خانه » اخبار اساتید هیأت علمی دانشگاه ها » پیگیری حل مشکل مسکن اعضای هیات‌ علمی
پیگیری حل مشکل مسکن هیات‌ علمی

پیگیری حل مشکل مسکن اعضای هیات‌ علمی

 وزیر علوم از پیگیری جدی برای حل مشکل مسکن اعضای هیات علمی خبر داد.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

پیگیری جدی برای حل مشکل مسکن اعضای هیات علمی

به گزارش خبرگزاری ایرنا، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: اصلاح موارد مورد نظر شورای صنفی در آیین‌نامه استخدامی کارکنان دانشگاه‌ها، پرداخت میزان مشخصی از رفاهیات در همه دانشگاه‌ها و حل مشکل مسکن کارکنان و اعضای هیات علمی در وزارت علوم در حال پیگیری است.

حسین سیمایی در دیدار با شورای مرکزی صنفی کارکنان دانشگاه‌ها و مراکز پژوهش و فناوری گفت: دانشگاه از سه رکن اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان تشکیل شده است و در وزارت علوم پشتیبانی از هر سه رکن را وظیفه خود می‌دانیم.

وی افزود: حل مشکل مسکن کارکنان و اعضای هیات علمی با جدیت در حال پیگیری و مسائل مختلف اجرایی و حقوقی مرتبط با آن در حال بررسی است. در خصوص دانشجویان نیز تلاش می‌کنیم هم تعداد خوابگاه‌ها را افزایش دهیم و هم امکانات و کیفیت خوابگاه‌های موجود را ارتقا دهیم.

وزیر علوم اظهار داشت: حفظ و ارتقای کرامت دانشگاهیان موجب انگیزه بیشتر و بهره وری بالاتر خواهد بود که بخشی ار این کرامت به پرداخت بموقع و با عزت حقوق و تامین حداقلی از رفاهیات مرتبط است و ما به این موضوع باور داشته و به دنبال تحقق کامل آن هستیم.

پرداخت پاداش پایان خدمت اعضای هیات علمی

وی تاکید کرد: در جلسه اخیر شورای حقوق و دستمزد توانستیم پرداخت پاداش پایان خدمت کارکنان و اعضای هیات علمی (برجای مانده از ۱۴۰۱) را مصوب کنیم.

در خصوص فوق العاده ویژه کارکنان نیز موضوع توسط شورا از دسنور کار این جلسه خارج شد ولی پیگیری خواهیم کرد تا در جلسات آتی مطرح شود.

سیمایی اظهار داشت: موضوع سقف حقوق اعضای هیات علمی فقط شامل ۵۶۰ نفر از اعضای هیات علمی می‌شد و از مجموع ۲۹ هزار عضو هیات علمی وزارت علوم، تنها این تعداد اندک بیش از سقف استحقاق دارند. اجرای این مصوبه بار مالی زیادی برای دولت ندارد و می‌تواند بازتاب منفی وجود سقف را رفع کند.

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم گفت: پیگیری مسائل کارکنان وزارت علوم و دانشگاه‌ها از بدو خدمت در این وزارت در دستور اینجانب بوده است و در این راستا با شورای صنفی کارکنان ستاد و همچنین شورای صنفی کارکنان دانشگاه‌ها جلسات مستقلی برگزار شد.

مهدی پندار افزود: در راستای همین پیگیری‌ها توانستیم موافقت شورای حقوق و دستمزد را برای پرداخت پاداش بازنشستگی کارکنان و اعضای هیات علمی که از سال ۱۴۰۱ بر جای مانده بود کسب و منابع آن را از محل فروش اوراق اسلامی تامین کنیم.

وی گفت: در خصوص فوق العاده ویژه کارکنان از طریق شورای حقوق دستمزد در حال پیگیری هستیم و برای همسان‌سازی حقوق کارکنان وزارت علوم و دانشگاه‌ها با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پرشکی مطابق قانون هیات امنا، مکاتبه با سازمان اداری استخدامی در جریان است.

