا جشن!!! نه میتونه خانواده ش رو جمع و جور کنه، نه میتونه هدیه تهیه کنه، نه میتونه لباس نو بپوشه، نه میتونه دست و صورت بشوره! و اگر همه اینها رو مهیا کنه، و همون لحظه تماس هم راه بیفته بازم به مراسم نمیرسه. و در نهایت هم ما طلبکاریم که: مگه دعوتت نکردیم؟ ما رو قابل ندونستی که بیای…!
اقا میخوای ندی بگو نمیدم. این شوخی ها با دانشجوی بالاترین مقاطع دانشگاهی آخه؟؟!! زشته بخدا شأن یک دکتر این نیست مسئولین و مقامات.
خب ما که دکترا گرفتیم و هیچ حقوقی بهمون ندادن تو همه دوره ها هم رتبه یک بودیم و حتی یکبار هم تشویق نشدیم چه برسه بخوان چیزی بدن حالا هم حق التدریس کار میکنیم که باز هم حقوق قابل بیان نیست
این جوانان سر به زیر نخبه عمری است تلاشهای علمیشان بی نتیجه مانده … خدایا خودت کمکمون کن
چرا صریح و دقیقاً نمگید نمیخواین حمایت کنید!!!؟؟
به غرورتون بر میخوره؟؟!!
اولاً که اکثر رشتهها ۳ ترم درس تئوری دارن و ترم ۴ آزمون جامع دارن!!! (یه کم بیشتر فکر کنید!!! کدام دانشگاه درس خوندین که اینو نمیدونید!!!؟؟؟)
دوماً کدام دانشجو هست که ۵ سال برنده جایزه شهید وزرایی باشه؟؟ بگید من خودم بدون منّت ازش حمایت میکنم….
میخواین کاری انجام نشه این همه بند و قانون نمیخواد که !!!؟؟
بگید مثل این همه سالی که گذشت و هیچ حمایتی از نخبگان این مملکت نکردیم از این به بعد هم نمیکنیم؟؟؟!!
چرا با روح و روان جوانهای این مملکت بازی میکنید؟؟،!!!
خدا ازتون نگذاره…..
ما که سه ترم درس تئوری داشتیم چطور باید جامع داده باشیم؟
اخه کی پیدا میشه این شرایطو همشو یکجا داشته باشه؟ اصلا بخواد این شرایطو مهیا کنه همون وقتو بزاره کار کنه چند برابر این پول درمیاره شوخی میکنید؟
من سالی ۱۰مقاله ISI چاپ میکنم! ولی با این قوانین نمیتونم بهره مند بشم! لطفا اونایی که مثل من عمرشون رو دارن میزارن پای پیشرفت کشور رو اصولی حمایت کنید!
این حقوق یا باید به کل دانشجویان دوره دکتری و به صورت ماهانه و بدون بازپرداخت باشه یا لطفا نزنید حقوق!!!الان هر کسی به من میرسه میگه راستی حقوق دار هم که شدید!! نبخشه خدا اون مسئولی که میاد چنین تیتری میزنه باعث میشه مردم فکر کنند که دانشجو دکتری چه خوش به حالشه! دیگه نمیدونن از صبح تا شب عین ….کار میکنیم و درس میخونیم!! و نمیدونن هر روز چند نفر از شدت فشار اقتصادی دارن انصراف میدن.
دیدن کسی دکتری نمیگیره
مگر افرادی که جایی استخدام هستند
که رو حکم شون تاثیر داشته باشه
بعد تیتر می زنند
چند تا بیچاره دیگه فریب میخورند و می روند امتحان می دهند و بد بختی و خدا زدگی رو امتحان می کننند.
واقعا اگر کسی جوونی اش دوست داره این کارو انجام نده دانشجو دکتری نشه
برود یه کار ساده تو بازار انجام بده
یه کار معمولی
بخدا روح و روانش سالم می مونه
این شرایط یک نخبه ندارد نایاب جامعه دارد. نمی دهید بگویید نمی دهیم مفاد فین کن اشتاین مینویسید چرا
خودتونو مسخره کنید با این شرایط مزخرف.
بسیار کار خوبیست اگر انجام بپذیرد.بنده همسر یکی از اساتید تهران هستم .
چه خوب بود اگر حقوق این استاد ودیگر اساتید محترم به موقع پرداخت گردد.واین جای بسی تأسف وتعجب دارد که شرمنده اهل وعیالشان نباشند.استادی که نزدیک بیست و هفت سال تدریس ۷ سال است حتی بیمه درمان ندارد.این موضوع را به کدامین مرجع محترم باید گزارش داد.
بابا حامی … کل کشور کسی این شرایط یکجا نداره، برنده جایزه بنیاد نخبگان باشد !
این که حقوق نیست. وام هست منت سر دانشجو نزارید با این قوانین من دراوردی
پنج سال برنده جایزه بنیاد شده باشه؟!!! حالتان خوب است؟؟ کسی این رزومه رو داشته باشه مهاجرت میکنه .
برای ندادنه!
کدوم دانشگاهی ترم ۳ آزمون جامع می گیره؟!
دقیقا
دانشجوی دکتری که همه مقاطع بدون وقفه امده چطور میتونه ۵ سال برنده جایزه بنیاد باشه
خواهشا وقتی کمک حال دانشجو نیستید با این قوانینی که خودتون هم میدونید کسی نداره بیشتر حال مارو خراب نکنید.
آفرین، دانشگاه آزاد که یک ترم درس های ارشد رو که خوندی برای گرفتن شهریه بیشتر دوباره بهت می دن اصلا از ترم ۴ زودتر جامع نداره.