پیش از سخنان وزیر علوم، تعدادی از اعضای شورای مرکزی صنفی کارکنان به بیان مطالب خود پرداختند. اجرای مفاد بر جای مانده آیین‌نامه استخدامی کارکنان (اعضای غیر هیئت علمی) سال ۱۴۰۳ مهمترین خواسته اعضای شورای صنفی کارکنان دانشگاه‌ها از وزیر علوم در این نشست بود.

ایجاد یک بیمه درمانی یکپارچه و با خدمات بالا، اعطای تسهیلات بانکی، حل مشکل مسکن، پرداخت رفاهیات مصوب دولت، ارتقای کارکنان و انتصاب کارکنان در سمت‌های مدیریتی مطابق جدول مشاغل و اعمال مدرک تحصیلی بالاتر از دیگر مطالبات اعضای شورای صنفی کارکنان دانشگاه‌ها در این نشست بود.

همچنین ببینید

جزئیات جدید آیین‌نامه ارتقا هیات علمی در حوزه علوم انسانی

جزئیات جدید آیین‌نامه ارتقا هیات علمی علوم انسانی

معاون برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری شورای تحول و ارتقا علوم انسانی جزئیات جدید آیین‌نامه ارتقا هیات …

۳۱ دیدگاه

  1. دهه ۷۰ و اواسط ۸۰ هر کس استاد بود یک تکه زمین با اقساط خوب بهش می دادن تا خونه هم ساخته می شد اساتید در خانه های سازمانی زندگی می کردن الان هم حقوق پایینه وام نمیدن پاداش دیر میدن ادم دیونه باشه بیاد شعل دولتی همون باید بره شغل ازاد و دزدی بعد مهاجرت

  2. در اکثر واحدها اساتید هفته ای یک ساعت کار نمی کنند
    در حالت طبیعی یک روز کار در هفته
    برای یک روز کار حقوق زیادی می گیرند
    همه بیرون یه کثافت کاری دیگه هم انجام می دهند
    وام های خوبی هم بهشون می دهند زیادشون است همشونم پشت نطام فحش می دهند در واقع حق سکوت بهشون می دهند
    همه شونم دانشجو ها رو تشویق به فرار از وطن می کننند
    همه شون راه و چاه رفتن پیش پای جوون ها میزارن

    • از ادبیاتت معلوم چقدر دانشجوی فرهیخته و باسوادی هستی! واقعا از نظر شما همه اساتید دنبال کثافت کاری هستند؟!!! حضرت علی می فرمایند (من علمنی حرفا فقد صیرنی عبدا) هر کس به من کلمه ای بیاموزد مرا بنده خود کرده است. اون وقت شما از یک طرف خودت رو شیعه علی می دونی و دم از دیانت می زنی داخل پیامت و از طرف دیگه داخل همون پیام به استادان این مملکت چنین تهمتی میزنی!

    • در پاسخ به “ادبیاتت معلومه…”: یه عده ایشون وقتی حرفی برای گفتن ندارن و حرف دانشجو حسابه، حرف از ادب می زنن. اینجور موقع ها بدان کم آوردن.

    • درود برشما
      آن دسته از اساتید نماهایی که شما ازشون حرف میزنید، احتمالا شایسته دانشجو نماهایی مثل شما هستند!
      وگرنه اساتید شریف و کاربلد و میهن دوست، مثل دانشجویان شریف و حق شناس کم نیستند!
      که باید قدر هر دویشان را دانست.
      بحث آن نیست که حقوق همه اساتید کم است، بحث آن است که حقوق اساتید کاربلد و باسواد کم است!
      یک استادیار الان حقوقش بیست تومان هست
      همین استاد باسواد اگر کمی کاربلد صنعتی هم باشد، و وقت خودش را صرف صنعت و کار در صنعت کند، حداقل چند برابر این مبلغ را در می آورد.
      ولی استاد بودن ، تدریس کردن و پژوهش علاقه یکسری افراد هست،
      حال اگر این افراد باسواد و کاربلد که علاقه به معلمی و کار پژوهشی دارند بروند استاد شوند، نباید حقوقی در شأن خودشان بگیرند تا در حداقل ها نمانند!
      همانگونه که دانشجوی بیسواد و از زیرکار در رو کم نیستند، همان تعداد هم استاد در شأن همان دانشجویان وجود دارند، مثل هر حرفه و شغل دیگه ای که هم آدم شریف با وجدان کاری دارد و هم از زیر کار در رو…
      پس استفاده از واژه «همشون» بی انصافی مریض گونه ای را در خود جای داده است.

  3. کو تا درست بشه. صراف و هفت پشت قبل ش نمی تونن با این وضع اقتصادی چیزی رو درست کنن

  4. همین حقوق الان هم زیاده. امثال شما چه حق ها که در مصاحبه های جذب هییت علمی از افراد تو روز روشن نخوردید.

    • مصاحبه هیات علمی دانشگاه آزاد شرکت کردم بسیار بی ادبانه برخورد کردند. ظاهرا در محیط دانشگاه ادب از اصول اولیه است ولی بنظر می رسه برخی از ادب هم بری هستند

      • متاسفانه از دلایل بی ادبی می توان به حقوق کم افراد و مشکلات معیشتی اشاره کرده که موجب فشار عصبی می شود. فقط باید تاسف خورد به حال جامعه. در اکثر سازمان ها خودم شاهد این رفتار بی ادبانه بودم.

    • دلیل نمیشه حق شما را خوردن همه به پای شما بسوزن! اون افرادی که کارشون درسته گناهشون چیه؟!

  5. سلام . مسئله مسکن رو باید جدی بگیرند. وام ۴ درصد ۲۰ ساله با ۲ سال تنفس لازمه/ وقتی اساتید دغدغه داشته باشند مطمئنا تبعات منفی بوجود میاد . در حال حاضر اساتیدی هستند که حقوق ماهی ۱۸ میلیون میگیرند که واقعا باعث تاسفه ، این موضوع باید تقویت گردد تا اساتید دنبال شغل دیگری نباشند. من داداشم این حقوق رو میگیره . خودم فرهنگی ام حدود ۳۰ میلیون میگیرم بازم ۱۵ روز بیشتر دوام نمیاریم با این حقوق کم

  6. همش هیئت علمی ، افزایش حقوق و.. پس کارکنان چی چقدر اختلاف طبقاتی در وزارت علوم ، چرا نگاه به کارکنان مثبت نیست ، چون سکانداری وزارت علوم خودشان هیئت علمی دانشگاه هستند نگاهشان از بالا به پایین است و کارمن در پایین ترین سطح از دید آنها قرار دارد

    • با سلام
      وام ۲ میلیاردی با بهره ۲۳ درصد و بازپرداخت ۱۰ تا ۲۰ ساله اعلام کردند با اقسط ۴۳ تومن، واقعا کدام هیات علمی با حقوقش میتواند حتی زندگی روزمره بگذارند چه برسد به پرداخت قسط ۴۳ میلیونی.
      باز هم ممنون اما بدتر از این مطالبه وثیقه ۶ میلیاردی واقعا اگر هیات علمی ۴ تومن پس انداز داشت احتیاجی به کمک دولت نداشت. بنده که شخصا حتما مهاجرت میکردم.

  7. چرا باید به اساتید خانه و مسکن و زمین داد که مهاجرت نکنن به زور نگهشون دارید مسکن مریضای بدبخت میخان زیر منت خواهر و برادرهاشان نباشن حتی والدینشان که ازشون سواستفاده نکنن اساتید زیادشونه مریضا نه کار نه ازدواج نه درامد کسی مسولیتشان قبول نمیکنه دولت اگه اسلامی اینها رو دریابه

    • چون اگه اون اساتید نباشن کسی تربیت نمیشه که شمارو درمان کنه و به شما خدمت کنه
      الان بیشتر اساتید با سیلی صورتشون رو سرخ نگه داشتن

    • جناب اقساط وام مسکن هیات علمی که دو میلیارد وام میدن، ماهی ۳۵ میلیون تومنه. مجانی که بهت چیزی نمی‌دن. شما توانایی این اقساط را داری؟

    • بدون اساتید، چطور نیروی کار تحصیلکرده تربیت بشه؟

      • تحصیل کرده بیکار تربیت کردن افتخاره؟ بعد تو باعث تحصیلات شدی یا خود فرد درس خونده و زحمت کشیده؟ کشور ما تحصیل کرده دکتری نمی خواهد ، نیاز به کاردان و تکنسین داره که در صنعت فعال باشند. مانند کشور آلمان. این همه دکتری و مهندس بیکاره به چ درد مملکت خورد؟ این همه مقاله و طرح پژوهشی چ گلی به سر اقتصاد زد؟ حرف الکی نزنید.

    • دیدگاه شما از کمونیستی بودن یه چیزی هم اونورتره‌! اگه قراره همه یکسان بهشون پرداخت بشه دیگه تلاش برای گرفتن تخصص بی معناست. لازم نیست کسی به خودش زحمت بده، یه گوشه میشینه و میگه سهم منم به اندازه بدین که یه وقت بی عدالتی نشه!!!

  8. این اعتبارهای دانشگاه های دولتی است. دانشگاه های غیر انتفاعی چطور؟

  9. نمیدونم مشکل با دادن زمین به اساتید چی هست؟

  10. حقوق اساتید باید بالای ۱۵۰ میلیون باشه…..تو ترکیه استاد ۲۳۰م حقوق میگیره

    • تو ترکیه بنزن و گاز و آب هم به قیمت ایران است. من ۱۵۰ میلیون میکنم به شرط اینکه بنزین و گاز و آب هم به قیمت ترکیه باشد

      • شما هر دو را انجام دهید. افزایش حقوق در سطح جهانی و آزادسازی قیمت ها. ما دعاگوی شما خواهیم بود. والله ابن یارانه ادعایی شما بیشتر نصیب طبقات برخوردار و اتباع خارجی می شود.

  11. در این کارزار درمورد وضع اقتصادی اساتید شرکت کنید
    https://www.karzar.net/175930

    • با سلام
      وام ۲ میلیاردی با بهره ۲۳ درصد و بازپرداخت ۱۰ تا ۲۰ ساله اعلام کردند با اقسط ۴۳ تومن، واقعا کدام هیات علمی با حقوقش میتواند حتی زندگی روزمره بگذارند چه برسد به پرداخت قسط ۴۳ میلیونی.
      باز هم ممنون اما بدتر از این مطالبه وثیقه ۶ میلیاردی واقعا اگر هیات علمی ۴ تومن پس انداز داشت احتیاجی به کمک دولت نداشت. بنده که شخصا حتما مهاجرت میکردم.

    • سلام و خسته نباشید.واقعا جامعه علمی حقشون بهشون رسیدگی بشه و بهترین کار درست رو انجام میدید هرچند بنده بعید میدونم، اما کاش به فرهنگیان آموزش و پرورش هم همین رفتار رو داشتید بنده با مدرک دکترا و چندین مقاله و ١٩سال سابقه باید ١٨میلیون حقوق بگیرم و کی میتونم صاحب خونه بشم خدا میدونه

  12. وام بانکی ۲۰ درصد به بالا راه خانه دار شدن اساتید نیست. راه بدبخت کردن اساتیده. هکتارها زمین در دانشگاهها یا اطرافش وجود داره که دولت حتی حاضر نیست مسکن سازمانی بسازه برای اساتید. در بعضی شهرها هم که قرار بود به اساتید زمین بدهند، دولت جدید پروژه را متوقف کرد. مثل دانشگاه قم. منتظریم ببینیم وزیر جدید چه کار میکند!!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *